کفشهای مسی در جام جهانی 2014 برزیل
کفشهای مسی در جام جهانی 2014 برزیل
مسي: داستان ديگري براي آرژانتين ميسازيم
ستاره آرژانتيني فوتبال جهان معتقد است در جام جهاني امسال تاريخ جديدي براي آرژانتين رقم خواهد خورد.
ليونل مسي ستاره آرژانتيني باشگاه بارسلونا دارنده 4 دوره رقابتهاي توپ طلا گفت: زماني که به تيم ملي اضافه شدم جو و فضاي آن کاملا متفاوت بود پيش از اين وقتي که به بارسلونا بازگشتم بسيار خوب بازي ميکردم و حال دوست دارم اين اتفاق در تيم آرژانتين نيز بيافتد.
وقتي که به تمرينات تيم ملي بازگشتم و هم تيميها و دوستانم را ديدم، از لحاظ ذهني کاملا تغيير کردم و ميخواهم يک داستان و يک تاريخ ديگر بسازم.
ريبري:جامجهاني برزيل آخرين جامجهاني من است
فرانک ريبري اعلام کرد که جام جهاني 2014 آخرين حضور او در رقابتهاي جامجهاني است.
فرانسه در گروه E جام جهاني 2014 با تيمهاي سوئيس، هندوراس و اکوادور همگروه است و در اولين ديدار خود با تيم هندوراس بازي خواهد کرد.
به گزارش ايسنا، فرانک ريبري، هافبک تيم ملي فرانسه اعلام کرد جام جهاني 2014 برزيل آخرين حضور او در اين رقابتهاست و به همين خاطر انگيزه زيادي براي موفقيت همراه خروسها دارد.
او در گفتوگو با راديو RTL گفت: من در جامهاي جهاني 2006 و 2010 همراه فرانسه حضور داشتم و جام جهاني 2014 آخرين حضور من در اين رقابتهاست. بايد همه متحد باشيم تا بتوانيم در برزيل نتيجه خوبي کسب کنيم.
البته فرانک ريبري اعلام کرد قصد دارد در جام ملتهاي اروپاي سال 2016 نيز فرانسه را همراهي و سپس از فوتبال ملي خداحافظي کند.
ريبري در سال 2013 يکي از نامزدهاي کسب توپ طلاي فوتبال جهان بود که به آن نرسيد.
دنی آلوس: دوست دارم در فینال جام جهانی مقابل مسی بازی کنم
برزیلی ها در حالی تا کمتر از یک ماه دیگر میزبان رقابت های جام جهانی هستند که بسیاری این تیم را مدعی اول قهرمانی می دانند و دنی آلوس هم امیدوار است تیمش در دیدار نهایی مقابل آرژانتین قرار بگیرد.
آی اسپورت- دنی آلوس، مدافع برزیلی بارسا، اعلام کرد که رویایش، قرار گرفتن مقابل لیونل مسی در فینال جام جهانی 2014 است.
برزیلی ها در حالی تا کمتر از یک ماه دیگر میزبان رقابت های جام جهانی هستند که بسیاری این تیم را مدعی اول قهرمانی می دانند و دنی آلوس هم امیدوار است تیمش در دیدار نهایی مقابل آرژانتین قرار بگیرد.
او به خبرنگاران گفت:" رویای من، فینال برزیل- آرژانتین است.
من با مسی صحبت کردم و این نه تنها رویای ماست، بلکه رویای آنها نیز هست. رویای من، نه تنها رسیدن به فینال که قهرمانی در آن است."
آلوس همچنین از حضور دوباره در اردوی برزیل ابراز خشنودی کرد و گفت:" دیدن دوباره این هم تیمی ها یک موهبت است، یک افتخار بزرگ. ما هرچقدر که با هم زمان می گذرانیم، یک حلقه دوستانه قوی تر تشکیل می دهیم که می توانست برای ما تعیین کننده باشد.
بازگشت اعتماد به نفس به تیم ملی بسیار مهم است و با توجه به اشتیاقی که برای آغاز رقابت ها داریم، مطمئنم که ناکام می شویم."
لام: آلمان تنها برای یک هدف به برزیل می رود؛ قهرمانی در جام جهانی
شاگردان یواخیم لوو در هر چهار دوره اخیر تورنمنت های بزرگ، جام های جهانی 2006 و 2010 و یورو 2008 و 2012، به مرحله نیمه نهایی رسیدند اما در نهایت دست خالی به خانه برگشتند.
آی اسپورت- فیلیپ لام، کاپیتان تیم ملی آلمان، تاکید کرد اگر می خواهند در رقابت های امسال جام جهانی به قهرمانی برسند، نباید مغرور باشند.
شاگردان یواخیم لوو در هر چهار دوره اخیر تورنمنت های بزرگ، جام های جهانی 2006 و 2010 و یورو 2008 و 2012، به مرحله نیمه نهایی رسیدند اما در نهایت دست خالی به خانه برگشتند.
لام به بیلد گفت:" ما اشتیاق زیادی برای قهرمنی داریم. تنها باید یک چیز را در نظر بگیریم؛ اینکه استعداد و جاه طلبی هر کسی باید در خدمت تیم قرار بگیرد.
ما نمی خواهیم باز هم کارمان را در نیمه نهایی به پایان برسانیم یا تنها برای آفتاب گرفتن به برزیل نمی رویم. من یک هدف مشخص دارم؛ این بزرگترین موفقیت ممکن است؛ قهرمانی در جام جهانی.
ما باید به ویژه روی کارهای دفاعی کار کنیم زیرا در دیدارهای قبلی گل های زیادی دریافت کردیم و فرصت های زیادی در اختیار حریفان قرار دادیم.
ما باید توجه بیشتری روی کارهای دفاعی داشته باشیم. همه تیم باید این کار را انجام بدهد."
لام همچنین در مورد تمدید قرارداد یواخیم لوو تا سال 2016 گفت:" حقیقت این است که او قرارداد دارد و ما می توانیم به عنوان یک تیم با هم خوب کار کنیم. او همیشه ما را از نظر تاکتیکی به خوبی آماده می کند."
یازده خرداد مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال / کاچی بهتر از هیچی!
آی اسپورت – سعید شمس: مراسمی که برای تیمهای راه یافته به جام جهانی اهمیت دارد، بدرقه از کشورشان است. اینکه ملی پوشان با چه شرایطی با چه تدارکی کشورشان را به مقصد میزبان جام جهانی ترک کنند، به لحاظ روحی اهمیت فوق العادهای دارد. در ایران هم بعد از مدتعا سرانجام زمان برگزاری مراسم بدرقه تیم ملی مشخص شد و بر این اساس تیم ملی ایران دو روز پس از بازگشت از اردوی اتریش در روز ۱۱ خرداد از سوی مسئولان، رسانهها و هواداران فوتبال به سمت برزیل بدرقه خواهد شد. این مراسم همزمان با میلاد امام حسین (ع) و در سالن ۱۲ هزار نفری ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد. فدراسیون فوتبال برای حضور رییس جمهور در این مراسم از سوی وزارت ورزش و جوانان نیز اقدام کرده است. پیش از این محمود گودرزی گفته بود که رییس جمهور پیش از اعزام تیم ملی به جام جهانی در جمع ملیپوشان حاضر خواهد شد. این در شرایطی است که به مانند سال ۸۵ که شاگردان برانکو ایوانکوویچ با شکست دادن بوسنی در ورزشگاه آزادی به سوی آلمان پرواز کردند تا در جام جهانی ۲۰۰۶ شرکت کنند، انتظار میرفت تا فدراسیون فوتبال دیداری را در نظر بگیرد تا آن اتفاق قبل از جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل هم میافتاد. البته همینکه قرار نیست بازیکنان تیم از هتل سوار اتوبوس شده و راهی فرودگاه شوند، ما را به یاد ضرب المثل «کاچی بهتر از هیچی" میاندازد.
بحران دوباره ی توهین نژادپرستانه به ماریو بالوتلی در اردوی تیم ملی ایتالیا
آی اسپورت - در جریان تمرین امروز تیم ملی ایتالیا، گروهی نوجوان، ماریو بالوتلی، مهاجم تیم ملی ایتالیا را مورد توهین نژاد پرستانه قرار دادند.
پس از این اتفاق بالوتلی نسبت به آن بی توجهی کرد، اما به هم تیمی هایش گفت چنین اتفاقات غیرقابل باوری فقط در "رم و فلورانس" می افتد.
جان کارلو آبته رئیس فدراسیون ایتالیا در اینباره گفت:"چنین رفتاری غیرقابل قبول است و این گروهی با کارشان بی کلاسی خودشان را نشان دادند. اما حقیقت این است که عده ی کمی چنین رفتاری انجام دادند."
چزاره پراندلی، سرمربی تیم ملی ایتالیا نیز با رد این خبر در این مورد گفت:"من فقط شعارهای خوب شنیدم. فکر می کنم چندین نفر در ساختن این خبرها دست دارند و من نمی توانم در این مورد کاری کنم."
داریو ناردلا، فرماندار فلورانس، این رفتار را مایوس کننده دانست:"این رفتار غیرقابل بود. اینکه چنین رفتاری از یک هوادار سر بزند عجیب است. شهر فلورانس با چنین رفتاری مخالف است و از آموزش و فرهنگ حمایت می کند."
چیرو ایموبیله هم تیمی بالوتلی هم با ابراز تنفر نسبت به رفتاری که رخ داده، واکنش بالوتلی را ستایش کرد.
"ما باید به عنوان یک ملت رشد کنیم. خوشبختانه ماریو بسیار آرام بود. باید از چنین رفتاری جلوگیری کرد. از ایتالیایی بودنم پشیمان نیستم اما چنین رفتاری مرا غمگین می کند."
پخش زنده بازی های دوستانه حریف های ایران در جام جهانی
کار مثبت شبکه 3
چهارشنبه 07/03/1393 ساعت : 23:30
دوستانه : اسکاتلند - نيجريه
زنده از شبکه سه
جمعه 09/03/1393 ساعت : 00:30
دوستانه : بوسني - ساحل عاج
زنده از شبکه سه
ریبری: جام جهانی پیش رو، آخرین حضورم در بازی های جام جهانی خواهد بود
آن ها در جام جهانی گذشته در مرحله ی گروهی از این رقابت ها حذف شدند و دیدیه دشان قصد دارد امسال از این اتفاق جلوگیری کند.
آی اسپورت - فرانک ریبری، مهاجم تیم ملی فرانسه، این جام جهانی را آخرین جام جهانی دوران فوتبالش نامید.
این مهاجم 31 ساله برای سومین بار حضور در جام جهانی را تجربه می کند. او در جام جهانی 2018 که در کشور روسیه برگزار می شود، 34 ساله خواهد بود.
بازیکن تیم بایرن مونیخ به رادیو rtl گفت:"این جام جهانی آخرم خواهد بود.
باید برای کسب جوایز به برزیل برویم؛ باید سعی کنیم قهرمان جام جهانی شویم."
تیم ملی فرانسه در گروه e این رقابت ها با سویس، هندوراس و اکوادور هم گروه است.
آن ها در جام جهانی گذشته در مرحله ی گروهی از این رقابت ها حذف شدند و دیدیه دشان قصد دارد امسال از این اتفاق جلوگیری کند.
آن سال اختلافاتی بین رختکن و ریموند دومنک به وجود آمد، که باعث شد خروس ها از سه بازی فقط یک امتیاز کسب کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)