لینک 2.3 گیگی مخصوص خودم یافتم
دست شوما درست
اینم قبل خواب بزن
هایلایت نیمه نهایی فدرر میلیچ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک 2.3 گیگی مخصوص خودم یافتم
دست شوما درست
اینم قبل خواب بزن
هایلایت نیمه نهایی فدرر میلیچ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام اگه میشه فیلم هندی(1999) jaanwar رو هم با کیفیت بالا قرار بدید.
داخل فیلم "اکشی کومار" بازی میکنه که یکی از جاودانه ترین بازیهاشه!
خیلی وقت پیش دیده بودمش از شبکه 3.دوبلش خیلی قشنگ بود و والی زاده روش حرف میزد
داستان فیلم هم خیلی زیباست.خیلی گشتم ولی با کیفیت بالا و دوبله نشد پیدا کنم.
ولی تو تورنت کیفیت بالاش هست.اگه میشه این فیلم رو قرار بدید و به همه توصیه میکنم این فیلم رو از دست ندن!!
اینم لینک imdb:
ویرایش توسط Saleh16 : 09-08-2014 در ساعت 01:36 PM
با سلام
اگه میشه فیلم بید مجنون از پرویز پرستویی با کیفیت بالا تو اینترنت هرچی گشتم کیفیت پایین بود
ممنون
ویرایش توسط hesamz : 09-08-2014 در ساعت 08:58 PM
فقط تورنت موجود هست
با کیفیت DVD Rip 720p x264
یا
J[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(702.8 MB)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)