خب اینم از لیست فیلمهایی که من دارم:
اول از همه now you see me که اگه ندیدی اول از همه اینو ببین... البته شاید هم دیده باشی ولی یادت رفته باشه تو لیست بنویسی... داستانشو خیلی دوست دارم
بعدی prisoners: این یکی به جرات یکی از بهترینهای 2013 بود... کلی نقد و تعریف و تمجید هم تو سایت خودمون هم توی اکثر سایتها ازش دیدم و خوندم گرچه شخصا خودم پایانشُ دوست نداشتم ولی به هر حال دیدنش بر هر علاقه مند عرصه فیلم واجبه!
Oblivion: اینم داستان خوبی داشت... نه خیلی شاخ ولی یک بار دیدن حتما لازمه... ضمن اینکه تنها فیلمی بوده که کیفیت 1080 معمولیش بیییی نظیره... نمیدونم چه جوری انکود کردن که با نسخه 11 گیگش مو نمیزنه!
after earth: یه فیلم خیلی معمولی... هیچ چیز خاصی نداره... کلا یه فیلم متوسط رو به پایین... این یکی از اون فیلمهایی بود که گول ظاهرشُ خوردم فول اچ دی دان کردم بعد هم به شدت پشیمون شدم
mama: این یه فیلم توی ژانر ترسناک که دو دسته نظر کاملا متفاوت هست در موردش: یه سری مثل احمد خیلی دوستش داشتن و لذت بردن ازش... یه سری هم مثل من و میرزو یه فیلم کاملا معمولی میدونیمش... میتونی تریلرشُ ببینی قضاوت کنی
dark skies: یه فیلم باز هم توی ژانر ترسناک (البته نه کاملا!) که مربوط میشه به دزدیدن انسانها به وسیله بیگانه ها... یه چیزی تو مایه های Knowing البته اگه دیده باشی
pacific rim: این فیلم پر از جلوه های ویژه با یه داستان تقریبا متفاوت... گرچه حرف چندانی از نظر داستان و جنبه هنری نداره... بیشتر تمرکز فیلم روی جلوه های ویژه و تخیل نویسنده س... من کلا این جور فیلمها رو دوست دارم... یه بار دیدنش ارزش داره... نسخه خر کیفیتش هم دانلود کردم که انصافا فوق العاده انکود شده بود... از دیدنش صحنه های بدیعش بسی لذت بردم... ولی اگه دنبال داستان های آن چنان خاص و معناگرا و هنری میگردی، شاید خوشت نیاد
iron man3: اینم مثل قبلی داستان خاصی نداره... تمام لذتش به دیدن جلوه های ویژه فوق العادشه... دیدن نسخه خر کیفیتش رو توصیه می کنم...
star trecks: into darkness: اینم ادامه سری star trecks هست اما به روز شده... منظورم از به روز شده جلوه های ویژه به روزتره... یه داستان معمولی داره... بیشتر سعی شده با ایجاد صحنه های هیجانی وحادثه ای بیننده جذب کنه... من نسخه 11.5 گیگشُ دیدم... ولی اگه نسخه 1080 معمولیش هم ببینی چیز خاصی از دست ندادی...
این لیست فیلمهایی بود که تو لیست تو نبود و من دیده بودم...
این فیلمها رو دانلود کردم ولی خودم ندیدم:
the wolverine
world war z
riddik
Metallica Through The Never
hunger games
hansel and gretel
Curse of Chucky
بقیه رو هم که تو لیست خودت بود
ناموسا
باو شاخه اکران فیلماست امسال تو سبک کاره قبلیش inception با نویسندگی برادرش داره کارو انجام میده
ببین چکار کرده :
خبر اومده گفتن داره با دوربینی کار میکنه که فقط 4 تا ازش تو دنیا هست بعد این الدنگ بلند کرده دوربین و وصل کرده به یه جت واسه یه صحنه درگیری بدون تصویر بردار
اسمش Inestaller
تریلرش هم هست برو ببین
خصوصی
now you see me شنیدم درموردش... شماره 1؟ امشب دانلود کنم؟ حسام جان...
prisoners دیشب دانلود کردم... امشب میبینم
Oblivion دیدم... اما دیگه داستان تو این سبک (این...ایلیسیوم...توتال ریکال...) رو لوث کردن
after earth پس چرا پیشنهاد میدی؟به اسمش میخوره انگ این 3تا که گفتم باشه...
mama دارم... واسه دختر عمه ـم دانلود کرده بودم... اما خودم ژانر ترسناک حال نمیکنم کلا
dark skies --- Knowing هیچ کدومو ندیدم...
pacific rim میره توی لیست
iron man3 دیدمو لذت بردم
star trecks: into darkness باورت میشه 1فیلم از کالکشن استار ترک رو هم ندیدم؟
the wolverine حرفــــــــــ نداشتطرفدار کالکشن ایکس من ـم
world war z هنوز ندیدم... دوستم مدام میگه ببین زامبی هاش مسخره بازی نیست اما...
hunger games دیدم... مثکه 3 هم داره و خواهد آمد... آره؟
hansel and gretel دیدم... مقداری خوشم آمد
riddik
Metallica Through The Never
Curse of Chucky این 3تا هیچ کدومو ندیدم...
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)