ویدئوش کو پ؟ رادیو جوان زده ها؟
ویدئوش کو پ؟ رادیو جوان زده ها؟
خصوصی
حدود 2 ساعت گوش دارم
ملودی و تنظیم که برای همچین آهنگی خوب بود
اولش رو مثل آهنگ فاصله ( من میگن منو شکستن ... تو میگی خدا بزرگه ... ) شروع کرده بود و بعدش هم شعرش بازی با کلمات بود و میخواست هر طوری شده آهنگ ها رو جا بده تو آهنگ و الی آخر
این سبک خوندن نیاز به شعر قوی داره که رو ملودی بشینه ، که متاسفانه این شعر خوب نبود و بهتر از این نمیشد در آوردش
دانلود موزیک ویدئو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط ehsan1361 : 09-22-2014 در ساعت 10:20 PM
آهنگ بسیار زیبایی شده و از خیلی از کارهای 3 ماه اخیر بهتر و سرتره (بی برو برگشت)
متاسفانه یه سری ها همیشه بعد از آهنگ های استاد قمیشی میان و نظرات کاملآ خنده دار و مغرضانه می دن
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آلبوم "پاییز" استاد سیاوش قمیشی در اواخر پاییز توسط کمپانی آونگ منتشر خواهد شد...
ترانه سرایان مشخص نیستن اما تنظیم کنندگان: الیاس شیرزاد (4 تراک) - خشایار احمدیه (4 تراک) - مسعود فولادی (2 تراک) هستن که 4 تا از کارها ریمیکس آهنگ های خارق العاده زیبای قدیمی استاد هستن...
تویه نامه گفته بودی مثل باد بی سرزمینی
دنبال خودت میگردی خواب بارون میبینی
من میگم اگه میخوندم
واسه خاطر دلت بود
تو میگی طلوع من باش
خیلی زوده واسه بدرود..
من میگم خسته شدم از
شب و دلتنگی و غربت
تو میگی زندگی اینه
درد تو درد محبت..
♫♫♫
من میگم بهای این عشق
واسه من ترک وطن بود
تو میگی صدات همیشه
متن خاطرات من بود
توی نامه گفته بودی
مثل باد بی سرزمینی
دنبال خودت میگردی
خواب بارونو میبینی
به پرنده ی مهاجر
الکی بگو که خوبه
نگو طفلی شوق پرواز
یه حکایت دروغه..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)