در جریان سفر رئیسجمهور به جنوب غرب تهران
- اوه اوه...آقای رئیسجمهور اینورو نبینید یه سری شعار براتون نوشتن!
--------------------------------------------------------------------------------------
بازهم در جریان سفر رئیسجمهور به جنوب غرب تهران
در این سفر رکورد «محافظ بر رئیسجمهور» توسط تیم محافظ رئیسجمهور روحانی شکسته شد و افتخاری دیگر برای دولت در کتاب گینس ثبت شد.
------------------------------------------------------------------------------------------
پانزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال آغاز شد
داورها هم دست به دست هم دادن تا امسال گل بکارن و خدا رو شکر تا اینجا که روی هر تپهای چندتا دسته گل کاشتن.
-------------------------------------------------------------------------
صحن علنی مجلس شورای اسلامی
یکی از مخالفان آبخوار هستهای رو در تصویر مشاهده میکنید.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
سفر معصومه ابتکار به استان مازندران
آموزش عملی تخریب محیط زیست به رئیس سازمان محیط زیست
---------------------------------------------------------------------------------------------------
پیادهروی 120هزار نفری و خانوادگی در شیراز
پیادهروی خوبی بود، خیلی هم خوش گذشت!
-------------------------------------------------------------------------------------
واسه ما اینقدر بود
واسه ایرانیا این هوا
-جیگر رو عرض میکنم. کلا تیم خیلی جیگرداری اومده بودن مذاکره!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
سفر رئیسکمیته امداد به مازندران و دیدار با خانواده محرومان
فبلنا که میرفتن به فقرا سر بزنن شب میرفتن نهایتا هم یه آهنگ امام علی پخش میکردن، الان دوربین راه میندازن پشتسر خودشون که بیا و ببین.
------------------------------------------------------------------------------------------------
پسر تونی در حاشیه نخستین دیدار تراکتورسازی و نفت تهران
سرانجام عامل اصلی اتفاقات ورزشگاه یادگار اما تبریز خودش اعتراف کرد: آقا اصلا من بودم! با بابام یه کم شوخی دستی داریم خواستم حسابی حالشو بگیرم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
در حاشیه دیدار وزیر امور خارجه ایتالیا با رئیسجمهور
- بهبه! چه پیژامه قشنگی هم پوشیدین.
------------------------------------------------------------------------
مجمع عمومی خانه احزاب
الان اگه حدس زدید سخنران اصلی این مراسم کیه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
کنفرانس مطبوعاتی مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا و وزیرامورخارجه
- همین اول کار بگم هیچ کس حق نداره به مدل گره روسی فدریکا گیر بده!
-خواهر! تو هم اون حجابتو درس کن!
-آفرین به تو
-----------------------------------------------------------------------------------------------
همایش سراسری مدیران تربیت وآموزش ناجا
-خب شما به من پنج تا از عوامل موثر در برنامهریزی آموزشی مدیران رو بگو؟