من اگه یه زمانی زن بگیرم گذشتش واسم اصلا مهم نیست اگه با صد نفر هم بوده باشه عیبی نداره ولی در طول زندگی کوچکترین خطایی ازش ببینم چوب توی آستینش فرو می کنم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
این که تو اون مدت که با هم هستن خیانت نمیکنن شاید درست باشه من اطلاعی ندارم ولی واقعا نمیتونم درکشون کنم که اگه به کسی عشق دارن چطور انقد راحت ازش میگذرن من افراد مشهورشون و دارم میبینم هر سال یکی رو دور میندازن میرن سراغ بعدی
یکی رو بیاری باهاش حال کنی بعد اینکه تکراری شد بندازی دور بعدی بیاری بیشتر معنای هوس میده تا عشق
این مسئله ای که شما میگی فقط شامل سلبریتی ها میشه این یه امر طبیعیه وقتی شما مشهور باشی و پول زیادی داشته باشی قطعا راضی نخواهی شد با یک نفر بگذرونی هرچند که در این بین هستند بعضی هاشون پایبند میومنن نمونش دیوید بکهام و همسرش اما خب اکثرا خانواده نمیفهن که نمونه بارزش جانی دپ هست اما این شامل مردم عادیشون نمیشه اونا کاملا پایبند هستند به هیچ وجه خیانت نمی کنن تو رابطشون صداقت کامل با همسرشون دارن...در مجموع خیلی سالم تر از ما زندگی می کنند تو ایران پدر مادر جلوی بچه همدیگر رو نمیبوسن به نظرشون زشت میاد اما موقع دعوا عین خیالشون نیست...
به قول گفتنی محدودیت یه جامعرو از درون میخوره بی بند باری هم خانوادرو از بین میبره اما قطعا ضربه ای که محدودیت میتونه به یه جامعه بزنه خیلی فراتر از آزادی بیش از حد هست.
تصیر توست اگه توی میخونه هام
تقصیر توست همیشه فاز بالام
ما که از بدو تلود
احساسی به جنس ماده
نداشتیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)