تو کل نت کسی در حد شما نیست که بتونه بزنه رو دست شماذ استاد بزرگ یوزر نمیدونم چی صادق دیوث چی های کپی چین
اینا رو اگه تو تاپیک کپی میکنی من میشینم از سایت های مختلف میگیرم اینجا 10 تا 10 تا آپ میکنم اونوقت دیوثی مثل تو پیدا میشه از گشادی با یه کلیک همه رو کپی میزنه میره جای دیگه Past
خیالت راحت استاد بزرگ چین هادی هان خیلیا هستن بدتر از منن یکیش خود شما فکر میکنی من نمیتونم همین کار شما رو انجام بدم فکر کردی آپولو هوا کردی چهار تا عکس از اینور اونور کپی کردی دیگه مگه چکار کردی دیوث
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
خیالت راحت استاد بزرگ چین هادی هان خیلیا هستن بدتر از منن یکیش خود شما فکر میکنی من نمیتونم همین کار شما رو انجام بدم فکر کردی آپولو هوا کردی چهار تا عکس از اینور اونور کپی کردی دیگه مگه چکار کردی دیوث
دیوث کاری که نکردم ولی میگم اونجوری مث تو کلیک نکردم یه جا بزنم الان اون عکس مدلم گذاشته بودی من فک میکردم کار خودت باشه تو نگو اونم های کپی بود منتها موندم از کدوم سایت
دیوث کاری که نکردم ولی میگم اونجوری مث تو کلیک نکردم یه جا بزنم الان اون عکس مدلم گذاشته بودی من فک میکردم کار خودت باشه تو نگو اونم های کپی بود منتها موندم از کدوم سایت
البته یه سایت حسن معرفی کرد عکس مدل با کیفیت hd بود ولی متاسفانه پولی بود
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...