چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
بخدا خدادادعزیزی شرف داره به علی دایی.شعورش معرفتش صداقتش تیپش اخلاقش قیافش.امثال ناصرحجازی که خدارحمتش کنه باید سرازخاک بردارن و ببینن ورزشکارامون رو
انقد داره ...خدا بیشتر بش بده از همه چی...از ما که کم نمیشه
ولی من سبیل هاش رو وقتی علی پروین تیم ملی دعوتش کرد رو یادم نمیره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادتون باشه اقای دایی پر افتخار ترین فوتبالیست ما بوده وهست با ابروی کسی وزندگی خصوصی کسی بازی نکنید اقای مایلی هم نمدانیم چرا در هرموردی از مربی تیم ملی گرفته تا برو جلو ...... نظر میدن . ما که نفهمیدیم چکاره
اند ایشون.
سلام رفقا
من تقریبا همسن و ساله علی دایی هستم و تقریبا از اول فوتبالش رو یادمه ، آدم بیخود و مغرور و جو گیریه کلا ، می خواد پرافتخار ترین فوتبالیست کشور یا جهان باشه یا اصلا هیچی نباشه ، آدم باید اخلاق داشته باشه تا مردم قبولش داشته باشن ، نگاه کنید به "پله" و "ماردونا" ، کدومشون محبوبترن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا الان توی مربیان فعلی رو نگاه کن ، مجید جلالی یا علی دایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من فقط تنها جسنی که در علی دایی سراغ دارم تعصبش به فوتبال در زمان بازیکنی اش بود که با سر شکسته و دنده شکسته بازم از دوندگی کم نمیذاشت والا هیچ خصوصیت مثبت دیگه ایی نداره. والسلام
چه لویی رفته آخه؟همه میدونستن که دوتا زن داره.دیگه این آبروریزی نداره که
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)