در فاصله 25 روز تا شروع مسابقات جام جهاني، «پيتر اشمايکل» در گفت*وگو با يکي از روزنامه*هاي هلندي نظرش را در مورد دو موضوع مرتبط با لويي*فان*خال بيان کرد.
به گزارش فارس ، گلر معروف پيشين کشور اسکاندويناي اظهار داشت تيم ملي هلند تحت هدايت فان*خال اوج خواهد گرفت و در جام جهاني يکي از شانس*هاي قهرماني مسابقات خواهد بود.
وي همچنين به مسئولان منچستريونايتد توصيه کرد در مورد جذب اين مربي که قراردادش با «لاله*هاي نارنجي» (تيم هلند) تا پايان جام جهاني است، وقت را بيهوده از دست نداده و وي را جذب کنند زيرا با استفاده از او مي*توانند روحيه قهرماني را به تيم تزريق کرده و بار ديگر فاتح مسابقات باشگاهي باشند.
نبرد لیونل مسی و هاشُم بیگ زاده!
مرا آن زمان نام هاشُم بکرد /// نود حرف من نُقلِ مردم بکرد
لیونل بدو گفت نام تو چیست /// به بالین تیمت که خواهد گریست چه خوانی کرُی های بس آتشین /// که آخر شوی شرم را همنشین شگفتا که اندر سرت مغز نیست /// از این رو سخن گفتنت نغز نیست چه داری که چندان کنی های و هو /// صعود از گروهی؟!؟ زهی آرزو نه اندرز ما را گذاری سپاس /// نه از روز پیکار داری هراس بدو گفت هاشُم که از من تو نام /// چه پرسی که یاد آید از شاغلام مرا آن زمان نام هاشُم بکرد /// نود حرف من نُقلِ مردم بکرد که کارلوس کروش تیم تا برگزید /// دفاعی چو هاشُم نیامد پدید ندانم چه نازی به تیمت تو مرد /// تو را خرد بینم به گاه نبرد لیونل برآشفت و با خشم گفت /// کنم تورِ دروازه با توپ جفت مپندار از نام من چون مِسَم /// که از نسل "آرماندو" و "کِمپِسَم" جهانی به بازی من منتظر /// نیوکمپ را من کنم منفجر کند نام من لرزه بر "کاسیاس" /// نگون بخت کردم من آقای خاص "رونالدو" اگر اسوه ی ملت است /// به دنبال من در پی شهرت است بدو داد پاسخ چنین بی درنگ /// کنم عرصه را بر دو پای تو تنگ رجز های تو یاوه باشد مسی /// که مانند تو لوله کردم بسی رونالدو به تنهایی ابر قدرتیست /// نیاید دگر مردی همچو کریس تو گر عنوانی دست و پا کرده ای /// به لطف بلاتر چنین گشته ای تو خود را نکن با رونالدو قیاس /// چه فکر کردی ای آس و پاس! تو هیچ دانی کاسیاس کیست؟ /// شهرت و افتخارش به چیست؟ او همی شیری باشد درون زمین /// ولی خاکی و بی ریا برون زمین نه خود را بگیرد برای کسی /// نه "مَن مَن" کند همچو تو ای مسی! تو گر خودکشون چند گل به ایکر زدی /// چه گلها بوده که از دست داده ای خدر چه خوش گفت آن کِیروش نکته سنج /// که دیری نپاید سرای سپنج ژکو و مسی هر دو بر خاک نِه /// جهانی از این هر دو چالاک بِه چنان کوبمت من به تکل گران /// که کوبند دیگ و چکش مسگران لیونل چو بشنید دلتنگ شد /// بروهای چهرش پرآژنگ شد ندانم چه باشد به تمرینشان /// مبادا چنین هرگز آیینشان که نام آوران را به کشتن دهند /// خود اندر فیفا جام بر سر نهند ز مغز و زبان خوردن از گوسفند /// کنون تا به جایی درآرند گند که فیسبوک را میکنند زیر و رو /// تفو بر تو ای چرخ گردون تفو
هاجسون: سوارز در جام جهانی، درخشش این فصل را نخواهد داشت
مهاجم اروگوئه*ای، با زدن 31 گل برای لیورپول، فصل فوق*العاده ای پشت سر گذاشت ولی سرمربی انگلیس می*گوید که او ممکن است در برزیل به مشکل بخورد.
آی اسپورت- روی هاجسون، سرمربی انگلیس معتقد است که ممکن است لوییس سوارز نتواند در برزیل درخشش این فصلش را تکرار کند.
اروگوئه و انگلیس در یک گروه قرار دارند و روز 26 خرداد به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
ولی هاجسون معتقد است که سوارز- که در این فصل 31 گل زد و نقش بزرگی در نایب قهرمانی لیورپول داشت- ممکن است نتواند در برزیل خوب کار کند.
او گفت: " به نظر من سوارز بهترین بازیکن این فصل بود. قصد ندارم کار بزرگش را زیر سوال ببرم. او فصل فوق*العاده ای پشت سر گذاشت. او بازیکن استثنایی است.
ولی او تنها نبود. او در اروگوئه، بازیکنانی مانند لیورپول را پشت خود نمی*بیند. بنابراین کسی چه می*داند؟ شاید او در اروگوئه نتواند موفقیت لیورپولش را تکرار کند.
فکر نمی*کنم کار درستی باشد که تمام موفقیت بازیکنان را پای توانایی های فردی آنها گذاشت. هر چقدر هم که سطح بالا باشند.
در تیم ما، تمرکز روی اروگوئه، بر روی تمام بازیکنانشان خواهد بود. سبک بازیشان، نحوه ی حمله و دفاعشان. تنها سوارز و سوارز و سوارز نخواهد بود. از بازیکنانم انتظار دارم که مانند بازی*های باشگاهی با سوارز روبرو شوند.
دو مدافع وسط ما، کیهیل و جاگلیکا، به تعدد مقابل او بازی کردند. توانایی*هایش را به خوبی می*شناسند.
اگر بخواهیم با یک بازیکن خوب در جام جهانی مقابله کنیم، باید تمام تیم برنامه ریزی شده باشند.
نگران هستم که بازیکنانم اینطور فکر کنند که مقابل اروگوئه و ایتالیا، تنها با سوارز و بالوتلی طرف هستیم.
از بازیکنانم می*خواهم که فکر کنند " ما تیم خوبی هستیم".
مردان 6 ایران در جام*جهانی / کریم باقری رکوردار است
آی*اسپورت* ـ 3 بازیکن شماره 6 تیم*ملی* در سه دوره جام*جهانی در بازی اول یاران فیکس تیم بودند. حسن نایب آقا در سال 1978، کریم باقری در سال 1998 و جواد نکونام در سال 2006 در این بین نایب آقا با ارائه بازی ضعیف برابر هلند نیمکت نشین شد و جای خود را در بازی دوم به ایرج دانایی فر داد، کریم باقری برابر یوگسلاوی و جواد نکونام برابر مکزیک عالی کار کردند و به بازی دوم ایران رسیدند. در بازی دوم در سال 98 باقری برابر آمریکا و نکونام برابر پرتغال در سال 2006 بسیار خوب کار کردند اما در بازی سوم ایران فقط یک شماره 6 داشت چرا که در سال 1978 نایب آقا در دیدار سوم برابر پرو هم غایب بود، جواد نکونام هم برابر آنگولا محروم بود چرا که در بازی برابر پرتغال 2 اخطاره شده بود، بنابراین تنها شماره 6 ایران در بازی سوم کریم باقری بود که در سال 1998 برابر تیم فوتبال آلمان بازی کرد.
ویرایش توسط totti : 05-18-2014 در ساعت 10:40 PM
مردان شماره 7 ایران در جام های جهانی / علی پروین و دیگر هیچ
آی*اسپورت* ـ یک نکته مشترک در مورد مردان شماره 7 ایران در جام*جهانی انتظار زیادی بود که از این 3 داشتیم. اما در جام*جهانی برخلاف انتظار این 3 یا پایین تر از حد انتظار بودند یا اصلا فرصت حضور در میدان را نیافتند. در سال 1978 علی پروین ضعیف ترین بازی های فوتبال خود در سال های دهه 50 را در جام*جهانی 1978 برابر هلند، اسکاتلند و پرو انجام داد. او که در تمام میادین گذشته مثل مقدماتی جام*جهانی 78 و المپیک مونترال مرد اول ایران بود چنان ضعیف ظاهر شد که مرحوم حجازی می* گفت وقتی می* خواستم از دروازه بازی را شروع کنم علی پروین پشت به توپ می* کرد و مرا نمی* دید تا به او پاس ندهم و توپ را برای او نیاندازم. با این حال علی پروین در هر سه بازی ایران در جام*جهانی 1978 سه بازی کامل 90 دقیقه ا نجام دادم و سپس اعلام کرد بازی های جام*جهانی 78 آخرین بازی های ملی اوست؛ او به حرف خود عمل کرد و در اردوهای بعدی تیم*ملی* قبل از انقلاب حاضر نشد و برای تیم*ملی* بازی نکرد اما بعد از پیروزی انقلاب به دعوت حسن حبیبی علی پروین که حالا به دنبال انتقادات وارد عملکرد بهتری پیدا کرده و دوباره مثل سابق آماده و سرحال شده بود به تیم*ملی* برگشت و این بار با قدرت در مقدماتی المپیک مسکو از تیم*ملی* خداحافظی کرد. در سال 1998 مرد شماره 7 ایران علیرضا منصوریان بود، منصوریان که در سال های 76 ـ 75 برای تیم*ملی* یک مهره بزرگ و شایسته بود در مسابقات جام*جهانی 1998 کاملا یک بازیکن تعویضی و ذخیره بود که تنها در بازی مقابل آمریکا 14 دقیقه برای تیم*ملی* به میدان آمد. در سال 2006 هم فریدون زندی که در دو سال پرحادثه و پرسروصدا از تیم*ملی* زیر23 سال آلمان به تیم*ملی* بزرگسالان ایران آمده بود در سال 2006 زیر ساله درخشش آندرانیک تیموریان قرار گرفت و پیراهن ثابت تیم*ملی* که قبل از جام*جهانی برتن داشت به آندو بخشید. او تنها در بازی سوم برای تیم*ملی* به صورت ثابت به میدان آمد چرا که در بازی سوم جواد نکونام سه اخطاره شده و از ترکیب تیم*ملی* کشورمان بیرون قرار گرفته بود.
نگاهی به آمار و ارقام جالب و رکوردهای به ثبت رسیده در این مسابقات داریم.رکورددار بیشترین حضور در مرحله یک چهارم نهایی: 5؛ لوتار ماتئوس – آلمان (1982 تا 1998) رکورددار بیشترین حضور در مرحله نیمه نهایی: 3؛ اووه زیلر (آلمان غربی - 1958، 1966، 1970)، کارل هاینتس شنلینگر (آلمان غربی - 1958، 1966، 1970)، هورست دیتر هوتجس (آلمان غربی - 1966 تا 1974)، ولفگانگ اووراث (آلمان غربی - 1966 تا 1974)، فرانتس بکن باوئر (آلمان غربی - 1966 تا 1974)، پیر لیتبارسکی (آلمان غربی - 1982 تا 1990)، لوتار ماتئوس (آلمان غربی - 1982 تا 1990)، میروسلاو کلوزه (آلمان - 2002 تا 2010)، پله (برزیل - 1958، 1962، 1970)، ریولینو (برزیل - 1970 تا 1978)، مارکوس کافو (برزیل - 1994 تا 2002)، رونالدو (برزیل - 1994 تا 2002) رکورددار بیشترین حضور (در لیست بازیکنان اصلی و ذخیره) در فینال: 3؛ پیر لیتبارسکی (آلمان غربی - 1982 تا 1990)، لوتار ماتئوس (آلمان غربی - 1982 تا 1990)، پله (برزیل - 1958، 1962، 1970)، مارکوس کافو (برزیل - 1994 تا 2002)، رونالدو (برزیل - (1994 تا 2002) رکورددار عنوان قهرمانی: 3؛ پله (برزیل - 1958، 1962، 1970) رکورددار بیشترین بازی در فینال: 3؛ مارکوس کافو (برزیل - 1994 تا 2002) رکورددار بازی در فینال با دو تیم مختلف: 2؛ لوییس مونتی (آرژانتین – 1930، ایتالیا – 1934) جوانترین بازیکن مرحله مقدماتی جام جهانی: 13 سال و 310 روز؛ سلیمان مامام (توگو مقابل زامبیا – 6 می 2001) جوانترین بازیکن جام جهانی: 17 سال و 41 روز؛ نورمن وایتساید (ایرلند شمالی مقابل یوگوسلاوی – 1982) جوانترین کاپیتان جام جهانی: 21 سال و 109 روز؛ تونی مئولا (آمریکا مقابل چکسلواکی – 10 ژوئن 1990) جوانترین بازیکن فینال جام جهانی: 17 سال و 249 روز؛ پله (برزیل مقابل سوئد – 1958) مسن ترین بازیکن مرحله مقدماتی جام جهانی: 46 سال و 180 روز؛ مک دونالد تیلور (جزیره ویرجین در مقابل کیتز اند نویس – 18 فوریه 2004) مسن ترین بازیکن جام جهانی: 42 سال و 39 روز؛ روژه میلا (کامرون مقابل روسیه – 1994) مسن ترین کاپیتان جام جهانی: 40 سال و 292 روز؛ پیتر شیلتون (انگلستان مقابل ایتالیا – 7 جولای 1990) مسن ترین بازیکن فینال جام جهانی: 40 سال و 133 روز؛ دینو زوف (ایتالیا مقابل آلمان غربی – 1982) مسن ترین بازیکنی که اولین بازی جام جهانی خود را تجربه می کرد: 39 سال و 321 روز؛ دیوید جیمز (انگلستان مقابل الجزایر – 18 ژوئن 2010) بیشترین تفاوت سنی در یک تیم: 24 سال و 42 روز؛ 1994 کامرون (ریگوبرت سانگ – 17 سال و 358 روز، روژه میلا – 42 سال و 35 روز) بیشترین تفاوت سنی در تیم قهرمان: 21 سال و 297 روز؛ 1982 ایتالیا (جوزپه برگومی – 18 سال و 201 روز، دینو زوف - 40 سال و 133 روز)
اشکان دژاگه: از نیجریه امتیاز بگیریم می*توانیم صعود کنیم/ فولام بازهم به لیگ برتر انگلیس برمی*گردد
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از سایت رسمی فدراسیون، دژاگه در خصوص وضعیت باشگاهی اش در فولهام گفت: به هر حال لیگ انگلستان به پایان رسید و به لیگ دسته دوم سقوط کردیم. ما تمام تلاشمان را انجام دادیم اما با بدشانسی به لیگ دسته دوم انگلیس رفتیم اما فکر می کنم که فصل بعدی باز هم تیم فولام به لیگ دسته اول بازخواهد گشت.
دژاگه درباره زمان کم باقیمانده تا جام جهانی برزیل و رسیدن به هماهنگی با سایر بازیکنان در این مدت گفت: هنوز یکماه تا جام جهانی فرصت باقی مانده و فرصت به مقدار کافی وجود دارد، از طرفی شناخت خوبی از تمامی بازیکنان تیم دارم و فکر می کنم به هماهنگی کامل برسم.وی در جواب به این سوال که آیا شناختی از بازیکنان خط دفاع تیم های هم گروه ایران دارد یا خیر گفت: بله در واقع تیمی مانند آرژانتین بازیکنان سرشناسی دارد همه آنها را می شناسند و از سبک بازی آنها شناخت دارند و من هم مانند سایر بازیکنان تیم ملی از آنها شناخت دارم. از بازیکنان تیم نیجریه به غیر از چند نفری که در لیگ های انگلیس و آلمان بازی می کنند شناخت کمتری دارم اما در کل تیم خوبی دارند.
دژاگه در خصوص گروه ایران در جام جهانی گفت: فکر می کنم که هر سه دیدار ما در گروه نه تنها آسان نیست بلکه بسیار سخت است. هم گروهای ما تیم های خوبی هستند اما در فوتبال هر اتفاقی می تواند بیافتد و ما هم باید تلاش کنیم و فکر می کنم بتوانیم در صورت کسب امتیاز از دیدار مقابل نیجریه که سخت ترین و مهمترین دیدار ما است شانس خوبی برای صعود بدست آوریم.
اشکان دژاگه در پایان در مورد همراهی مردم با تیم ملی افزود: می بینیم که برای دیدار دوستانه با بلاروس مردم با تمام قلبشان اینجا در کنار ما هستند و در کل تماشاگران زیادی تیم ملی ایران را همراهی و تشویق می کنند. هر کجای دنیا که تیم ملی ایران به مصاف حریفانش می روند ایرانیان زیادی برای تشویق ما می آیند و حمایت خوبی از ما می کنند. امیدواریم تا با کمک و حمایت آنها بازی های خوبی در جام جهانی انجام بدهیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)