من مرزداران میشینم و اینترنت منم 512 هست و نامحدود ، نمیگم خوبه ولی من با همین اینترنت روزی نزدیک به 8 گیگ دانلود میکنم ، کاره منو راه میندازه بد نیست ، ولی پولش خیلی دزدیه در حده سرویسی که دارن میدن ، از این لحاظ راضی نیستم ، قیمت واقعیش هیچی ، اون سودی که میکنن رو این مخابرات و دزدی هایی که میکنن حرومشون بشه!!
دهن مملکت سرویس کردن رفته ، اون وره آب اینترنت جزء حقوق هر شهرونده و به هرکس اینترنت رو مجانی میدن که سرعتش هم 10 برابره ایران ، خدایا این حیوونارو بلندشون کن 4 تا آدم حسابی رو بذار جاشون ، چن نفر که دلشون به حال مردم بسوزه و خدا و پیغمبر حالیشون باشه ...![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو منم نامحدودم اینم هیچ گوهی نیست فقط سرور داخل خوبه سرور خارج از افتضاحم افتضاح تره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Saleh16 : 07-16-2015 در ساعت 03:49 AM
آقا قضیه چیه من نفهمیدم
پس چرا من از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و نامحدوده و شب هم مشکلی نداره؟
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)