[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم خیلی قشنگیه اسمش الان یادم اومد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم خیلی قشنگیه اسمش الان یادم اومد
درک چگونگی شرایط خانواده ای از هم پاشیده "کریمر علیه کریمر" Kramer vs. Kramer
دانلود فیلم فوق العاده زیبا و درام Kramer vs. Kramer (کریمر علیه کریمر) ، با کیفیت بلوری ، محصول سال 1979
داستان فیلم خیلی ساده است ، زن و شوهری که دیگه تحمل زندگی با هم رو ندارن
و حضانت پسرشون باید به چه کسی سپرده بشه ؟
ابتدای فیلم با اتفاق عجیبی همراه ، مادر داستان ، جوانا کریمر (مریل استریپ) به دلیلی که من هنوز درک نکردم
میذاره و میره و تک و تنها پدر و پسر باید با مشکلات شون بسازن ! داستین هافمن (تد کریمر) اوج هنرش رو تو
این فیلم به نمایش میذاره ! البته نباید از بازی ابهام آور مریل استریپ گذشت !
خب تمام اینا به کنار ، مادر و پدر سر حضانت پسرشون با هم سر جنگ میفتن ، ولی بازم دقیق مشخص نیست
که مادر اصلا میتونه از پس فرزندش بر بیاد یا نه ، چون شخصیت بسیار نامفهموم و نا آشنایی داره !
توی همین شرایط تد و بیلی (پسر کریمر) یه زندگی جدیدی رو شروع کردن و به هم وابستگی شدید دارن
یه چیز جالب هم توی این فیلم دیدم بذارین بهتون بگم ، با اینکه بیلی خیلی پدرش رو بیشتر دوست داره و
میشه گفت مادرش در حقش کم کاری کرده ، هیچ وقت تا آخر فیلم نمیشنوین که من میخوام پیش پدرم بمونم ،
همش من منتظر همین جمله بودم که بشنوم ، ولی بیلی واقعا هم مادر و هم پدرش رو دوست داره !
یه سری سکانس های واقعا طلایی رو تو فیلم مشاهد میکنید ، مثلا پدر و پسر اصولا با هم شام درست میکنن ،
چند هفته ی اول که اصلا چیزی بد نبودن ولی این آخرها حرفه ای بودن ، که بیلی گریه میکنه ولی بازم تو اون
حال به پدرش کمک میکنه ، که نشون میده چقدر مسئولیت پذیر شده ، یا اینکه از داستین هافمن تو دادگاه
میپرسن چرا شغل قبلیت رو از دست دادی میگه ، چون داشت پسرم تو تب میسوخت و به کارم نرسیدم !
ولی بگم ، مادر داستان هیچ وقت شخصیت کاملش رو به ما نشون نمیده ! که از هنرمندی مریل استریپه !
من خودم بعد از تمام شدن فیلم نتونستم بگم که حضانت بچه با کی باشه ، شما چه طور؟
به هر حال این فیلم شگفت انگیز رو پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان از دست ندین !
5 تا جایزه ی اسکار برده ، عجیب هم نبود که 6 تا ببره !
اینم بگیر
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)