نوشته اصلی توسط mokhche تو دیگه خیلی باحالی خدا وکیلی یه بازاریاب کار درست ازت در میاد زنمه
نوشته اصلی توسط Soheil زنمه زنته پاره تنته (با لهجه ارسطو)
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط nice boy زنته پاره تنته (با لهجه ارسطو) البته بود طلاقش دادم میخای صیغت کنم؟النکاح سنتی
نوشته اصلی توسط Soheil البته بود طلاقش دادم میخای صیغت کنم؟النکاح سنتی نه نمیخوام
نوشته اصلی توسط Soheil البته بود طلاقش دادم میخای صیغت کنم؟النکاح سنتی تو اواتارت اگه سطح اب پايينتر بود بنده استقبال ميكردم
نوشته اصلی توسط KHATAR تو اواتارت اگه سطح اب پايينتر بود بنده استقبال ميكردم جووووووووووون بیا تورم بگیرم هم صادق هم تو قبولته زوجتکه؟ نوشته اصلی توسط nice boy نه نمیخوام قول میدم شوهر چن روزه خوبی شما برات کمم بخابم روت
نوشته اصلی توسط Soheil جووووووووووون بیا تورم بگیرم هم صادق هم تو قبولته زوجتکه؟ قول میدم شوهر چن روزه خوبی شما برات کمم بخابم روت خخخخ من خودم فاعله روزگارم تو بپا مفعول نشي يهو
نوشته اصلی توسط Soheil جووووووووووون بیا تورم بگیرم هم صادق هم تو قبولته زوجتکه؟ قول میدم شوهر چن روزه خوبی شما برات کمم بخابم روت خخخخخ بشین انتظار حیف که فعلا حشری نیستم وگرنه میدونستم چی بگم
نوشته اصلی توسط KHATAR خخخخ من خودم فاعله روزگارم تو بپا مفعول نشي يهو تو روزگار باشی من سالنامه ایم واسه خودم
نوشته اصلی توسط nice boy خخخخخ بشین انتظار حیف که فعلا حشری نیستم وگرنه میدونستم چی بگم حشری بخرم واست؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن