سلام والا خودمم کنجکاو شدم پیج اینستاش هم چیزی نگفته بود.
سلام والا خودمم کنجکاو شدم پیج اینستاش هم چیزی نگفته بود.
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
همه موندن کی اینو میخونه
سلام صادق جان این صدای دوم کیه
آهنگ جديد امين حبيبى به نام
(تا همیشه)
ترانه، آهنگ و تنظيم : امين حبيبى
ميكس و مسترينگ: امين حبيبى
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
—
ترانه ، آهنگ و تنظیم : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکس و مسترینگ : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
—
تا همیشه
قبل از تو این نبودم
من اینچنین نبودم
اینگونه عاشقانه
عاشق ترین نبودم
قبل از تو من که بودم
تنها و یکه بودم
سرگرم زندگی و
دنیا و سکه بودم
•••
دیدم تو را شدم دیوانه
شدم چو شمع و تو پروانه
آواره ایی شدم بی خانه
بعد از تو تا همیشه شکسته دل چو شیشه
شدم شبیه یک ویرانه
افتاده گوشهٔ می خانه
اسیر باده و پیمانه
•••
با من چه کرده ایی تو
چه کرده ایی که بی تو
عمرم گذشت و اما
هنوزم با منی تو
جانم به لب رسیده
دلم دیگر بریده
عشق تو این دلم را
به خاک و خون کشیده
•••
دیدم تو را شدم دیوانه
شدم چو شمع و تو پروانه
آواره ایی شدم بی خانه
شدم شبیه یک ویرانه
افتاده گوشهٔ می خانه
اسیر باده و پیمانه
امین حبیبـی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]—ترانه ، آهنگ و تنظیم : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکس و مسترینگ : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]—تو دنیامو عوض کردیمن اینجوری نبودم تو منو دیوونه کردیتو بودی که منو مستِ شب و پیمونه کردیمن اینجوری نبودم تو شدی بلای جونمتو باعث شدی من عاشق بشم از عشق بخونمتو دنیامو عوض کردی من اهل عشق نبودمبه خاطر تو و چشماته که اینقدر حسودمحسادت می کنم حتی به عطر رو لباستدلم می خواد فقط یک عمر به من باشه حواست…هر بار که می بینم تو رو، قلبم تندتر می زنهاین دل برای دیدنت هر روز پر پر می زنههر بار که می بینم تو رو، انگار تو رویا گم شدماز عشق تو دیوونه و حرف همه مردم شدم…واسه من زندگی یعنی با چشمای تو مردنهمه دار و ندارم رو به دست تو سپردنمن این دنیا رو یک لحظه بدون تو نمی خواماگه نباشی تو پیشم زیر و رو می شه دنیامدلم یه جوری می خوادت که باور کردنی نیستمن عاشقت شدم عشقت از این دل رفتنی نیستنمی تونه کسی جاتو توی قلبم بگیره
همش تو فکرتم، فکرِ تو از سرم نمیره…هر بار که می بینم تو رو، قلبم تندتر می زنهاین دل برای دیدنت هر روز پر پر می زنههر بار که می بینم تو رو، انگار تو رویا گم شدماز عشق تو دیوونه و حرف همه مردم شدم…امین حبیبـی
NEW TRACK 2019
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
—ترانه ، آهنگ و تنظیم : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکس و مسترینگ : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]—نیمه جونتو این سینه که می بینی یه قلب نیمه جون دارم
اگه قابل بدونی قلبمو من به تو بسپارم
حواست باشه قلبم رو نذاری زیر پاهاتوازش دلخور نشی هیچوقت ، نگیری تو نگاهاتوتو این سینه که می بینی یه عالم دلهره دارمیه عالم عاشقم اما نبودت می ده آزارممی خوام تو این دلِ خونم ، یه حس تازه پیدا شهبیا این دل برای تو ، حواست به دلم باشه•••
کنار تو آروم می گیرم
اگه تو نباشی می میرمبه چشمات قسم من بی تو از این زندگی سیرمبدون تو انگار دست وپام بسته س، تو زنجیرم•••تو می تونی یه عمری صاحبِ این قلبِ من باشیبه احساسم قسم هیچوقت نمی ذارم تو تنها شیتو می تونی برای من یه آشتی با خودم باشی
یه آرامش تو این لحظه که من عاشق شدم باشی
تمام آرزوی من تو این دنیا فقط اینهکه تو باشی ، آخه دوریت واسه من خیلی سنگینهآخه جز تو به کی باید بدم من این دلِ خونوفقط تو میتونی آروم کنی این قلب داغونو•••کنار تو آروم می گیرم
اگه تو نباشی می میرم
به چشمات قسم من بی تو از این زندگی سیرمبدون تو انگار دست وپام بسته س، تو زنجیرم
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)