صفحه 125 از 188 نخستنخست ... 2575115123124125126127135175 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,241 به 1,250 از 1880

موضوع: تاپیک جامع دانلود رایگان فیلم درخواستی

حرفه ای

Horns 2013 | Drama,Fantasy,Horror | Thriller | 6.9 ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) | +17

مردجوانی پس از فوت همسرش دچار افسردگی و ناراحتی و رنج شدید می شود. او پس از مدتی دارای دوشاخ رو سر خود می شود (!) که باعث می شود همگان از او بعنوان شیطان یاد کنند...

2. 2 کاربر مقابل از hesamz عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط hesamz نمایش پست ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    دومی از تورنت
    خدايي دمت گرم كارت درسته داداش

4. کاربر مقابل از aliwave عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

من میترسم...

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    من میترسم...
    خودم هم خیلی ترسناک نگاه نمی کنم مگر کسی خیلی تعریف کرده باشه

فوق حرفه ای
    خودم هم خیلی ترسناک نگاه نمی کنم مگر کسی خیلی تعریف کرده باشه
    من اصلا نمیبینم... اصلا من مامانمو میخوام

حرفه ای

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

9. کاربر مقابل از hesamz عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    من اصلا نمیبینم... اصلا من مامانمو میخوام
    نترس من اینجام

حرفه ای

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

12. کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در فیلم «گیتار غمگین» سومین ساخته پاکو تورس، کارگردان اسپانیایی در نقش لیلا بازی می کند. این فیلم در ژانر درام به روابط انسانی بین مردی فلسطینی و دختری اسرائیلی در کشوری دیگر که دردی مشترک دارند، اشاره دارد و از لحاظ سیاسی وارد نمی شود.

فیلم «گیتار غمگین» داستان الیاس، معلم موسیقی فلسطینی 30 ساله ای است که همسر و دخترش در حادثه رانندگی کشته شدند. او که با غم و اندوه زندگی خود را می گذراند با دختر نوجوان اسرائیلی به نام لئون که پدر و مادرش در یک حمله تروریستی کشته شدند آشنا می شود.

14. 4 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest

گلشیفته فراهانی،کریستین بل و جوئل ادگورتون در فیلم حضرت موسی(ع)

«خدایان و پادشاهان»(Exodus: Gods and Kings) ساخته کارگردان انگلیسی، ریدلی اسکات با بازی کریستین بل، گلشیفته فراهانی، جوئل ادگورتون و ... در 12 دسامبر مصادف با 21 آذر ماه در آمریکا به نمایش در می آید. در این فیلم که 74 روز فیلمبرداری آن طول کشید، کارگردان فیلم معروف «گلادیاتور» داستانی از کتاب مقدس درباره خروج قوم بنی اسرائیل به رهبری حضرت موسی (ع) را در زمان برده داری مصر به نمایش گذاشته است.
    این دومین همکاری گلشیفته فراهانی و ریدلی اسکات بعد از فیلم «body of lies» می باشد.در فیلم سه بعدی «اکسدودس: خدایان و پادشاهان»(Exodus: Gods and Kings) کریستین بل نقش حضرت موسی(ع)، جوئل ادگورتون نقش فرعون رامسس دوم (فرمانروای مصر)، سیگورنی ویور نقش مادر رامسس دوم، گلشیفته فراهانی نقش نفرتاری(همسر رامسس دوم) و آرون پل نقش جاشوا(برده) را دارند.درام اکشن «اکسدوس: خدایان و پادشاهان»(Exodus: Gods and Kings) که پرهزینه ترین فیلم سال 2014 می باشد، به زبان انگلیسی توسط سه کشور انگلیس، آمریکا و اسپانیا ساخته شده است.خلاصه فیلم «اکسدوس: خدایان و پادشاهان»(Exodus: Gods and Kings):حضرت موسی (ع) در برابر فرعون رامسس به همراه 600 هزار برده قیام می کند و در یک سفر تاریخی از مصر فرار می کنند و خود را از شرایط وحشتناک نجات می دهند.عکسی از گلشیفته فراهانی در فیلم «اکسدوس: خدایان و پادشاهان»(Exodus: Gods and Kings) در کنار جوئل ادگورتون:

16. 4 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 125 از 188 نخستنخست ... 2575115123124125126127135175 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)