نوشته اصلی توسط nilofar2000 نه همه ادد لیستا همه پیغاما پریده تو چطوری؟ زنده ای هنوز که! توام اون روزا دیگه برنمیگرده نیلو خوبم ممنون آره متاسفم که هنوز نمردم هنوزم در کمال وقاحت میام باران
نوشته اصلی توسط pirana اون روزا دیگه برنمیگرده نیلو خوبم ممنون آره متاسفم که هنوز نمردم هنوزم در کمال وقاحت میام باران آره ولی پیاما نگه داشته بودم یادگاری از بچه ها دیگه نیست آفرین از بچه ها چه خبر؟
نوشته اصلی توسط nilofar2000 آره ولی پیاما نگه داشته بودم یادگاری از بچه ها دیگه نیست آفرین از بچه ها چه خبر؟ از هیچکس اطلاعی در دست نیست... ما بازماندگان جان سختیم فقط
نوشته اصلی توسط pirana از هیچکس اطلاعی در دست نیست... ما بازماندگان جان سختیم فقط از رووام نمیریم
نوشته اصلی توسط nilofar2000 از رووام نمیریم فسیل های از رو نرفتنی درست تموم شد؟
نوشته اصلی توسط pirana فسیل های از رو نرفتنی درست تموم شد؟ دقیقا درس؟ درس چیه؟!
نوشته اصلی توسط nilofar2000 دقیقا درس؟ درس چیه؟! داشتی خانوم مهندس میشدی یه زمانی
lovely__boy
نوشته اصلی توسط pirana داشتی خانوم مهندس میشدی یه زمانی من؟ من همیشه بدم میومد از مهندسی که تو چیکار کردی؟
نوشته اصلی توسط pirana چطوری دختر؟ حالت خوبه؟ چه بزرگ شدی از کجاش فهمیدی
نوشته اصلی توسط Mo$en رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن کمکی بود در خدمتمتتونم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط nilofar2000 من؟ من همیشه بدم میومد از مهندسی که تو چیکار کردی؟ من اومدم اهواز نفت میخونم...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن