نوشته اصلی توسط PanterA لپ تاپ هم من دارم بغیر از درایور گرافیک دیگه هیچی نمیخواد باقی چیزا رو ویندوز خودش نصب میکنه ولی من یه لب تاپ دل دارم اینجوری نیست جداگونه باید وای فای و بلوتوث چند تا چیز دیگه رو واسش دانلود کنم از سایت خودش.
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط Hadi عبای تا چند ساعت دیگه صبر کن دارم برات نمودی
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗" ".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
نوشته اصلی توسط PanterA نمودی دیوث دیر ج دادی اسم کاملشو میدونستم فقط خواستم به خارجی ترجمه درستشو دربیاری برام
نوشته اصلی توسط Hadi دیوث دیر ج دادی اسم کاملشو میدونستم فقط خواستم به خارجی ترجمه درستشو دربیاری برام پا سیستم بودم ولی سرم به رایت کردن گرم بود اسکارلت جوهانسون
نوشته اصلی توسط Darth Vader ولی من یه لب تاپ دل دارم اینجوری نیست جداگونه باید وای فای و بلوتوث چند تا چیز دیگه رو واسش دانلود کنم از سایت خودش. من Sony Vaio دارم اینجوری نیست والا نمیدونم چرا واسه شما اینجوریه
نوشته اصلی توسط PanterA من Sony Vaio دارم اینجوری نیست والا نمیدونم چرا واسه شما اینجوریه میگم دیگه بعضی سیستم ها اینجوریه اینقدر هم رو حرف من حرف نزن من حاضرم تا یک قرن با تو بحث کنم حواست باشه
من که تصمیم دارم ویندوز 8.1 نصب کنم مطمئنم از این سون بهتره
نوشته اصلی توسط Darth Vader میگم دیگه بعضی سیستم ها اینجوریه اینقدر هم رو حرف من حرف نزن من حاضرم تا یک قرن با تو بحث کنم حواست باشه بحثی نیست حقیقته حالا DELL اونجوری میزنه لپ تاپ مشکل خودشه من رو Sony, Asus کار کردم چنین چیزی نبوده نوشته اصلی توسط جادوگر من که تصمیم دارم ویندوز 8.1 نصب کنم مطمئنم از این سون بهتره یه خورده زود دست به کار شدی شما
نوشته اصلی توسط PanterA بحثی نیست حقیقته حالا DELL اونجوری میزنه لپ تاپ مشکل خودشه من رو Sony, Asus کار کردم چنین چیزی نبوده خخخخخ به قول ارسطو چدومبه
اشتباه کردم پارسال ویندوز درست نصب نکردم الانم از قیافه این ویندوزه خسته شدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن