اینم نشد ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم نشد ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
اینو تست کن
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
مشکل لیمیتد از عدم تطابق کامل درایور دیفالت ویندوز (یا اگه حتی درایوری که خودت نصب میکنی اختمالا قدیمیه) با سخت افزار مودمته که معمولا وقت باند عوض کردن روتر این باند عوض نمیکنه و نت از دسترس خارج میشه
من راهیو میگم که امکان نداره نشه , تجربه م زیاده همیشه این داستانو دارم ولی اینبار حل نمیشد مث قبلنا یه هفته کل نت انگلیسی و روسی و یوتیوب رو دیدم ولی من درایور نمیتونستم نصب کنم از هیچ کدوم از طرق قدیمی که بلد بودم و تازه ها که یاد گرفتم
این اختصاصی ابنجاست
مدلشو میدونی چیه؟ فک کنم برودکامه که لیمیتد میشه ; حالا هرچی بود بود آپدیت ترین درآیورو دان کن
توصیه م اینه برو station-drivers.com آخرین درایور مودمت رو دان کن ; البته مهم اینه آپدیت ترین باشه اگه جای بهتری سراغ داری ازونجا
حالا آنزیپ کن
اگه مث آدم فایل ستاپش نصب شد مشکلت حل میشه
اگه مث مال من نشد روی دیس پی سی راست کلیک کن برو منیج برو دیوایس منیجر برو نتورک آداپترز مودمت رو پیدا کن روش راست کلیک کن آپدیت.. رو بزن , گزینه ی دوم یعنی بروز مای ... رو بزن آدرس اون فولدر آنزیپ شده رو بده و نکست رو بزن (فایلای مربوط به درایور در اصل باید یه فولدری توی اون پوشه ای باشه که آنزیپ شده)
اگه مثل مال من دیدی ویندوز میگه بهترین همینیه که الان نصبه و درایور رو آپدیت نکرد اینجا تازه روشی که با سعی و خطا پیدا کردم شروع میشه
باز همین پروسه رو طی کن اینبار جای آدرس دادن آخری گزینه ی لت می پیک فرام... رو بزن و صفحه ی بعد هو دیسک رو بزن و برو توی پوشه ی آنزیپت دنبال اون پوشه ای بگرد که فایلی دات اینفو داشته باشه و اون وقته که سلکت میکنی و نصب میکنه و به لیست اضافه میشه و انتخابش میکنی و ری استارت
داداش من یه راه گذاشتم توی تاپیک سافت 98 کلی هم تشکر خورده میتونی از این راه استفاده کنی:
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
در این تاپیک جای من خیلی خالیه
و این است ویندوز 10........ فقطـــ در 10 روز ویندوز 8 را گرفت
سلام عباس عزیز
الان رو ویندوز 10 چه انتی ویروسی بدون مشکل جواب میده
ایست که یه سری میگن با 10 مشکل داره
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)