صفحه 1 از 17 12311 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 169

موضوع: جلوگیری از هک وای فای خود ....100% درصد تضمینی

نیمه حرفه ای

جلوگیری از هک وای فای خود ....100% درصد تضمینی

حتما شما هم در خانه خود برای اتصال به اینترنت از وای فای استفاده می کنید و همیشه دلشوره این را دارید که وای فای شما هک نشود، و یا اینکه دوستانتان از شما
    رمزوای فای شما را بخواهد و شما هم برای اینکه دوستانتان ناراحت نشود رمز وای فای خود را در اختیارشان قرار می دهید. دریچه فناوری اطلاعات ترفندی را برای
    شما آماده کرده است که پسورد وای فای خود را به هر یک از دوستانتان که مایل هستید بدهید بدون اینکه نگران باشید که حجم اینترنت شما را تمام کند
    . در این آموزش قصد
    این را داریم که به شما آموزش دهیم فقط خود شما بتوانید از وای فای استفاده کنید و دسترسی به وای فای خود را محدود کنید و فقط افرادی خاص بتوانند از اینترنت شما
    استفاده کنند
    . در این آموزش حتی کسانی که وای فای شما را هک می کنند نمی توانند از اینترنت شما استفاده کنند. پس بهتر است مرحله به مرحله همراه ما باشید و امنیت
    وای فای خود را چند صد برابر کنید.

مرحله1: ابتدا مرورگر خود را اجرا و وارد مدیریت دستگاه مودم خود شود.
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]رو در آدرس مرورگر وارد و سپس اینتر را بزنید
    یوزر نیم و پسورد هر ردو admin میباشد

مرحله2: پس از ورود به بخش تنظیمات روتر سربرگ status را انتخاب نماید و در لیست wireless بر روی گزینه refresh کلیک کنید
    تا تمامی دستگاه های که به دستگاه مودم شما متصل هستند نمایان شود. (تلفن همراه، لب تاپ و سایر دستگاه ها) پس مشاهدMAC ای پی دستگاه های خود آنها را کپی کنید.

مرحله3:
    هنگامی که مک آی پی تلفن همراه و لب تاپ خود را کپی کردید از منو تنضیمات روتر،
    سربرگ interface setup را انتخاب کنید و به منوی wireless بروید.

مرحله4: در منوی wireless به دنبال بخش wireless MACAddress f-i-l-t-e-r بگردید و تیک گزینه deactivated را بزنید.

مرحله5: در این بخش شما می توانید 8 دستگاه برای استفاده از وای فای مجاز کنید و
    پس از وارد کردن MAC ای پی های مورد نظر تیک گزینه Active را زده و در آخر تنظیمات انجام شده را SAVE کنید تا تمامی عملیات اعمال شود.

چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

2. 15 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    برای تنظیمات مودم دیلینک هم به همین صورته؟؟ مدل 2730

4. کاربر مقابل از yasin6 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    چند روش پیش یکی از این سایت های مثل زومیت و ترنجی و دیجیاتو نوشته بود عامو برو دست خدا این روشا منسوخ شده روش ترکوندشم گفته بود یک جوری گفتی گفتم الان میخوای چی بگی باید خودت روش هک ها رو بدونی بدونی مثلا این باگش اینه این رو ببندی یا اگر این کارو بکنی فرایند هک کردنش خیلی سخت تر میشه

6. کاربر مقابل از جادوگر عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    کلا هرچی نوع رمز گذاریت پیشرفته تر باشه مودم بیشتر درگیر میشه و کلا انتن دهیش کمتر میشه البته تا یک حدی از رمز و نوع رمز گذاری تاثیر نداره ولی اگر مودمتون خیلی خوب و قوی نباشه اگه از جدیدترین نوعشون استفاده کنیم باعث میشه مودم بترکه و از آنتن دهیش کم بشه من یکم سیستم رمزم رو ضعیف کردم آنتن دهیش واقعا بهتر شد البته مودمم مدل 2008 هستش

8. کاربر مقابل از جادوگر عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط yasin6 نمایش پست ها
    برای تنظیمات مودم دیلینک هم به همین صورته؟؟ مدل 2730
    نمیدونم والا اطلاعی ندارم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط جادوگر نمایش پست ها
    چند روش پیش یکی از این سایت های مثل زومیت و ترنجی و دیجیاتو نوشته بود عامو برو دست خدا این روشا منسوخ شده روش ترکوندشم گفته بود یک جوری گفتی گفتم الان میخوای چی بگی باید خودت روش هک ها رو بدونی بدونی مثلا این باگش اینه این رو ببندی یا اگر این کارو بکنی فرایند هک کردنش خیلی سخت تر میشه
    اول بگم که من اینو کپی کردم اصلا هم برام مهم نیست که شما چند روش رو دیدین و این کار نمیکنه من این رو گذاشتم شد که هیچ نشد هم به درک والا...
    نقل قول نوشته اصلی توسط جادوگر نمایش پست ها
    کلا هرچی نوع رمز گذاریت پیشرفته تر باشه مودم بیشتر درگیر میشه و کلا انتن دهیش کمتر میشه البته تا یک حدی از رمز و نوع رمز گذاری تاثیر نداره ولی اگر مودمتون خیلی خوب و قوی نباشه اگه از جدیدترین نوعشون استفاده کنیم باعث میشه مودم بترکه و از آنتن دهیش کم بشه من یکم سیستم رمزم رو ضعیف کردم آنتن دهیش واقعا بهتر شد البته مودمم مدل 2008 هستش
    آره مودم اگه قوی و بروز باشه خیلی تاثیر داره.
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

10. کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    ممنون
    والا وای فای من به گوشیه خودمم وصل نمیشه وای به حال بقیه
    ویرایش توسط madou : 07-23-2015 در ساعت 07:40 PM

12. کاربر مقابل از madou عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    همش no internet access میده

14. کاربر مقابل از madou عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    باو هکر هکر باشه اینا واسش مهم نی.... بعدشم الا با این اپه اندرویدم میشه راحت وای فارو زد خخخخخ دیه اون دوران گذش با ای پی اسکنر دنبال پورتا باشیا ادمین ادمین

16. کاربر مقابل از Soheil عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    فعال کردن ***** mac تا 99.9 درصد جلوگیری می کنه ولی 100 درصد هم نیست... ضمن اینکه به نظر من اگه پسورد درست درمون داشته باشی خیلی احتمالش ضعیفه که هک بشی... معمولا افرادی که به سطحی برسن که بتونن تا این حد هک کنن، وقت و انرژیشونو میذارن برای کارای بزرگتر

18. 6 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    فعال کردن ***** mac تا 99.9 درصد جلوگیری می کنه ولی 100 درصد هم نیست... ضمن اینکه به نظر من اگه پسورد درست درمون داشته باشی خیلی احتمالش ضعیفه که هک بشی... معمولا افرادی که به سطحی برسن که بتونن تا این حد هک کنن، وقت و انرژیشونو میذارن برای کارای بزرگتر

20. کاربر مقابل از Black-EYE عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 1 از 17 12311 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)