Guardians of the Galaxy 2014
pirana
نوشته اصلی توسط reza67 Guardians of the Galaxy 2014 قرار بود دوستم برسونه... خوب شد گفتی
gone girl و interstaller کی میاین پس ؟ موسی هم همین طور چقدر فیلم خوب تو راهه
نوشته اصلی توسط pirana قرار بود دوستم برسونه... خوب شد گفتی الان دارم میبینم.... تا الان که خوب بوده
نوشته اصلی توسط reza67 gone girl و interstaller کی میاین پس ؟ موسی هم همین طور چقدر فیلم خوب تو راهه مطمئنا دیر میاد... مگه میشه فیلم نولان نفروشه؟ موسی: کریستین بل گلشیفته
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 الان دارم میبینم.... تا الان که خوب بوده نعریف ـشو شنیدم از کسی که میدونه از این ژانر فضایی بیخودا خوشم نمیاد ولی گفته ببین پشیمون نمیشی
گان گرل کیه چیه نشنیدم ازش؟
نوشته اصلی توسط pirana مطمئنا دیر میاد... مگه میشه فیلم نولان نفروشه؟ موسی: کریستین بل گلشیفته ولی از همون اولم که فیلم نولان اومد نتونست تو باکس آفیس اول شه . یه انیمیشن اول بود big hero 6 نوشته اصلی توسط pirana نعریف ـشو شنیدم از کسی که میدونه از این ژانر فضایی بیخودا خوشم نمیاد ولی گفته ببین پشیمون نمیشی آره یکی دیگم اینو نوته بود . نوشته بود من از فیلمای ابرقهرمانی مارول خوشم نمیاد اما از این خوشم اومد
نوشته اصلی توسط pirana گان گرل کیه چیه نشنیدم ازش؟ دیوید فینچر
نوشته اصلی توسط reza67 ولی از همون اولم که فیلم نولان اومد نتونست تو باکس آفیس اول شه . یه انیمیشن اول بود big hero 6 آره یکی دیگم اینو نوته بود . نوشته بود من از فیلمای ابرقهرمانی مارول خوشم نمیاد اما از این خوشم اومد بیشتر تو حالت کمدی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن