اختصاصی آی اسپورت : مسی قول قهرمانی در جام جهانی را داد
مسی ، نامزدش آنتونلا و پسر کوچکش تیاگو مشهورترین اشخاص حال حاضر شهر روساریو در کشور آرژانتین هستند.این سه امروز به اتفاق به قدم زدن و گشت و گذار در شهر روساریو پرداختند ودر ادامه وارد یک کافه در منطقه leche شدند. در آنجا قهوه ، شیرینی و رولت های گوناگون و البته هواداران شگفت زده انتظارشان را می کشیدند. مردم درون کافه با مشاهده مسی در اطراف او حلقه زده و از او تقاضای عکس و امضا کردند.
مسی نیز با خوشرویی تمام و با لبخندی بر لب با همه عکس انداخت و به آنها امضا داد. یکی از هواداران کارتی مربوط به جام جهانی برزیل را به لئو داد و از او خواست که این کارت را امضا کرده و به آنها قول قهرمانی جهان را بدهد.
همانطور که در عکس پایین مشاهده می کنید مسی به خواسته این هوادار عمل کرد و روی کاغذ نوشت : قول می دهم این جام را به شما هدیه کنم
![]()
سورپرایز ویژه ایرج طهماسب و حمید جبلی برای روزهای جام جهانی/ ویژه برنامه کلاه قرمزی با آکتوری عادل فردوسی پور
آی اسپورت- خیلی وقت بود که به دنبالش بودند. زمستان 91 بود که ایرج طهماسب و حمید جبلی با عادل فردوسی پور تماس گرفتند و از او دعوت کردند تا در کنار دیگر ستاره هایی که پا به سریال کلاه قرمزی می گذارند، در یک قسمت از مجموعه نوروزی کلاه قرمزی حاضر شود و با عروسکهای دوست داشتنی یک قسمت را روی آنتن ببرند. اما عادل قبول نکرد. فردوسی پور مدتهاست که اجرای برنامه های تلویزیونی نوروزی را قبول نمی کند. کلا دم لای تله نمی دهد. آخرین بار که در یک برنامه نوروزی اجرا کرده بود، یکی نوروزهای دهه 80 بود. آن زمان هم محبوب بود. مثل الان! هر چند همه می گویند این روزها عادل محبوب تر هم شده است. در هر حال فردوسی پور عقیده دارد که آنچه که لازم است را در برنامه اش نود می گوید. برنامه ای که حالا دیگر فقط یک برنامه تلویزیونی ورزشی نیست و زندگی می بخشد و محکوم به اعدام را از پای چوبه دار پایین می کشد و رضایت اولیای دم را می گیرد،.
از سه ستاره تا کلاه قرمزی
عادل فردوسی پور پس از مدتها اواخر سال 92 در یک برنامه تلویزیونی(غیر از برنامه نود و برنامه های زنده مربوط به پخش زنده فوتبال) به نام سه ستاره حاضر شد. این برنامه به حضور گزارشگران ورزشی در رسانه ملی اختصاص داشت و البته فردوسی پور در آن هم زیاد صحبت نکرد و به گفتن یکی دو خاطره بسنده کرد. اما مثل اینکه در همان روزها، فردوسی پور بالاخره حاضر شده تا با ایرج طهماسب و حمید جبلی همکاری کند. مثل اینکه خود فردوسی پور به طهماسب و جبلی پیشنهاد می دهد که برای روزهای جام جهانی، ویژه برنامه هایی تدارک ببینند و اگر برنامه ها با همین مضمون ساخته شود، فردوسی پور حاضر می شود در یکی از قسمتها حضور پیدا کند. این پیشنهاد باعث می شود تا طهماسب و جبلی پیشنهاد کار را به شبکه دو بدهند و آنها هم قبول می کنند و ویژه برنامه کلاه قرمزی ویژه جام جهانی ساخته می شود اما کسی خبر دار نمی شود که فردوسی پور قرار است در یک قسمت این سریال بازی کند. اما جبلی و طهماسب سوژه خودشان را نمی سوزانند و در مجموعه نوروز 92، یک قسمت را با موضوع شوخی با برنامه نود روی آنتن می برند. عروسک فامیل دور نقش فردوسی پور را بازی می کند و دیگر عروسکها هم در نقش مربیان و بازیکنان و مدیران فوتبال ایران حاضر می شوند و شیرهای آب در نقش میکروفون ظاهر می شوند و خلاصه این قسمت یکی از پربیننده ترین قسمتهای کلاه قرمزی در اینترنت و شبکه های اجتماعی می شود. طهماسب و جبلی دیالوگ های خوب و بازی درآوردن عالی از عروسکها را فدای حضور فردوسی پور نمی کنند. هر چند که آنهایی که اهل فن هستند، خیلی خوب می دانند که در آن برنامه، برای فردوسی پور هم دیالوگی تعریف شده بود.
عادل فقط قاه قاه می خندید
اما در روزهای جام جهانی 2014 فردوسی پور هم در یکی از قسمتهای مربوط به قبل از بازی ایران و نیجریه حضور دارد و فیلمبرداری اش هم به پایان رسیده و آماده پخش است. خبر خوب همین است که در روزهای جام جهانی 2014، ویژهبرنامه کلاهقرمزی در شبکه دو پخش می شود و حداقل تا این لحظه قرار است سه برنامه پخش شود. البته شبکه دو خواسته تا در روزهای جام جهانی بیشتر از سه قسمت ساخته شود اما ظاهرا ایرج طهماسب و حمید جبلی قبول نکرده اند اما بر اساس اینکه بین بازیهای ایران دو سه روزی فرصت هست، بقیه قسمتهای ویژه جام جهانی پس از بازی ایران مقابل نیجریه و بر اساس اتفاقات تیم ملی در برزیل می افتد. در هر حال مهم این است که عروسکهای مجموعه با ویژگی های منحصر بفرد و محبوبیتی که دارند، با موضوع فوتبال و جام جهانی هنرنمایی می کنند ولی شنیده شده عادل فردوسی پور تنها در یک قسمت و با اتفاقا با پوشش زمستانی حضور دارد! در عکس هم این ماجرا مشخص است. البته مهم حضور فردوسی پور در کنار عروسکهاست و اینکه شنیده شده که طهماسب و جبلی برای فردوسی پور دیالوگ خاصی ننوشته اند و او را در فی البداهه گویی آزاد گذاشته اند. عروسکها هم هر کدام طرفدار یک تیم ملی هستند و با نشانه های مشخص فوتبال پیراهن تیمهای ملی مختلف در جام جهانی، بوق زدن ها و تکان دادن پرچم ها قسمت های خنده آوری را روی آنتن می برند که می تواند مجموعه کلاه قرمزی را پر بیننده تر هم بکند. البته مثل اینکه فردوسی پور هم از دست عروسک ها آنقدر خندیده که روده بر شده است. جمعه هفته گذشته عکس حضورش در لوکیشن مجموعه منتشر شد که نشان می دد عادل فردوسیپور و کلاهقرمزی حسابی از هم خوششان آمده است. در روزهای جام جهانی جو همه چیز فوتبالی می شود و برنامه های تلویزیونی منهای فوتبالی هم از این قاعده مستثنی نیستند.
کارن کوکبیان
دژاگه: باید از نیجریه امتیاز بگیریم/ آرژانتین اول می شود و بقبه شانس صعود دارند
فکر میکنم آرژانتین به عنوان تیم نخست صعود میکند و سایر تیمها هم شانس این را دارند که صعود کنند
آی اسپورت- تیمهای ملی فوتبال نیجریه و اسکاتلند چند روز دیگر در ورزشگاه کریون کاتج لندن، (ورزشگاه اختصاصی فولام) به مصاف هم خواهند رفت.
یکی از بازیکنان فولام که بدون شک به این دیدار اهمیت ویژهای خواهد داد اشکان دژاگه است. تیم ملی فوتبال ایران در نخستین دیدار خود در جام جهانی 2014 برزیل با نیجریه دیدار میکند.
اشکان که با سایت باشگاهش صحبت می کرد در این زمینه گفت: مطمئن هستم که ایران چند نفر را برای تماشای این دیدار خواهد فرستاد. این یک دیدار جذاب خواهد بود زیرا در کریون کاتج برگزار میشود که فضایی فوق العاده دارد. اگر در آن زمان تمرین نداشته باشیم، فکر میکنم کارلوس کیروش از همه بخواهد به اتفاق به تماشای آن دیدار بنشینیم.
استفن کشی، سرمربی تیم ملی نیجریه که فهرست 30 نفره و اولیه این کشور را اعلام کرده، بازیکنان با استعداد خود را در کریون کاتج به میدان میفرستد. شولا آمئوبی که در نیوکاسل بازی میکند، پیتر ادموینگی که در استوک سیتی توپ میزند و جان اوبی میکل که بازیکن چلسی است.
تیم ملی ایران پیش از دیدار با نیجریه باید اسامی 23 بازیکن نهایی خود برای جام جهانی را اعلام کند.
به نقل از فارس، دژاگه در این زمینه هم گفت: این یک بازی بزرگ برای هر دو تیم است زیرا نخستین دیدار جام جهانی برای هر دو است. یک بازی مهم که باید از آن امتیاز بگیریم. نیجریه تیم خوبی است. رویارویی با آنها خیلی سخت است زیرا آنها یک تیم آفریقایی هستند که از نظر فیزیکی بسیار قدرتمند هستند. ما هم زمان کافی داریم تا به سختی تلاش کرده و خودمان را برای این تورنمنت آماده کنیم.
دژاگه که به کمپ تیم ملی ایران برای آماده شدن جهت حضور در جام جهانی میرود بر این باور است که آرژانتین تیم صعود کننده از این گروه است. او همچنین تاکید کرد که هر یک از تیمهای ایران، نیجریه و بوسنی توانایی این را دارند که به همراه آرژانتین راهی مرحله بعد شوند.
وی در این خصوص گفت: فکر میکنم آرژانتین به عنوان تیم نخست صعود میکند و سایر تیمها هم شانس این را دارند که صعود کنند. ما هم بیشترین تلاشمان را به کار میگیریم و صبر میکنیم ببینیم چه پیش میآید. بازی نخست ما مهمترین دیدار است چون اگر شروع خوبی داشته باشیم، شانس این را داریم که صعود کنیم.
شجاعی: تلاش مان را می کنیم که نتیجه آبرومندانه ای برای تیم ملی ایران کسب کنیم/ اگر زمان بیشتری داشتیم بهتر بود
نمی توانم پیشبینی کنم که ما به مرحله بعد صعود می کنیم یا خیر اما تمام سعی و تلاش مان را می کنیم که نتیجه آبرومندانه ای برای تیم ملی ایران کسب کنیم.
آی اسپورت- مسعود شجاعی آخرین نفری بود که به اردوی تیم ملی پیوست و امروز در مصاحابه با سایت فدراسیون در باره بازیهای تیمش در فصل گذشته گفت: سال خوبی بود و از اول لیگ هم خوب شروع شد، ولی در کل نسبت به سال گذشته که مصدومیت طولانی مدتی داشتم بهتر بودیم.
وی در ادامه درباره روند آماده سازی اردوی تیم ملی، گفت: من تازه به این اردو رسیده ام ولی تمرینات خوبی در حال انجام است. بازیکنان با جدیت کامل این تمرینات را پیگیری می کنند و ملی پوشان با همه انگیزه و تلاش تمرین می کنند.
بازیکن تیم ملی درباره بازی دوستانه برابر مونته نگرو و آنگولا گفت: تیم های مونته نگرو و آنگولا تیم های هستند که برای شبیه سازی بازی با نیجریه در نظر گرفته شده اند. این دو دیدار می تواند نشان دهد که ما در چه حدی هستیم و به طور جدی محک می خوریم. به نظر من هر دو تیم خوب هستند ولی فکر می کنم اگر زمان بیشتری داشتیم و بازیهای تدارکاتی بیشتری برگزار می شد، برای آماده سازی تیم و بازیکنان بهتر بود.
مهاجم تیم ملی در پایان درباره حمایت رسانه ها از تیم ملی عنوان کرد: رسانه ها تا الان به خوبی از تیم ملی ایران حمایت کردند و ما این انتظار را داریم که همچنان حمایتها ادامه داشته باشد. نمی توانم پیشبینی کنم که ما به مرحله بعد صعود می کنیم یا خیر اما تمام سعی و تلاش مان را می کنیم که نتیجه آبرومندانه ای برای تیم ملی ایران کسب کنیم.
جام جهاني را سخت بگيريم، سخت ميشود
رحمان احمدي در خصوص برگزاري اردوهاي تدارکاتي تيم ملي به سايت رسمي فدراسيون فوتبال گفت: اردوهاي خوبي را پشت سر ميگذاريم. روند آمادهسازي تيم ملي خوب بوده و انجام کارهاي تاکتيکي شرايط تيم را بهتر ميکند تا به آمادگي صددرصد جسماني برسيم.
وي در ادامه درباره بازي دوستانه تيم ملي برابر بلاروس گفت: ديدار برابر بلاروس، بازي بدي نبود و تيم ملي در يک ديدار فيزيکي و سنگيني محک خورد. معتقدم بازيهاي تدارکاتي که پيش رو داريم باعث ميشود بچهها به خوبي محک خورده و براي رقابتهاي جام جهاني آماده شوند.
احمدي در مورد ديدارهاي تيم ملي مقابل نيجريه، آرژانتين و بوسني گفت: اولين ديدار ما برابر نيجريه است. اين تيم، تيم بدي نيست. بازيهاي آرژانتين را ديدهام و تمامي مهاجمان اين تيم را ميشناسم اما هنوز فيلمي از تيم بوسني نديدهام. بازيهاي دشواري را پيش رو داريم اما هر چقدر سخت باشد باز هم فوتبال خوب ايراني را به نمايش ميگذاريم.
دروازهبان تيم ملي فوتبال کشورمان شرايط اين تيم در پيکارهاي جام جهاني را به اين صورت تشريح کرد: بستگي دارد که بازيهاي جام جهاني را سخت بگيريم يا آسان. اگر سخت بگيريم بيشک به ما سخت خواهد گذشت.
وي درباره تمرينات اختصاصي که دروازهبانهاي تيم ملي انجام ميدهند، گفت: تمرينات اختصاصي خوبي را انجام دادهايم و فکر ميکنم تا زمان برگزاري جام جهاني آمادهتر نيز خواهيم شد. اردوي آفريقاي جنوبي بسيار مطلوب بود و تمرينات بدنسازي خوبي را پيگيري کرديم. فکر ميکنم اين روند، به سيستم تيم کمک بسزايي خواهد کرد.
احمدي در پايان از مردم و رسانهها خواست تا همچون گذشته از تيم ملي حمايت کنند و حمايتهايشان ادامهدار باشد.
سوارس: برای جام جهانی آماده خواهم بود
آی اسپورت- لوییس سوارس، مهاجم اروگوئه پس از عمل جراحی روی زانویش مصر است که مشکلی برای حضور در جام جهانی نخواهد داشت.
گلزن قهار لیورپول روز پنجنشبه، مینیسک زانوی چپش را جراحی کرد ولی فدراسیون فوتبال اروگوئه اعلام کرد که او برای جام جهانی آماده خواهد بود.
سوارس در توییترش پیغامی به هوادارانش داد و گفت که مشکلی نخواهد داشت.
او نوشت: "رویای من پایدار خواهد ماند. برای جام جهانی مشکلی نخواهم داشت.
از شما بابت حمایتهایتها، تشویق و عشقی که به من میورزید ممنونم.
این ها من را مجاب میکنند که سخت تر تلاش کنم تا به جام جهانی برسم. من خانوادهام از شما بسیار ممنونیم."
بازی اول اروگوئه در جام جهانی مقابل کاستاریکا خواهد بود.
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)