چقدر خلاقيت خرج دادن توو كاور آلبوم
چقدر خلاقيت خرج دادن توو كاور آلبوم
ترک حضور اتفاقی دیده شد،شنیده شد،پسندیده شد
همه ی اهنگا یه اهنگه انگار
نوع خوندن ، تحریرا ، اهنگ و تنظیما تو همه اهنگا یه جوره
تو این زمینه رو دست مازیار فلاحی بلند شدن و روی اونم کم کردن که تبریک میگم بهشون :))
دوست خوانندمون هم زورش میاد دهنش رو وا کنه کلمات رو تلفظ کنه ، معلوم نی چی میگه
فک کنم به خاطر همین هم بوده که ترانه ها رو نوشتن گذاشتن تو کاور :)))
البوم اولشون هم " تقریبا " خوب بود هم به خاطر سبک جدیدش خوب شنیده شد ( تا اخر عمر هم نون همون البوم رو میتونن بخورن )
ولی بعید میدونم این البوم حرفی واسه گفتن داشته باشه
حداقل با دو سه بار گوش دادن که اینجوری فکر میکنم ...
حالا باز زمان بگذره ببینیم چی میشه ...
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
اصلا در حد آلبوم اول نبود..تلفظ کلمات به معنای واقعی چرت و غیر قابل فهم..سبک همه ی اهنگا به جز "ببر" یکیه..حرف تازه ای نداشتن...فقط از کلمات اسمان ، ترانه ، من ، تو ،استفاده کرده شاعر.از طرفدارای پر و پا قرصشون بودم اما واقعا افت داشتن.از دوتا ترکی که قبل البوم زدن بیرون میشد فهمید این موضوعو..کلا بعد از سه چهار بار گوش دادن خسته میشین..
رونمایی آلبوم امروز ساعت 7 تا 10 کاخ نیاوران بالای پارک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاورو چرا 1000در1000 نذاشتی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان آلبومای جدیدو کاور سیدیشم بزار الان که تگ زدن مد شده آره ما اینو داریم
سخنی از حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای Mo$en
لطفا نظر ندید وگرنه نفرین میشید
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
به گزارش خبرنگار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]؛ آیین رونمایی از آلبوم تازه منتشر شده گروه چارتار تحت عنوان «جاده میرقصد» دوشنبه 16 شهریور در کاخ نیاوران با یک ساعت تاخیر و بدون برنامهریزی آغاز شد.
در ابتدای این مراسم،آرمان گرشاسبی خواننده گروه چارتار بعد از خوش آمد گویی و ابراز خرسندی از حضور بیشمار مردم، قطعهای جدید از آلبوم تازه منتشر شده گروه تحت عنوان «لیلا چه» به نوازندگی و آهنگسازی آرش فتحی و تنظیم آیین احمدیفر را خواند، همچنین بعد از اتمام قطعه اول؛دومین اثر گروه چارتار تحت عنوان «آسمان هم زمین میخورد» اجرا شد.
بعد از گذشت چندین ساعت و کم رنگ نشدن حضور بیشمار مردم در فضای باز کاخ نیاوران، گروه دوباره به روی سن رفت و قطعه «ببر» از اولین آلبوم خود که «باران تویی» نام داشت، اجرا گردید؛ همچنین قطعه «آسمان هم زمین میخورد» برای بار دوم به دلیل استقبال بی نظیر مردم اجرا شد.
لازم به ذکر است، بی برنامگی زیاد و عدم هماهنگی گروه با مسولان کاخ کاملا مشهود بود.
گفتنی است؛ آلبوم «جاده میرقصد» دومین اثر هنری چارتار بعد از آلبوم «باران تویی» در حوزه موسیقی است؛ این آلبوم دارای 9 قطعه و به خوانندگی آرمان گرشاسبی، تنظیم آیین احمدیفر آهنگسازی آرش فتحی و ترانه سرا احسان حائری است.
این گروه فعالیت حرفهای خود را سال 90 آغاز کرد و سبک اجرایی خاصی را برای ارائه آلبوم و آثار خود انتخاب کرد که نوعی سبک تلفیقی محسوب میشود، در حقیقت گروه چارتار نوعی از موسیقی الکترونیک را با آواز ایرانی تلفیق کرداست.
اشعار و ترانهها و همچنین لحن صدای خواننده برگرفته از ادبیات و موسیقی کلاسیک ایرانی است، همچنین ملودیهای دقیق و تنظیمهای مدرن فضای متفاوتی را در موسیقی این گروه به وجود آورده است؛ افراد این گروه از سن نسبتا کمی برخوردارند و این ناهماهنگیها در جشن رونمایی از دومین آلبوم گروه میتواند یکی از دلایل باشد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)