نوشته اصلی توسط Soheil اسمشو نگو دوتاس یکی هم هس پس میده با ضریب خطا اسمشو لطفن نگو اوخ همه لمرا واسمون هکر میشن... آره اون برنامه رو هم دارم ولی این بهتره
sadegh1
نوشته اصلی توسط Darth Vader خب آره ولی هک کردن هم کار آسونی نیست که هر پدرسوخته ای تونست بیاد هک کنه بعضیا فقط ادعاشون میشه به اینا میگن جوجه هکر قرمساق ببی هک هکه فرقی نمی کنه حالا روش چجوری بزیام هسن با چرب زبونی میان میگن پستو...تو میدی اونم استفادشو میبره ..
نوشته اصلی توسط Soheil ببی هک هکه فرقی نمی کنه حالا روش چجوری بزیام هسن با چرب زبونی میان میگن پستو...تو میدی اونم استفادشو میبره .. خب عزیزم الان کلی سایت و انجمن هک هست من نگم یکی دیگه میگه دوره قبل نیست که فقط چند نفر بدونن الان دیگه این چیزا عادی شده
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط Darth Vader خب عزیزم الان کلی سایت و انجمن هک هست من نگم یکی دیگه میگه دوره قبل نیست که فقط چند نفر بدونن الان دیگه این چیزا عادی شده برو از همونا بگیر
نوشته اصلی توسط andy777 یه برنامه دارم واسه گوشی اندرویدی خودم هر کیو بخوام هک میکنم کمتر مودمی از دستم در رفته..... البته پسورد نمیده خودش کانکت میشه... البته گوشی باید روت باشه. گشتم نبود نگرد نیست
نوشته اصلی توسط Soheil برو از همونا بگیر گرفتن که حتما میگیرم کاری نداره
نوشته اصلی توسط Soheil اسمشو نگو دوتاس یکی هم هس پس میده با ضریب خطا اسمشو لطفن نگو اوخ همه لمرا واسمون هکر میشن... یعنی شما هکری الان؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط جادوگر یک جوری میگی به این حد برسن انگار نشته یک باگ پیدا میکنن همین امروز یاد گرفتم جیمیل هک کنم وای فای من اگه تونستی هک کنی یه گیگ ترافیک برا خودت
madou, sadegh1
نوشته اصلی توسط Soheil تو حتی نمیدونی اسم اون اپ چیه 98 درصد وای فایارو راحت میشه پسشو گیر اورد تو راست میگی
نوشته اصلی توسط vahid وای فای من اگه تونستی هک کنی یه گیگ ترافیک برا خودت وحید کاکو کارت چیه ؟ شرکتت چیه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن