ویدیو گروهی 24 خواننده با حضور مهستی به نام موسقی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو گروهی 24 خواننده با حضور مهستی به نام موسقی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
باتشکر از حمید
موزیک ویدیو گروهی به نام iran forever به همراه ستار و مهستی و حبیب و ...
آهنگسازی شادمهر عقیلی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
نمیدونم اصلا کامنت منو (در صفحه 5) دیدید یا نه
اما بازم عنوان میکنم که آلبوم ها دانلود نمیشن (آلبوم گل امید)
بهرحال ممنون اگرچه که جواب نمیدید
سلام آقا حمید //لینک دانلود خراب شده
ا سلام وخسته نباشی خدمت داش حمید.ببخشید کنسرت مهستی خرابه.... باتشکر...
تک آهنگ بی نوا دل با صدای مهستی با کیفیت خوب
کسی ورژن پاپ آهنگ تو بزن تا من برقصم رو با کیفیت خوب داره؟
منظورم این اجرا هست که کیفیتش خوب نیست:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خیلی ممنونم خواهشن بزم بهار عاشقان رادر صفحه اوّل دوباره آپلود بفرما تاریخش منقضی شده و کنسرت تل آویو را
نمیشه باIDM دانلود کرد یه برِسی بفرمایید و در آخر اکسترنال کردن پارتها را راهنمایی بفرما / باز هم بخاطر این تاپیک ازهمه
متشکّرم بنده 11 پارت آوای دلدادگان را دانلود کردم ولی نمبدونم چطوری از زیپ خارج کنم
ویرایش توسط MIRFATTAH : 05-01-2016 در ساعت 11:39 AM دلیل: درخواست بیشتر
ممنونم موزیک ویدئوی لیلی مجنون دانود نمیشه
بزم ستار و مهستی در شبکه itn منقضی شده
خواهشن تمامی موزیک ویدئو ها و کنسرتهای تصویری را دوباره آپلود کنید اکثرا دانلود نمیشن
ویرایش توسط MIRFATTAH : 05-01-2016 در ساعت 10:28 PM دلیل: درخواست بیشتر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] درود بر شماوروزگارانت خوش باد پاسینو جان اگر امکان دارد مراسم خاک سپاری را با مدیا فایر یا آپلود
باز فعّال کن چونکه با IDM دانلود نمیشه فقط با موزیلا میشه دانلود کرد
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)