![نقل قول](images/metro/blue/misc/quote_icon.png)
نوشته اصلی توسط
abbasinfos
نه دوست عزیز، من نه دهه هفتادی هستم نه گوشم به تتلو عادت کرده، اگرم بخوام مثل خودت جواب بدم بحث به بی راهِ میره، البته این جمله رو من نسبت به صاحب تاپیک نوشتم ولی خب محض اطلاعت، هر کلمه بار معنایی خودشو داره، اولین نکته ش اینه که این استاد باید شاگرد داشته باشه، شما چندتا از شاگردهای سیاوش رو بگو برامون، دوست عزیز برای اینکه به یه هنرمند بگیم استاد خیلی ویژگی ها رو باید داشته باشه، به ابولحسن صبا می گفتند استاد، شما می تونی الان خودت مقایسه کنی. صرف اینکه چون من از یه خواننده ای خوشم میاد و بهش ارادت دارم بیام بهش بگم استاد که نشد کار، 100 سال داره از دوران قاجار میگذره ولی هنوز ما درگیر القابیم، شده یه مسابقه بین طرفدارهای هر خواننده که برای اینکه جلوی هم کم نیارن هزارتا پیشوند و پسوند بچسبونن به اسم خواننده ی محبوب شون، شما به من بگو، برای اینکه سیاوش قمیشی یا معین رو، با اون کارنامه هنری و آلبوم هایی که منتشر کردن، هنرمندهای برجسته ای بدونیم حتمن لازمه کلمه استاد رو به اسموشن اضافه کنیم؟ یا بذاریم کارنامه شون در موردشون قضاوت کنه؟ بهتره کلمات رو لوث نکنیم و بذاریم هرچی به جای خودش استفاده بشه.