نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: در جام جام جهانی 2014 (به جز ایران) طرفدار کدام تیم هستید؟

رأی دهندگان
99. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • برزیل

26 26.26%
  • اسپانیا

24 24.24%
  • هلند

10 10.10%
  • ایتالیا

15 15.15%
  • انگلستان

5 5.05%
  • فرانسه

3 3.03%
  • آرژانتین

22 22.22%
  • آلمان

17 17.17%
  • پرتغال

9 9.09%
  • سایر تیم ها

2 2.02%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
صفحه 21 از 26 نخستنخست ... 111920212223 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 201 به 210 از 253

موضوع: تاپیک جام جهانی 2014 برزیل + دانلود ویدیو و آلبوم رسمی جام جهانی

نیمه حرفه ای
    سامبای ایرانی - معرفی ایران به کشورهای حاضر در جام جهانی

باحاله حتما ببینید(ویدیو)

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه حرفه ای

نیمه حرفه ای

نیمه حرفه ای
    دستکش‌های رحمان احمدی در جام‌جهانی

نیمه حرفه ای
    آخرین تمرین تیم‌ملی‌ قبل از آخرین بازی دوستانه/ کی‌روش: ترینیداد شبیه نیجریه است

آی‌اسپورت‌ ـ شرایط تمرینی تیم ایران همانی است که بود؛ اگرچه تفاوتی بزرگ در این زمینه وجود دارد. آنها هر روز پیراهن هایشان را عوض می‌ کنند! این رضا قوچان‌نژاد ستاره تیم‌ملی‌ ایران است که جلوتر از همه به زمین تمرین آمده، بازیکنی با موی مشکی و صورت کاملا شرقی که می‌ شود از کیلومترها دورتر تشخیص اش داد. بازیکنی مسلط به دو زبان فرانسوی و هلندی و البته فارسی؛ به عنوان یک خبرنگار برزیلی زبان دوست داشتم او پرتغالی هم می‌ دانست تا با هم و با خیال راحت گپ می‌ زدیم.
    تیم‌ملی‌ فوتبال ایران از معدود تیم هایی است که 24 بازیکن دارد آنها با یک بازیکن اضافه در شرایطی به برزیل آمده اند که همه چیزشان زیرنظر کارلوس کی‌روش سرمربی مقتدر پرتغالی که بیش از هر کس دیگری مورد علاقه بازیکنان است.
    کی‌روش که امروز بازیکنانش را با لباس سفید دور هم جمع کرده بود در ابتدای آخرین تمرین قبل از بازی مقابل ترینیداد و توباگو با بازیکنان به گپ و گفت پرداخت. او که تمریناتی متنوع شامل حرکات تاکتیکی و فیزیکی برای بازیکنانش تدارک دیده بود، در پایان تمرین تیم‌ملی‌ پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود کی‌روش گفت: ترینیداد و توباگو را برای این انتخاب کردم که سبک بازی اش شبیه رقبای ما در گروه f جام‌جهانی است. این تیم منطقه کارائیب که 3 ـ صفر در آخرین بازی دوستانه با آرژانتین باخته از روز جمعه در کمپ کورینتیانس همسایه ایران است.
    وقتی خبرنگاران از کی‌روش خواستند که بیشتر توضیح بدهد او گفت: البته هر بازی داستان خودش را دارد اما ما در تیم ترینیداد ویژگی هایی دیدیم که مجابمان کرد این تیم را برای آخرین بازی تدارکاتی انتخاب کنیم. به نظر من نیجریه شخصیتی شبیه به ترینیداد دارد و ویژگی هایی در بازی هر دو تیم هست که به من این امیدواری را می‌ دهد بازی فردای ما مسابقه ای به شدت مفیدی باشد.
    تمرین امروز ایران در یک جلسه برگزار شد و بازیکنان در تمرین فشرده بدنسازی شکایت نکردند. همانطور که می‌ دانید این مسابقه بدون حضور خبرنگار و تماشاگر برگزار می‌ شود تا کارلوس کی‌روش هیچ دغدغه ای برای استفاده از شیوه های متنوع تاکتیکی و البته تغییر بازیکنان نداشته باشد. البته ایران با ترکیب اصلی در این مسابقه حضور پیدا خواهد کرد تا برای اولین بازی مقابل تیم فیزیکی و قدرتی نیجریه کاملا آماده باشد.

حرفه ای
    لوکاکو (مهاجم بلژیک) هم مصدوم شده

حرفه ای
    ایشالا باز هم تیم محبوبمون ایتالیای کبیر نگاه ها رو خیره خواهد کرد. فورزا آتزوری

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HASSAN نمایش پست ها
    لوکاکو (مهاجم بلژیک) هم مصدوم شده
    چه جام شخمی شد

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط rezaartist نمایش پست ها
    ایشالا باز هم تیم محبوبمون ایتالیای کبیر نگاه ها رو خیره خواهد کرد. فورزا آتزوری
    ستاره پنجم

نیمه حرفه ای
    رويس: نمي‌دانم چگونه ناراحتيم را بيان کنم

مارکو رويس در ديدار دوستانه تيم ملي فوتبال آلمان برابر ارمنستان آسيب ديد و از زمين مسابقه بيرون رفت. آسيب‌ديدگي ستاره دورتموند جدي بود و اين مهاجم نمي‌تواند در جام‌جهاني 2014 برزيل ژرمن‌ها را همراهي کند.

به نقل از ايسنا، رويس فصل بسيار خوبي را با دورتموند پشت سر گذاشت و به عنوان بهترين بازيکم فصل انتخاب شد. بدون شک غيبت او مي‌تواند به تيم ملي آلمان ضربه بزند. اين بازيکن ملي‌پوش از اين که نمي‌تواند تيم ملي کشورش را در جام‌جهاني همراهي کند، بسيار ناراحت است. او در گفت‌وگويي که با سايت رسمي باشگاه بوروسيا دورتموند داشت، گفت: کلام نمي‌تواند ناراحتي من را توصيف کند اما به خوبي مي‌دانم که چگونه بايد شرايط کنوني‌ام را پشت سر بگذارم. واقعا ناراحت هستم و نمي‌دانم با چه کلامي ناراحتيم را بيان کنم. از دست دادن جام جهاني آن هم يک هفته قبل از شروع آن بسيار سخت است. اين آسيب روياهاي من را بر باد داد اما بايد هر چه سريع‌تر خود را از اين حالت خارج کنم و آماده شروع فصل جديد شوم. بايد رفتار حرفه‌اي از خود نشان دهم؛ چرا که زندگي ادامه دارد و هنوز به پايان نرسيده است.

او ادامه داد: قوي‌تر از گذشته برخواهم گشت. براي تيم ملي فوتبال آلمان آرزوي موفقيت مي‌کنم. اطمينان دارم که هم‌تيمي‌هايم مي‌توانند در برزيل نتايج خوبي را کسب کنند. اميدوارم آنها بدون من هم به هدفشان که قهرماني است، برسند.

صفحه 21 از 26 نخستنخست ... 111920212223 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)