استقبال شدید از ستاره های تیم ملی پرتغال در آمریکا
استقبال شدید از ستاره های تیم ملی پرتغال در آمریکا
بزرگترین غایبان جام جهانی چه کسانی هستند؟
آی اسپورت-تراشتگن، رافینیا، میراندا، تری، فیلیپه لوییز، ایسکو، اور بانگا،لوکاس لیوا، نصری، لوکه و توز. این یازده بازیکن همگی در یک مورد با هم مشترکند.این بازیکنان با وجود توانایی های بی نظیرشان همگی از حضور در جام جهانی بازمانده اند!
وب سایت ترانسفرمارکت ارزش این 11 بازیکن غایب در جام جهانی را حدود 209 میلیون یورو برآورد کرده است.
اسکار تابارس: اروگوئه در جام جهانی خواهد جنگید
آی اسپورت-اسکار تابارس، سرمربی تیم ملی اروگوئه گفت که تیمش برای موفق شدن در جام جهانی برزیل "خواهد جنگید".
لا سلسته بازی های آماده سازی خود برای جام جهانی را پنج شنبه با پیروزی 2-0 برابر اسلونی به پایان رساند.
اروگوئه در غیاب ستاره اصلی خودش لوییز سوارز در مونته ویدئو نمایش چشم گیری نداشت.سوارز که مدتی است از مصدومیت رنج می برد در حال آماده سازی خودش برای رسیدن به اولین بازی اروگوئه در جام جهانی مقابل کاستاریکا در 14 ژوئن است.
با این وجود، تابارز از روح جنگندگی بازیکنانش در دو بازی دوستانه تیمش احساس رضایت کرد و گفت که امیدوار است تیمش در جام جهانی هم با این جنگندگی در زمین حاضر شود.
او پس از این بازی گفت: " از من پرسیده اند که اروگوئه در جام جهانی چه خواهد کرد. اروگوئه خواهد جنگید و امروز ما تیمی را دیدیم که جنگید."
اروگوئه در این دوره جام جهانی در گروه مرگ رقابت ها با انگلیس و ایتالیا هم گروه است.
کاپیتان روسیه نیز جام جهانی را از دست داد
آی اسپورت - امید های روسیه برای موفقیت در جام جهانی، با قطعی شدن خبر نرسیدن شیروکوف به جام جهانی، کمرنگ تر شد.
هافبک سی و دو ساله و کاپیتان تیم ملی روسیه که در جریان دیداری در لیگ داخلی مصدوم شده بود، نتوانست به موقع خود را برای جام جهانی آماده کند.
پاول موگیلوتس 21 ساله جایگزین وی خواهد شد. این بازیکن تنها 1 بازی ملی در کارنامه دارد.
روسیه در حالی یکشنبه وارد برزیل خواهد شد که در 10 بازی پیاپی هیچ شکستی را متحمل نشده است.
آخرین شکست آن ها مربوط به بازی مقابل ایرلند شمالی می شود که با یک گل مغلوب حریف خود شدند.
روسیه در اولین بازی خود مقابل کره ی جنوبی قرار خواهد گرفت. بلژیک و الجزایر درگیر هم گروهی های شاگردان فابیو کاپلو محسوب می شوند.
ريبري: از قلبم خون ميچکد!
يکي از اميدهاي تيم ملي فوتبال فرانسه براي درخشش در جام جهاني 2014 برزيل فرانک ريبري بود اما اين بازيکن در آخرين لحظات از ليست نهايي ديديه دشام به علت آسيب ديدگي خط خورد تا بهت و ناراحتي رسانه ها و مردم فرانسه را در بر گيرد.
تيم ملي فوتبال فرانسه براي حضور در جام جهاني 2014 برزيل خود را آماده مي کند و بدون شک غيبت ريبري مي تواند خط هافبک اين تيم را ضعيف کند. ريبري قبل از پرواز تيم ملي فوتبال کشورش به برزيل گفتگويي را با سايت رسمي فدراسيون فوتبال کشورش انجام داد. او از اينکه نمي تواند در جام جهاني برزيل حضور يابد بسيار ناراحت است.
او گفت: واقعا براي من دردآور است که نمي توانم تيم ملي فوتبال کشورم را همراهي کنم. نمي دانم چگونه ناراحتي خود را بيان کنم. واقعا از نظر رواني در شرايط خوبي بسر نمي برم. حضور در جام جهاني براي هر بازيکني يک روياست. اين بار روياي من نقش برآب شد و من بسيار ناراحت هستم. اميدوار بودم که به ديدار دوستانه برابر جامائيکا برسم اما متاسفانه آسيب ديدگي من را وادار به خداحافظي از جام جهاني کرد.
ريبري که در سال 2013 يکي از سه نامزد نهايي کسب توپ طلاي فوتبال جهان بود ادامه داد: بعد از آزمايشات طولاني مدت اميدوار بودم که به جام جهاني برسم. صبح جمعه وقتي از خواب بيدار شدم از ناحيه پشت احساس ناراحتي کردم. وقتي دوباره آزمايش دادم به يکباره غافلگير شدم چرا که پزشک به من گفت که ديگر نمي توانم به جام جهاني برزيل برسم. خبر بسيار ناراحت کننده اي بود. نمي دانستم چکار کنم. غرق در اندوه و نااميدي شده بودم. اين براي من بدترين خبر بود. در روزهايي که گذشت همه اميد من اين بود که بتوانم در برزيل بازي کنم اما با نهايت تاسف اين رويايم برآورده نشد.
ستاره بايرن ادامه داد: هر چند نمي توانم در جام جهاني حضور يابم اما مي خواهم از کادر پزشکي به خاطر زحمات زيادي که کشيدند تشکر کنم چرا که آنها هر کاري را که مي توانستند انجام دادند. انگار قسمت نبود که من در جام جهاني حضور يابم. از هم تيمي هايم با قلبي که از آن خون ميچکد خداحافظي مي کنم. اطمينان دارم که آنها براي موفقيت تيم ملي فوتبال کشورشان از جان مايه خواهند گذشت و اصلا کوتاهي نخواهند کرد. بازيکنان فرانسه براي قهرماني به برزيل مي روند و من اطمينان دارم که آنها موفق خواهند شد.
ريبري در پايان گفت: به خوبي مي دانم که مي توانم به هم تيمي هايم اطمينان کنم. من از الان به بعد نخستين طرفدار تيم ملي فوتبال کشورم خواهم بود و از صميم قلب براي هم تيمي هايم آرزوي موفقيت مي کنم.
منتظری مدافع راست تیم ملی در تمام بازی های جام جهانی؟!
آی اسپورت – در مصاف تدارکاتی با آنگولا پژمان منتظری پشت سر خسرو حیدری و به عنوان مدافع راست به میدان رفت تا احتمال حضور این بازیکن در بک راست طی بازی های جام جهانی پررنگ تر شود.مطمئنا با توجه به قابلیت های دفاعی وپوشش های صحیح منتظری که با خونسردی و آرامش خاصی انجام می گیرد حضور مدافع میانی قابلی مثل او در جناح راست می تواند در فاز دفاع به کمک تیمی بیاید که بیشتر روی کارهای دفاعی متمرکز است .به خصوص اینکه منتظری قامت بلندتری نسبت به بیت آشور،ماهینی و حیدری دارد می تواند روی هوا و در جمع شدن به میانه دفاع هم پوشش بهتری روی مهاجمان حریف داشته باشد.منتظری در بازی با آنگولا چند باری نفوذ کرد و حتی سانتر موفق هم داشت اما بعید است در جام جهانی و در حالت عادی دستوری مبنی بر هجوم به زمین حریف و نفوذ بگیرد و در نیمه خودی می ماند تا روی کارهای دفاعی متمرکز شود و فضای پشت سرش خالی نباشد.با این حال سوال اینجاست که آیا کی روش در هر سه بازی با یک استراتژی مشترک وارد بازی ها خواهد شد و پژمان منتظری در هر سه بازی مدافع راست تیم ملی است؟ آیا در صورت عقب افتادن تیم از حریفان باز هم کی روش به او اعتماد خواهد کرد و محکم نگه داشتن دفاع همچنان در اولویت خواهد بود یا خسرو،ماهینی و بیت آشور با قابلیت های تهاجمی شان جای او را می گیرند؟
هو شدن برزیل در شب پیروزی خفیف بر صربستان
آی اسپورت - یک گل از فرد که در دقیقه 58 به ثمر رسید یک پیروزی خفیف را به برزیل در ورزشگاه مورومبی سائوپائولو ؛ ورزشگاهی که لوئیس فابیانو بازیکن سابق سویا و تیم ملی برزیل قهرمان آن است ، هدیه داد .
نیمه اول بازی که به اتمام رسید نارضایتی را می توانستی در چهره حاضران در ورزشگاه ببینی . تا جاییکه زمزمه ها و غرولندها به نیمه دوم نیز کشیده شد .
بله ؛ بدون شک برزیل مدعی اول قهرمانیست اما نه به لطف فوتبال ذاتی اش که به لطف دفاع آهنینش و سیستم خسته کننده سرمربیش لوئیس فلیپه اسکولاری.
سیستمی مشابه جام جهانی 94 و 2002 که در هردو ، برزیل به قهرمانی دست یافته بود. این نوع بازی و این سیستم ملال آور ، در انتهای بازی نتیجه ای جز سوت کشیدن هواداران و هو شدن میزبان جام جهانی نداشت.
برزیل در میان سوت و هو هوادارانش 1-0 بر صربستان پیروز شد و به فاصله 6 روز مانده به اولین بازی خود مقابل کرواسی تردید هایی از خود بر جای گذاشت.
اسکولاری پس از پیروزی 4-0 بر پاناما امیدوار بود تا تیمش با برتری مقابل صربستان به نوعی یک ملت را با خود همراه کند اما حقیقت این است که شیوه بازی تیمش کسی را در سرزمینی که عاشق ژوگوبونیتو هستند ؛ خوشحال نمی کند.
بازی با کرواسی می تواند میدانی برای جبران مافات برای اسکولاری و تیمش باشد. یک بازی پرشور و هجومی اگر با بردی خوب نیز همراه باشد می تواند آغاز خوبی باشد برای مسیری که می تواند به قهرمانی جهان ختم شود.
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)