نوشته اصلی توسط free spirit شما کار کن شاید نظر کارگردان عوض شد شما مفعول شدی کجای کاری من خودم مدیر دوبلاژم.بیگیر بخواب
نوشته اصلی توسط KHATAR کجای کاری من خودم مدیر دوبلاژم.بیگیر بخواب آره جون عمت بگیر بخواب وقت نداریم باو
نوشته اصلی توسط free spirit آره جون عمت بگیر بخواب وقت نداریم باو خف بیگیر بکش پایین من گی نیستم برو گمشو منحرفم نکن
نوشته اصلی توسط KHATAR خف بیگیر بکش پایین من گی نیستم برو گمشو منحرفم نکن شما حرف نزن یعنی shut up نه پ بیا گی هم باش
نوشته اصلی توسط free spirit شما حرف نزن یعنی shut up نه پ بیا گی هم باش به قوله معروف هر گردی گردو نیست هر سوراخی هم اون سوراخ نیست
نوشته اصلی توسط KHATAR به قوله معروف هر گردی گردو نیست هر سوراخی هم اون سوراخ نیست هر آلتی هم آلت نیست بپا نره توش
نوشته اصلی توسط free spirit هر آلتی هم آلت نیست بپا نره توش مثه اینکه خیلی حشرت زده بالا برو یه فیلم پلی کن یه 2 بار بزن حالت جا بیاد
نوشته اصلی توسط KHATAR مثه اینکه خیلی حشرت زده بالا برو یه فیلم پلی کن یه 2 بار بزن حالت جا بیاد نه من حشرم بالا نیس تو رو دیدم زد بالا بعدشم تو خودت که از من بدتری
نوشته اصلی توسط free spirit نه من حشرم بالا نیس تو رو دیدم زد بالا بعدشم تو خودت که از من بدتری
نوشته اصلی توسط KHATAR
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن