نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: در جام جام جهانی 2014 (به جز ایران) طرفدار کدام تیم هستید؟

رأی دهندگان
99. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • برزیل

26 26.26%
  • اسپانیا

24 24.24%
  • هلند

10 10.10%
  • ایتالیا

15 15.15%
  • انگلستان

5 5.05%
  • فرانسه

3 3.03%
  • آرژانتین

22 22.22%
  • آلمان

17 17.17%
  • پرتغال

9 9.09%
  • سایر تیم ها

2 2.02%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
صفحه 7 از 26 نخستنخست ... 5678917 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 61 به 70 از 253

موضوع: تاپیک جام جهانی 2014 برزیل + دانلود ویدیو و آلبوم رسمی جام جهانی

نیمه حرفه ای
    حقیقی در نقش نکونام؟

آی اسپورت - درست است که کارلوس کی روش در بازی مقابل بلاروس به اکثر نفرات اصلی اش بازی نداد و تیمش را با بازیکنان شاغل در لیگ برتر به میدان فرستاد اما در ترکیب نیمه اول بازی روز یکشنبه می توان نشانه هایی از نقشه های کی روش برای بازی با نیجریه را پیدا کرد.
    کی روش به خوبی می داند که تکلیف ایران در همان بازی اول مقابل نیجریه مشخص خواهد شد و به همین دلیل تمام زورش را برای این بازی می گذارد. در شرایطی که مجتبی جباری از تیم ملی خداحافظی کرده و کارلوس کی روش روی نام علی کریمی و پیام صادقیان خط قرمز کشیده، تنها بازیکنی که می تواند در نقش هافبک بازیساز بازی کند، بختیار رحمانی است که او هم تجربه بین المللی زیادی ندارد. بنا بر این اصلا بعید نیست که کی روش جلوی نیجریه – که بازیکنان قلدر و فیزیکی دارد – قید استفاده از هافبک بازیساز را بزند و به جای آن از سه هافبک با خصوصیات دفاعی بازی کند. قطعا جواد نکونام و آندرانیک تیموریان در ترکیب ثابت تیم ملی قرار خواهند گرفت و کی روش با استفاده از رضا حقیقی و قاسم حدادی فر در بازی مقابل بلاروس نشان داد که هر دو نفر را برای برزیل تست می کند. روی کاغذ استفاده از حقیقی به عنوان بازیکنی با خصوصیات درگیر شونده بیشتر نسبت به حدادی فر، کاری منطقی است.
    نکته ای که محمود یاوری هم به آن اشاره می کند. او که هم سرمربی حقیقی بوده هم حدادی فر، می گوید:"‌ نکونام از روزهای اوجش به دور است اما کی روش او را دوست دارد و قطعا به کاپیتان تیمش بازی می دهد.در چنین شرایطی ما نیاز به بازیکنی داریم که بتواند آن وسط کنار آندو قدرت خط میانی را حفظ کند. من اگر جای کی روش بودم به رضا حقیقی در ترکیب فیکس تیم ملی بازی می دادم"
    یاوری برای استفاده از هافبک پرسپولیس دلایل خاص خودش را دارد:"‌ رضا حقیقی بازیکنی است که برای بازی در پست هافبک دفاعی ساخته شده. او مثل آندو قدرت جنگندگی بی نظیری دارد ضمن آنکه در انتقال توپ هم خیلی خوب کار می کند و پاسهای رو به جلویش عالی است. از طرف دیگر رضا میل به گلزنی هم دارد و می تواند در محوطه جریمه حریف حاضر شود. او می تواند در کنار آندو زوج خوبی به عنوان هافبکهای دفاعی تیم ملی تشکیل دهد و کی روش از نکونام یک خط جلوتر به عنوان هافبک بازیساز تیمش استفاده کند"
    یاوری البته برای بازی گرفتن از حقیقی در ترکیب اصلی یک شرط دارد: "رضا را باید به لحاظ روحی آماده جام جهانی کرد. اگر این قضیه حل شود، او قطعا می تواند به تیم ملی کمک کند"

2. کاربر مقابل از totti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای

کی روش: زندگی و بازی را برای حریفانمان جهنم می کنیم / عده ای دوست ندارند من بمانم/ برای حذف بازیکنان، کابوس دارم

آی اسپورت - سرمربی تیم ملی هنوز از دست دو باشگاه استقلال و سپاهان ناراحت است. او در مصاحبه جدیدش با سایت فدراسیون فوتبال، باز هم از این دو باشگاه به خاطر ندادن بازیکنانشان به تیم ملی انتقاد کرده است.
    کی روش صحبتهایش را اینگونه شروع کرده: یک هفته از اردوی ما در اتریش به پایان رسیده است. اگر بخواهیم از ابتدا آغاز کنیم و با محاسبه اردوی آفریقای جنوبی و چهار روز اردو در تهران و یک هفته ابتدایی برنامه اردوی ما در اتریش، بخش اول برنامه آماده سازی ما به پایان رسیده است. از لحاظ لجستیکی و برنامه ریزی همه چیز طبق برنامه ما پیش رفته و همه اتفاقات مطابق با توقعات ما رخ داده است.
    تنها چیزی که آزارمان داد و به ما لطمه زد و برنامه های ما را دچار وقفه کرد، چیزی است که من نمی توانم در مورد آن صحبت نکنم. این واقعیتی است که بازیکنان به ما ملحق نشدند و در اردوی ابتدایی ما در آفریقای جنوبی حضور نداشتند و متاسفانه این واقعیت که بازیکنان تیم ملی که از باشگاه های سپاهان و استقلال به اردو دعوت شدند و همچنین بازیکنان تاثیرگذار ما مانند جواد نکونام و پژمان منتظری را در اختیار نداشتیم و نتوانستیم از وجود آنها برای تمرین در کنار سایر بازیکنان استفاده کنیم و این امر به برنامه های ما برای آماده سازی لطمه وارد کرد. این مطلب مهم و کسانی که مسئولیت این اتفاق برعهده آنهاست را نمی توانیم فراموش کنیم. ما باید در حال حاضر به زمان حال و آینده توجه داشته باشیم، چرا که دیگر نمی توانیم گذشته را تغییر دهیم و باید تلاش کنیم تا بهترین عملکردمان را انجام دهیم.
    کی روش البته علیرغم تمام مشکلاتی که سر راهش وجود داشته، به آینده تیم ملی خوشبین است. او می گوید:" همه بازیکنان و کادر تیم ملی در حال تلاش هستیم تا هر آنچه در توانمان است را برای موفقیت تیم ملی ایران انجام دهیم و بتوانیم از هر حیث مثمرثمر باشیم. اما در ابتدا بیاییم و در مورد بازیکنان صحبت کنیم. من به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران از عملکرد بازیکنانم بسیار راضی هستم و این را برای هواداران فوتبال ایران ضمانت می کنم که آنها باید به بازیکنان تیم ملی و شور و اشتیاق و تعهدشان در این اردوها، افتخار کنند. فضا و حال و هوای بسیار محترمانه و در عین حال با شرایط رقابتی بسیار بالا درون اردو وجود دارد. روحیه تیمی بسیار بزرگ و بالا است و من باید اذعان کنم که عشق و پایبندی که این بازیکنان نسبت به کشورشان دارند، واقعا منحصربفرد است.
    کابوس فهرست نهایی
    سرمربی تیم ملی برای انتخاب نفرات نهایی تیمش کار سختی دارد:" یکی از دغدغه های اصلی من برای انتخاب 28 بازیکن این بود که بتوانم بازیکنان شجاعی را برای تیم ملی انتخاب کنم. کسانی که به تیم ملی فکر می کنند نه به خودشان و همینطور منافع شخصی شان را مقدم بر منافع تیم نمی دانند و این شروعی قدرتمندانه برای حرکت ما به سمت موفقیت در جام جهانی است و از همین جا باید این مسئله را به همه هواداران فوتبال ایران اعلام کنم که من کابوس انتخاب 23 بازیکن از میان این 28 بازیکن را می بینم و برای من این کابوس آغاز شده و بعضی از شبها این فکر به سراغ من می آید که چگونه میتوانم 23 بازیکن را از میان 28 بازیکن انتخاب کنم."
    صحبت رو در رو با خط خورده ها
    کی روش برای آن 5 بازیکنی که در فهرست نهایی تیم ملی نیستند برنامه ویژه ای دارد:" در طول زندگی و برای همه تصمیماتی که می گیرم این فلسفه را داشته ام که می بایست رودررو صحبت کنم. البته در این خصوص نیز باید به این 5 بازیکن اعلام کنیم که دقیقا علت تصمیم ما چه بوده است. باز هم تکرار می کنم تصمیمی که من می گیرم شخصی نیست بلکه یک تصمیم فنی است ولی باید این مطلب را اعلام کنم که بازیکنان تیم ملی آنقدر با من صادق، خوب و متعهد بودند که در حال حاضر این تصمیم برای من بسیار سخت و دشوار است. اگر می توانستم قوانین را تغییر دهم، مطمئنا تعداد بازیکنان را به 28 بازیکن افزایش می دادم."
    به صحبتهای پوچ توجه نکنید
    معلوم نیست باز چه کسی از بازیکنان تیم ملی انتقاد کرده که کارلوس کی روش را اینگونه به واکنش وادار کرده است:" برخی مواقع شاهد نقطه نظرات پوچ و بی پایه و اساسی هستیم که تعهد و انگیزه بازیکنان را زیر سوال می برد. می خواهم همین جا به همه هواداران اعلام کنم که این صحبتها بی اساس است و افرادی که تعهد و انگیزه بازیکنان را زیر سوال می برند افرادی هستند که دغدغه موفقیت تیم ملی ایران را ندارند و آنها هیچگاه از موفقیت تیم ملی ایران خوشحال نمی شوند. به عبارت دیگر باید بگویم که ما نیز تراوش های این ذهن های مسموم را احساس می کنیم و ایمان داریم که اکثریت هواداران این ذهن ها را می شناسند و این صحبتها برای آنها آشنا است و توجهی به آن ندارند."
    زندگی را برای حریفانمان جهنم می کنیم
    سرمربی تیم ملی متوجه شده که بعضی جاها باید مثل میروسلاو بلاژویچ صحبت کند و با صحبتهای احساسی و کلمات بزرگ، انگیزه بیشتری به بازیکنانش دهد:" ما با تیم هایی در جام جهانی روبرو خواهیم شد که سطح فوتبالشان از سطح فوتبال ما بسیار بالاتر است. ولی من می خواهم بگویم به راحتی زندگی هایمان را نخواهیم فروخت و اگر برای ما سخت است که در مقابل نیجریه، آرژانتین و بوسنی بازی کنیم که قطعا هم همینگونه خواهد بود، ولی من قول می دهم که زندگی و بازی را برای آنها هم سخت و جهنم کنیم. در انتها می خواهم تکرار کنم که تمام تلاش و سرحد کوششمان را خواهیم کرد"
    ماموریت غیر ممکن
    گویا کارلوس کی روش علاقه زیادی به این فیلم دارد چون در اکثر مصاحبه هایش از این عبارت استفاده کرده است:"باز هم تکرار می کنم که این مراحل جام جهانی برای ما مانند ماموریت غیرممکن یک، دو و سه بوده و اگر واقعا در جهان فوتبال این توقع را داشته باشیم که ایران به دور دوم مسابقات جام جهانی صعود کند، واقع گرایانه نیست ولی ما می جنگیم و این را از سر خود بیرون نخواهیم کرد که برای این هدف و ماموریتمان بجنگیم و از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم."
    تجربه را چه کار کنیم؟
    بحث که به اینجا می رسد، کارلوس کی روش صحبتهای کاملا منطقی و واقع گرایانه ای را مطرح می کند:" تنها مساله ای که ما نمی توانیم جایگزینی برای آن پیدا کنیم، سی سال تجربه بین المللی تیم های رقیب ما در جام جهانی مانند تیم ملی نیجریه و آرژانتین است که بازیکنان آنها در سطوح بالای لیگ های اروپایی بازی می کنند و ما تنها سه هفته برای رسیدن به این جایگاه تلاش کرده ایم. مطلب دیگری که ما هیچگاه نمی توانیم برای آن جایگزینی پیدا کنیم سطح فنی بالای مسابقات لیگ های اروپایی در مقابل لیگ ایران است.
    وی در ادامه گفت: فقط یک چیز است که یک مربی نمی تواند در آن واحد به بازیکنانش منتقل کند و آن هم تجربه است. یک پدر همیشه می تواند همه چیز را به پسر خود آموزش دهد، بجز یک چیز و آن هم تجربه است. ولی ما باید این موضوع را به بازیکنان خود انتقال دهیم و آن این است که مسابقه با تیم های نیجریه و آرژانتین و بوسنی در زمین 100 متری فوتبال نیست، بلکه بازی ما قابل این تیم ها درون یک زمین 12 سانتی متری است و آن هم ذهن و فکر بازیکنان تیم بوده و از گوش چپ آغاز می شود و به گوش راست ختم می شود و اگر بتوانیم در این زمین کوچک پیروز باشیم، در آن زمین بزرگتر که زمین فوتبال است هم پیروز خواهیم شد."
    دنبال بازیکن از خودگذشته بودم
    سرمربی تیم ملی روی قدرت تفکر بازیکنانش تاکید دارد. البته او طوری این قضیه را مطرح می کند که ممکن است به بعضی نفراتی که الان جایی در تیم ملی ندارند، بر بخورد :" اولین معیاری که برای انتخاب بازیکن داشتم این بود که در کنار معیارهای فنی و فیزیکی، بازیکنانی را انتخاب کنم که از لحاظ ذهنی هم این آمادگی را داشته باشند تا به اینجا بیایند و از خود گذشتگی داشته باشند و به خودشان فکر نکنند و به منافع تیم ملی کشورشان فکر کنند."
    بعضی ها دوست دارند من بروم
    کی روش می داند که چرا یکسری از ایرانی ها چشم دیدن او را ندارند:" دلیل اینکه چرا در ایران افرادی به من علاقه ندارند این است که من طی چند سال اخیر بارها تکرار کرده ام که ما برای پیشرفت فوتبال ایران باید یک روند تغییر را در فوتبال مان ایجاد کنیم. چرا که طرز تفکر مربیان، مدیران عامل و هیات مدیره باشگاه ها باید تغییر کند و این تغییر بوجود نخواهد آمد مگر اینکه روند تفکر در سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال تغییر کند و ما بتوانیم یک طرز تفکر جدید را جاری کنیم. وی در ادامه افزود: تا آنجاییکه من شنیده ام اکثریت بازیکنانی که در کنار تیم ملی در اردوی آفریقای جنوبی و اتریش حضور داشتند به این موضوع اشاره کرده اند که این دو اردو از بهترین اردوهای دوران عمرشان بوده است. به نظر شما ایا این صحبتها من را خوشحال می کند؟؛ پاسخ من منفی است. این اردوها باید برای آنها اردویی عادی باشد و اگر این اردوها برای آنها جدید است، نشان دهنده ایراد در کار و اردوهای پیشین آنها است. اردوی ما نباید چیز خاصی باشد و فقط باید یک برنامه آماده سازی عادی پیش از جام جهانی باشد.
    کی روش در ادامه بیان کرد: پس چرا برخی افراد در تلاش هستند تا من از ایران بروم، بخاطر اینکه دوست ندارند این مسایل را مطرح کنم. چون رفتن به جام جهانی می بایست یک میراث را برای هر کشوری بر جای بگذارد و آن میراث می تواند برای فوتبال ایران تغییر در طرز تفکر باشد و اگر این طرز تفکر بوجود نیاید می بایست تغییر را در افراد ایجاد کنیم."

قرار نیست چیزی تغییر کند
    بخش پایانی صحبتهای کی روش، آسیب شناسی او در مورد مشکلات فوتبال ایران است. او طوری حرف می زند که دیگر نباید به ماندنش بعد از جام جهانی امیدی داشت:" واقعا برای من آزار دهنده است که می شنوم ایران در گذشته تسلط کاملی بر فوتبال آسیا داشته است. بگذارید از زمانی که من به ایران آمده ام و اتفاقاتی که برای باشگاه های ایرانی افتاده است و نتایج کسب شده توسط آنها در لیگ قهرمانان آسیا را بررسی کنیم. حتی بدتر از نتایج بدست آمده در این مسابقات، کیفیت بازیهایی بوده که توسط آنها ارائه شده است. ولی در انتها و در همه جای جهان این نتایج هستند که همه چیز را بیان می کنند و نمایانگر اتفاقات درونی هستند و اینطور به نظر می رسد که برای ما نتایج بیان کننده مسایل درونی نیستند و هیچ چیز نمی خواهد تغییر کند. همان مسایل تکراری و اشتباهات مکرر گذشته تکرار می شود و این در حالی است که کشورهای اطراف ما سال به سال در حال رشد هستند و ما همچنان در جای خود هستیم. البته من می توانم شفاف تر هم صحبت کنم چرا که در نزدیکی انتهای قرارداد من با ایران است و حتی اگر همکاری من با ایران سی روز کوتاه تر شود مشکلی بوجود نخواهد آمد، ولی دقیقا به خاطر همین مسایل است که یکسری از افراد نمی خواهند من در ایران باشم. اگر من بارها اعلام کرده ام که ما نیاز به استادیوم های بهتر، زمین های تمرینی و امکانات بهتر و سطح مربیگری بهتر داریم، اینطور به نظر می آید که من در حال آزار گروهی از افراد هستم، اما باور کنید یکنفر باید این صحبتها را مطرح کند و این میراث من برای فوتبال ایران است و من این کار را به دو دلیل ساده انجام می دهم. کی روش در ادامه گفت: دلیل اول اینکه خون فوتبال در رگهای هواداران فوتبال ایران جاری است و آنها مستحق بیشتر از اینها هستند و دوم بازیکنان فوتبال ایران هستند که من افتخار کار کردن کنارشان را داشته ام و آنها دوست دارند پیشرفت کنند و دوست دارند بازیکنان بهتری شوند و آنها می خواهند سخت کار کنند و رشد و پیشرفت داشته باشند و این برای من بسیار غیرمنصافه و دردناک است که گاهی اوقات مطبوعات از بازیکنان انتقاد می کنند، چرا که این واقعا تقصیر بازیکنان نیست و این سیستم است که به آنها اجازه بهتر بودن را نمی دهد. استعدادهای زیادی از بین می رود و آنها باید پاسخ وجدان خود را به خاطر هدر رفتن این استعدادها بدهند. اما اینها همه دغدغه های من است و به این خاطر که در انتهای همکاری ام با فوتبال ایران است، می خواهم نقطه نظرات دقیق من را هواداران فوتبال ایران داشته باشند ولی تا زمانی که این گروه از افراد تاثیرگذار در حال فعالیت هستند فوتبال ایران هیچگاه تغییر نمی کند.

4. کاربر مقابل از totti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای

6. 4 کاربر مقابل از totti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    World Cup 2014: Brazil most expensive stadium has a leaking roof

8. کاربر مقابل از totti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    تعداد حضور و افتحارات تیم های شرکت کننده

10. 2 کاربر مقابل از totti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    سرمربی تیم ملی نیجریه: نیجریه می تواند قهرمان جام جهانی شود

آی اسپورت- استفان کشی، سرمربی تیم ملی نیجریه، معتقد استتیمش از کیفیت لازم برای قهرمانی در جام جهانی برزیل برخوردار است.
    تامونو دانگوگو، وزیر ورزش نیجریه، به تازگی اعلام کرده بود که تیم ملی این کشور در جام جهانی حتی می تواند به قهرمانی فکر کند؛ مسئله ای که کشی هم به آن اعتقاد دارد.
    سرمربی عقاب ها به خبرنگاران گفت:" ما می توانیم قهرمان جام جهانی شویم. تیم هایی که قهرمان جام جهانی شدند، بازیکن دو سر نداشتند.
    اگر وزیر ورزش چنین چیزی گفته، من هم دعا می کنم این اتفاق رخ بدهد. تنها کاری که ما برای قهرمانی باید انجام بدهیم این است که تمرکز داشته باشیم، بازیکنان مان دچار مصدومیت نشوند و بازی به بازی پیش برویم."
    کشی که در ماه های اخیر اختلافات زیادی با فدراسیون فوتبال نیجریه داشت، از همه مردم این کشور خواست تا از تیم نیجریه حمایت کنند و موفقیت تیم ملی این کشور در جام جهانی 94 را حاصل همین حمایت ها دانست.

12. کاربر مقابل از totti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای

اینارو فاز ایران وقتی جام جهانی 2006 بود برداشته
    اگه ایران صعود نکنه مطمنم نیجریه ی هم صعود نمیکنه

14. کاربر مقابل از totti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    بیلیط جام جهانی

16. 2 کاربر مقابل از totti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    عدنان یانوزای که تنها 19 سال سن دارد، در جام جهانی برزیل حضور خواهد داشت.

18. کاربر مقابل از totti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

طرفداري – تمرينات آماده سازي تيم ملي آلمان براي جام جهاني 20114 برزيل در حالي از روز چهارسنبه در شهر تيرول آغاز خواهد شد كه بسياري از بازيكنان ملي پوش تيم ملي آلمان هنوز با فرم ايده آل خود فاصله دارند و برخي نيز هنوز به طور كامل از بند مصدوميت رها نشده اند.

پيش از شروع فينال جام حذفي آلمان موسوم به DFB POkal بين دو تيم بايرن موينخ و دورتموند، در اردوي شاگردان يورگن كلوپ به دليل ضعف بايرن مونيخ در هفته هاي اخير به نوعي احساس اطمينان از برد در اين بازي وجود داشت، كه البته نرسيدن شواين اشتايگر به بازي، مصدوميت ناگهاني داويد آلابا و اخراج ماندژوكيچ توسط پپ گوارديولا به نوعي اين احساس را تقويت مي كرد. اما بعد از پايان بازي، اين بايرن مونيخ بود كه بر خلاف انتظار با گل هاي روين و مولر مقابل دورتموند به پيروزي رسيد، بعد از اين بازي بي ترديد تنها كسي كه به نگراني هايش افزوده شد، يوگي لوو سرمربي تيم ملي آلمان است. بازيكنان دورتموندي تيم ملي آلمان بعد از اين شكست دچار افت روحيه شده اند و نياز به توجهي خاص خواهند داشت، به خصوص متس هوملس كه نمايشي عالي در ديدار فينال داشت ولي به جام نرسيد و بعد از پايان بازي به سرعت زمين بازي را با ناراحتي فراوان به سمت رختكن ترك نمود. اما گروس كرويتز ديگر بازيكن دورتموند بود كه عملكرد خوبي در اين ديدار نداشت و عدم رضايت از عملكرد خود را نيز به هنگام تعويض نشان داد. با اين عملكرد آيا واقعا مي توان بر روي او در بزريل حسابي باز نمود؟ و يا او از همين حالا از خط خورده هاي تيم ملي به حساب مي آيد؟ اما يوگي لوو از بازيكنان مونيخي خود نيز با وجود قهرماني دوگانه آسوده خاطر نخواهد بود. براي مثال كاپيتان فيليپ لام در اين بازي حتي قبل از مصدوميت، عملكرد خوب خود را نداشت و بيشتر نبرد ها را به حريف واگذار كرد كه به نظر مي رسد دليل اين عدم تمركز او در بازي و مصدوميت متعاقبش، بيشتر ناشي از خستگي و انجام بازي هاي زياد در اين فصل بوده است. باستين شواين اشتايگر ديگر بازيكن مورد اعتماد يوگي لوو و از ستون هاي تيم ملي آلمان همچنان دچار مصدوميت است و علي رغم اين كه اين مصدوميت حضور او در جام جهاني را به خطر نخواهد انداخت، اما او براي برزيل آمادگي صد در صدي نخواهد داشت.مانوئل نوير ديگر نگراني مونيخي سرمربي تيم ملي آلمان است كه دچار مصدوميت شده است كه البته روز دوشنبه در خصوص ميزان اين مصدوميت از سوي دكترمولر ولفارت رفع نگراني شد ولي بي ترديد او از لحاظ روحي بعد از يك فصل طولاني دچار افت شده است. به هر حال به نظر مي رسد كه بازيكنان بايرن مونيخ از لحاظ آمادگي بدني در موقعيت مطلوبي قرار نداشته باشند و در بازي فينال حتي در زمان وقت هاي معمول بازي نيز دراين زمينه با مشكل مواجه شدند. اين موضوع حتي براي بازيكني همانند توماس مولر نيز صادق است، اما او با اراده آهنين خود بر اين مشكل غلبه كرد و توانست با حركت انفرادي خود گل دوم بايرن مونيخ را در انتهاي بازي به ثمر رساند. واقعيت اين است كه دغدغه اصلي يوگي لوو آمادگي بدني بازيكنان دعوت شده به اردوي آماده سازي جام جهاني است و او مي بايست براي تقويت قواي بدني بازيكنان خود برنامه اي وپژه داشته باشد. با اين حال بازيكنان بايرن مونيخ حداقل موفق به فتح دهمين دو گانه تاريخ باشگاه شدند و با اعتماد به نفس به اردوي تيرول عازم خواهند شد، اين موضوع براي پودولسكي، اوزيل و مرته ساكر نيز صادق است كه روزشنبه با آرسنال فينال FA-Cup رادر يك بازي دراماتيك فتح نمودند. اما در نگاهي ديگر پولدي در اين ديدار ضعيف ظاهر شد و در دقيقه 61 از بازي خارج شد، اوزيل نيز وضعيتي مشابه با او را داشت و مجبور به ترك زميين شد و از جمع مثلث آلماني توپچي ها تنها پر مرته ساكر عملكردي قابل قبول داشت. سامي خديرا تنها بازيكن آلماني است كه هنوز امكان فتح عنواني در فصل جاري را دارد. شنبه آينده او با رئال مادرديد در فينال ليگ قهرمانان به مصاف اتلتيكو مادريد خواهد رفت. خديرا بعد از يك مصدوميت شش ماهه در آخرين بازي لاليگا مقابل اسپانيول در تركيب اصلي قرار گرفت و بعد از 64 دقيقه از زمينخارج شد، البته طبيعي است كه او همچنان از فرم ايده آل خود بعد از چنين مصدوميت سنگيني كمي فاصله داشته باشد. با اين حال روز چهارشنبه اردوي آماده سازي تيم ملي آلمان براي جام جهاني در شهر تيرول آغاز خواهد شد و بي ترديد ماموريتي سنگين در انتظار يوگي لوو و دستيارانش براي به واقعيت تبديل كردن روياي چهارمين قهرماني آلمان ها در جام جهاني، خواهد بود.

20. کاربر مقابل از totti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 7 از 26 نخستنخست ... 5678917 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)