نوشته اصلی توسط hesamz در حال حاضر کارگر ساختمان تا دو سال دیگه مهندس عمران میشم به هول و قوه الهی مام باس از حمالی واسه شرکت نفت آغاز کنیم بی ادبی به تو نباشه حسام...خودت که وضعیت رو میدونی! انـــــــــــشالله
نوشته اصلی توسط pirana من لینک میدم تو دان کن بریز تو فلش بیام ازت بگیرم
pirana
نوشته اصلی توسط hesamz من لینک میدم تو دان کن بریز تو فلش بیام ازت بگیرم چشـــــــــم
نوشته اصلی توسط pirana مام باس از حمالی واسه شرکت نفت آغاز کنیم بی ادبی به تو نباشه حسام...خودت که وضعیت رو میدونی! انـــــــــــشالله باز شما با 4تا درست حسابی کار می کنید
نوشته اصلی توسط pirana ازش خوشم میاد...پس از پرینس آو پرشیا و سورس کد هم از جیک جیلنهال خیلی خوشم اومد من بعد دیدن این فیلم از جیلینهال خوشم اومد
نوشته اصلی توسط hesamz باز شما با 4تا درست حسابی کار می کنید منم تا پیش از اینکه وارد این رشته بشم همین فکرو میکردم
نوشته اصلی توسط pirana از کدوم آی اس پی میگیری ؟
رفت پارت2...
نوشته اصلی توسط reza67 من بعد دیدن این فیلم از جیلینهال خوشم اومد باشد که ما هم از تماشای فیلم لذت ببریم...
reza67
نوشته اصلی توسط pirana مام باس از حمالی واسه شرکت نفت آغاز کنیم بی ادبی به تو نباشه حسام...خودت که وضعیت رو میدونی! انـــــــــــشالله آقا یه کار تو شرکت نفت واسه ما هم پیدا کن حمالیم قبوله البته بعد خدمت مقدس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن