صفحه 33 از 61 نخستنخست ... 23313233343543 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 321 به 330 از 604

موضوع: سیاوش قمیشی | آهنگ جدید " جوونه " منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali1boy نمایش پست ها
    یا دهه هفتادی هستی چون معمولا قدیمیارو گوش ندادی یا گوشت به تتلو عادت داره...
    نه دوست عزیز، من نه دهه هفتادی هستم نه گوشم به تتلو عادت کرده، اگرم بخوام مثل خودت جواب بدم بحث به بی راهِ میره، البته این جمله رو من نسبت به صاحب تاپیک نوشتم ولی خب محض اطلاعت، هر کلمه بار معنایی خودشو داره، اولین نکته ش اینه که این استاد باید شاگرد داشته باشه، شما چندتا از شاگردهای سیاوش رو بگو برامون، دوست عزیز برای اینکه به یه هنرمند بگیم استاد خیلی ویژگی ها رو باید داشته باشه، به ابولحسن صبا می گفتند استاد، شما می تونی الان خودت مقایسه کنی. صرف اینکه چون من از یه خواننده ای خوشم میاد و بهش ارادت دارم بیام بهش بگم استاد که نشد کار، 100 سال داره از دوران قاجار میگذره ولی هنوز ما درگیر القابیم، شده یه مسابقه بین طرفدارهای هر خواننده که برای اینکه جلوی هم کم نیارن هزارتا پیشوند و پسوند بچسبونن به اسم خواننده ی محبوب شون، شما به من بگو، برای اینکه سیاوش قمیشی یا معین رو، با اون کارنامه هنری و آلبوم هایی که منتشر کردن، هنرمندهای برجسته ای بدونیم حتمن لازمه کلمه استاد رو به اسموشن اضافه کنیم؟ یا بذاریم کارنامه شون در موردشون قضاوت کنه؟ بهتره کلمات رو لوث نکنیم و بذاریم هرچی به جای خودش استفاده بشه.

2. کاربر مقابل از abbasinfos عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط abbasinfos نمایش پست ها
    نه دوست عزیز، من نه دهه هفتادی هستم نه گوشم به تتلو عادت کرده، اگرم بخوام مثل خودت جواب بدم بحث به بی راهِ میره، البته این جمله رو من نسبت به صاحب تاپیک نوشتم ولی خب محض اطلاعت، هر کلمه بار معنایی خودشو داره، اولین نکته ش اینه که این استاد باید شاگرد داشته باشه، شما چندتا از شاگردهای سیاوش رو بگو برامون، دوست عزیز برای اینکه به یه هنرمند بگیم استاد خیلی ویژگی ها رو باید داشته باشه، به ابولحسن صبا می گفتند استاد، شما می تونی الان خودت مقایسه کنی. صرف اینکه چون من از یه خواننده ای خوشم میاد و بهش ارادت دارم بیام بهش بگم استاد که نشد کار، 100 سال داره از دوران قاجار میگذره ولی هنوز ما درگیر القابیم، شده یه مسابقه بین طرفدارهای هر خواننده که برای اینکه جلوی هم کم نیارن هزارتا پیشوند و پسوند بچسبونن به اسم خواننده ی محبوب شون، شما به من بگو، برای اینکه سیاوش قمیشی یا معین رو، با اون کارنامه هنری و آلبوم هایی که منتشر کردن، هنرمندهای برجسته ای بدونیم حتمن لازمه کلمه استاد رو به اسموشن اضافه کنیم؟ یا بذاریم کارنامه شون در موردشون قضاوت کنه؟ بهتره کلمات رو لوث نکنیم و بذاریم هرچی به جای خودش استفاده بشه.
    خواهش میکنم ارادت داریم ..درسته سیاوش برای خیلی ها اهنگ سازی کرده و کاملا ملودی هاش موفق بوده چه برای خودش چه دیگران اما اگه به کلمه باشه کاملا حرف شما صدق میکنه..که البته اینطور محاسبه کنیم به هیچ کدوم از خواننده ها نباید استاد بگیم...در هر حال من هم مثل شما به لفظ نوشتن دقت کردم دوست عزیز..ما ارادت داریم..

ehsan1361
    Guest

تنظیم کننده آهنگ ِ تهران : خشایار احمدیه
    kc bondar

ویرایش توسط ehsan1361 : 12-28-2014 در ساعت 09:33 AM

5. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    منتظر یه کار نوستالژیک از سیاوش قمیشی در همین هفته باشید
    این کار بازخوانی یه آهنگ قدیمی هست

7. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط abbasinfos نمایش پست ها
    دوست عزيز هر كسي در كاري تبحر و ويژگي ِ خاص ِ خودشو داشته باشه و باعث ايجاد ِ يه حركت ِ جديد وُ نو وُ موثر بشه در جايگاهي قرار ميگيره كه واژه ي "استاد"ي شايسته ي اين فرد هست.
    اينكه بگيم براي استاد خواندن يك شخصي حتما بايد شاگردي تربيت كنه كاملا حرفي از اساس تهي و بيهوده س
    اگه مسئله اين بود كه كسي مثل ِ حافظ و سعدي هم نبايد در جايگاه ِ استادي قرار بگيرن. چون زياد اشاره نشده كه شاگرد ِ شاخصي رو تربيت كرده باشن. ولي به دليل زبان ِ تازه و نافذشون در جايگاه ِ استادي قرار دارن
    سياوش قميشي هم نه به دليل ِ خوانندگي، بلكه به دليل ِ ساختن ملودي هاي بكر و جذاب و خاطره انگيز كه سه چهار نسل رو با خودش همراه كرده لايق ِ قرار گرفتن توو اين جايگاه هست.
    همونجور كه كسي مثل ِ "فرهاد" استاد بود ولي شاگرد ِ خاصي نداشت
    باشد كه رستگار شويد
    و من الله توفيق

9. کاربر مقابل از !..:: joker ::..! عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    این بحثو بزارید کنار
    اصل مطلب مهمه
    و اینجا در حال حاضر آهنگ جدیده که قرار منتشر بشه
    حالا کی منتشر میشه؟؟؟

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط 71shahrokh نمایش پست ها
    این بحثو بزارید کنار
    اصل مطلب مهمه
    حالا کی منتشر میشه؟؟؟
    احتمالا تا يك ماه ِ آينده منتشر ميشه

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط 71shahrokh نمایش پست ها
    این بحثو بزارید کنار
    اصل مطلب مهمه
    حالا کی منتشر میشه؟؟؟
    احتمالاّ آخر همین هفته منتشر میشه

نقل قول نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! نمایش پست ها
    احتمالا تا يك ماه ِ آينده منتشر ميشه
    نوید همین آهنگ ِ تهران رو میگی یا آهنگ بعدی ؟!

فعال
    ترانه سرا اش کیه؟

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط Raul نمایش پست ها
    ترانه سرا اش کیه؟
    یه ترانه قدیمی فولکلور

صفحه 33 از 61 نخستنخست ... 23313233343543 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 19 مهمان ها)