ویدیو نداره..
خیلی حال داد
منم و شاخ غمی که تو دلم جوونه کردهمنو یاد خوبی تو که دلو دیوونه کردهمن و رنگ مخمل شب من و برق صد ستارهکه تو عمق تیرگی ها باز تو رو یادم میارهنباشی تو خاطر من مثل اینکه زندگی نیستمثل اینکه رنگ دریا آبی همیشگی نیستیاد من اگر چه نیستی تو رو با خودم میدونمچشم به راه مهربونیت تا ته دنیا میمونمروی شیشه می نویسم دیگه یه امید دیدارموندنی ترین مسافر تا ابد خدا نگه دار♫♫♫
منم و شاخ غمی که تو دلم جوونه کردهمنو یاد خوبی تو که دلو دیوونه کردهمن و رنگ مخمل شب من و برق صد ستارهکه تو عمق تیرگی ها باز تو رو یادم میاره
نباشی تو خاطر من مثل اینکه زندگی نیستمثل اینکه رنگ دریا آبی همیشگی نیستیاد من اگر چه نیستی تو رو با خودم میدونمچشم به راه مهربونیت تا ته دنیا میمونمروی شیشه می نویسم دیگه یه امید دیدارموندنی ترین مسافر تا ابد خدا نگه دار
یا سیاوش....
برای خودت خدایی..
حرف نداری استاد.
به نام خالق استاد سیاوش
تردید شاهکاری دیگه در کارنامه استاد
آخ دلم هیچکی کنارت نیست ، سر کن با خودت
زیر و رو شو دنیا رو زیرو زبر کن با خودت
وقتی میبینی خودت داره کلافت می کنه
از خودت پاشو ، خودت با شو سفر کن با خودت
هر زمستون پیش از اینکه ریشه پابندت کنه
شاختو بردار و تمرین تبر کن با خودت
یا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببین
یا بسوز و جنگلی رو شعله ور کن با خودت
♫♫♫
سر بچرخونی مسیر روبه روتو باختی
سر بچرخونی مسیر روبه روتو باختی
از پل تردید با قلبت گذر کن باخودت
تنها موندی با خودت با دشمنت با دوستت
آخ دلم هیچکی کنارت نیست ، سر کن با خودت
♫♫♫دوست دارم سیاوش
جووونه ، نسخه FLAC
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت برلین قمیشی با کیفیت 480p
Uploadboy
Trainbit
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
متاسفانه در قسمتی از آهنگ که شعر تکرار میشود (نیمه دوم) شعر دوباره خوانده نشده و صدای ضبط شده نیمه اول آهنگ شنیده میشود و فقط با یک تنظیم متفاوت، سعی بر القای تفاوت شده است، موردی که در آهنگ های بچه های دبیرستانی دیده میشود و اصلا حرفه ای به نظر نمی آید.
من همه کارهای سیاوش را گوش داده ام، در هیچ کدام همچین چیزی نبوده است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)