نوشته اصلی توسط Betty چی پسر عمومم کنکور قبول نشد7000از بس مامانش دعواش کرده بود پناه آورده بود به من یادم نیست ولی کلا مشکل داشت با من همون موقعی اومد که با سارا حرفم شده بود
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
lovely__boy
نوشته اصلی توسط Betty چی پسر عمومم کنکور قبول نشد7000از بس مامانش دعواش کرده بود پناه آورده بود به من تو رو چی فرض کردن؟
نوشته اصلی توسط Betty چه زمان میمون و مبارکی ایهیم
نوشته اصلی توسط mohammad68 یادم نیست ولی کلا مشکل داشت با من همون موقعی اومد که با سارا حرفم شده بود مظلوم بود که باو... خیلی دوس داشتم یه بار یه همچین شخصیت ملیحی میداشتم میدیدم چه حسی داره
نوشته اصلی توسط A M I R اون دامنه فکر کنم حدودا چند ماه ف یلتر نشده باشه ولی خیلی خوب رفته الان همه خواننده ها لینک رادیو رو میزارن هزار تا بازم اختلاف داره نسبت به اون موقع الان هر 6تا 4 روز یه بار ف یلتر میشه ولی بازدید زیاد بد نیست 3 هفته ف یلتر نشد تا 700 ایران رفت خوو اون موقع سایت موسیقی هم خیلی کم بود ... باران هم که هر آهنگی میومد اول اینجا بود
نوشته اصلی توسط mohammad68 تو رو چی فرض کردن؟ حالا من ازش پرسیدم چند شدی که کنفش کنم بخندم وقتی دیدم پناه آورد مونده بودم چی بگم
نوشته اصلی توسط Betty مظلوم بود که باو... خیلی دوس داشتم یه بار یه همچین شخصیت ملیحی میداشتم میدیدم چه حسی داره یادته رفته بودید اخراجی ها؟
نوشته اصلی توسط Betty حالا من ازش پرسیدم چند شدی که کنفش کنم بخندم وقتی دیدم پناه آورد مونده بودم چی بگم خوش به حالت پسر عمو داری بنده خدا رو شکر همچین نعمتی رو از دست دادم
نوشته اصلی توسط A M I R اینجورم نبود یه بار یکی کاربرا عوضی گرفتش با یکی دیگه یه چیزی بش گفت خر خره منو گرفته بود ده روز نمونش
نوشته اصلی توسط mohammad68 یادته رفته بودید اخراجی ها؟ ها...آخرین نفری هم که اونجا مونده بود و با قدرت ادامه میداد من بودم...میرفتم واسه در و دیوار پست میدادم شماها که اون اول ادعاتون ما رو ترکونده بود فقظ منتظر یه فرصت بودین برگردین اونجا یه مشت سست عنصرین همتونفقط حرف میزنین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن