نوشته اصلی توسط جادوگر بگو چیزی حالیم نیست برو عمویی واسه ما پا نگیر حیف احترام مدیر رو دارم وگرنه بچه ها میدونن یکی یک گه خوری کرد تا الان دیگه پیداش نیست خو شما که چیزی حالیت میشه چرا نتونستی حلش کنی گه خوری رو که شما شروع کردی از نظر من هیچ غلطی نمیتونی بکنی الکی هم تو فضای مجازی شاخ بازی در نیار جوجه
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط Darth Vader خو شما که چیزی حالیت میشه چرا نتونستی حلش کنی گه خوری رو که شما شروع کردی از نظر من هیچ غلطی نمیتونی بکنی الکی هم تو فضای مجازی شاخ بازی در نیار جوجه باور کن در حدم نیستی جوابت بدم هرچقدر دوست داری حرف بزن به خاطر آدم هایی مثل تو الان نمیتونم جوابت رو بدم
sadegh1
نوشته اصلی توسط جادوگر باور کن در حدم نیستی جوابت بدم هرچقدر دوست داری حرف بزن به خاطر آدم هایی مثل تو الان نمیتونم جوابت رو بدم نده عزیزم به درک به جهنم خیال منم آسوده میشه برو با هم سنت دهن به دهن شو
نوشته اصلی توسط Darth Vader خو شما که چیزی حالیت میشه چرا نتونستی حلش کنی گه خوری رو که شما شروع کردی از نظر من هیچ غلطی نمیتونی بکنی الکی هم تو فضای مجازی شاخ بازی در نیار جوجه جوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووونموخورم
sadegh1, جادوگر
نوشته اصلی توسط Hadi ببخشید اشتباه کردم از اول رو بهش دادم دیگه هم ادامه نمیدم
sadegh1, Soheil
نوشته اصلی توسط جادوگر ببخشید اشتباه کردم از اول رو بهش دادم دیگه هم ادامه نمیدم شما همیشه در اشتباه به سر میبری خودت خبر نداری
نوشته اصلی توسط جادوگر ببخشید اشتباه کردم از اول رو بهش دادم دیگه هم ادامه نمیدم بیا امشب عشق بازی کنیم عشقم
نوشته اصلی توسط Soheil بیا امشب عشق بازی کنیم عشقم یعنی دیگه حسش پرید اینا کین میپرن تو این سایت خدا رحم مدیر کنه
نوشته اصلی توسط جادوگر یعنی دیگه حسش پرید اینا کین میپرن تو این سایت خدا رحم مدیر کنه حسه من ب تو همیشه حسه نگاه ب دختر 18 سالس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن