اسطوره های موسیقی ایران اونور آب هستند
مقایسه کردن امثال تتلو و ساسی مانکن . مخته و ... با اونا اصلا درست
من خودم شخصا یه آهنگ از اینوریا را دو بار نمیتونم گوش بدم ولی آهنگهای هایده . مهستی . حمیرا . داریوش اگه هزار بار هم گوش کنم خسته نمیشم
اسطوره های موسیقی ایران اونور آب هستند
مقایسه کردن امثال تتلو و ساسی مانکن . مخته و ... با اونا اصلا درست
من خودم شخصا یه آهنگ از اینوریا را دو بار نمیتونم گوش بدم ولی آهنگهای هایده . مهستی . حمیرا . داریوش اگه هزار بار هم گوش کنم خسته نمیشم
دوستان یه نکته اینکه به قول یکی از دوستانمون خوانندگان داخلی رو باید با اون دسته از خوانندگان آنور آبی مقایسه کرد که از اواسط دهه 70 به بعد که موسیقی پاپ داخل ایران راه افتاد فعالیت خودشون رو آغاز کردند نه خوانندگان قدیمی که از همین ایران به لس آنجلس رفتند. این لیست خوانندگان مردی است که از همون سالها به بعد در اونور آب فعالیت خوانندگی کرده اند:
- پویا
- منصور
- سیاوش شمس
- کامران و هومن
- آرش
- جمشید
- فرشید امین
- افشین
- علی دانیال
- شهیاد
- شهاب تیام
- سعید شایسته
- راستین
- نیما
- مهرشاد
- آیدین
- شهریار
- آفو
- بهبود
- فرزان
- شهاب
- محمد
- مسعود درویش
- قیصر
- سیاوش سهراب
- نوید و امید
- راشید
- کامیار
- مهران
- بابک رهنما
- خشایار آذر
- اسی
- عماد
- کامران کارتیو
- مکابیز
- السید
- تورج
- متین الهام
- آمو
- مجید رکنی
- بردیا
- سینا بیات
- پرویز افشار
- سعید شایاس
- شهرام و شهروز
- رامون
- ساشا
- کامبیز قربانی
- آرمین
- سعید علیزاده
- ولی
- کیان پاشا
- سامی بیگی
- کامران دلان
- آوش
- صدرالدین
- مهران آتش
- گروه X=Elementz
- دانیال
- سمیر
- کارلو ونتی
- ایرج جهاندیده
- آلدوش
- مهرداد جاوید
- کیان
- امیر فرجام
- سهراب
- علی شیبانی
- ایمان
- احمد احمدی
- اسفندیار
- سهیل
- رامین
- امیر لندن
- بیژن آریا
- حسام فریاد
- آرمانی
- علی مرشدی
- آرین گراوش
- حمید
- جمشید ریحانی
- سورج
- رزمیک
- فرامرز کیانی
- عرشیا
- محسن
- و ...
ویرایش توسط hossein007 : 07-28-2015 در ساعت 01:18 PM
سیاوش شمس و منصور رو با این دوزاری ها مقایسه میکنی ؟؟!!!
آخه این آفات داخلی 10 سال هم نیست که رشد قارچ گونه داشتن !!
بعد این آفات که خودت نوشتی ( محسن یگانه، مرتضی پاشایی، بابک جهانبخش، بنیامین، حمید عسکری، مازیار فلاحی، سیروان، سامان جلیلی، مهدی احمدوند، علی لهراسبی، مجید خراطها و ...) با سیاوش شمس و منصور قابل مقایسه هستن ؟؟!!
منظور من از این لیست همین بود که شما فقط اسم 2 تا خواننده رو درآوردید. همیشه باید منصفانه قضاوت کرد همین هایی که خودم از اونها انتقاد کردم از بیشتر خواننده های این لیست بهترن مثلا بابک جهانبخش بهتره یا افشین و علی دانیال و شهاب یا مازیار فلاحی بهتره یا نیما و آفو و فرزان اما از اونور هم خوانندگانی مثل پویا، مسعود درویش و سیاوش سهراب از بسیاری از خوانندگان معروف داخلی بهتر هستند.
به نظرم حکوم.ت اگرچه به خیلی خواسته هاش و وعده هاش نتونست عمل کنه و نرسید اما در مورد موسیقی به خوبی تونست به نابودی بکشونه و سالهاست موسیقی پاپ ما حرفی برای گفتن نداره ... یه آرشیو کامل از البومای قدیمی بگیرید همونا رو روزانه گوش کنید چ اصراری دارید این مضخرفات جدید امثال بنیامین عسگری و غیره ( 99 درصدشون ) دانلود کنید واسه گوشتون ارزش قایل باشید
کاملاً تایید
بعد رفتن شادمهر به خودشون ریدن و به هرکی رسید مجوز دادن ! حالا نمیگیم قصدی بوده یا نه ولی با همین کارشون موسیقی رو نابود کردن !! به قول مافیای فوتبال : هشت سال تلاش کردن فوتبال ( اینجا موسیقی ) رو از مردم دور کنن
واقعاً همینکارو کردن و ذائقه موسیقی ملت عوض شد دهه هفتادی ها هم خوب همراهی کردن
کلی خندیدیم . اصلا قابل قیاس هستند؟! شما حسابشو بکن یه روز داریوش و ابی و معین و گوگوش و سیاوش و شهره و امید و پویا و..... بیان ایران. این داخلی ها باید کاسه گدایی دستشون بگیرن. هر کدوم از اینا ده شب تو استادیوم صدهزار نفری آزادی کنسرت بذارن بازم جای سوزن انداختن نیست.4
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)