شما متوجه منظور بنده نشدی اگر دقت کنی میبینی نوشته همه جا خیانت هست اما بحث سر میزارنش بود...
بنده گفتم در خارج به ازدواج پایبند تر هستند تا اینجا مخصوصا در رابطه با خانوم ها ینی خانوم ها به شوهرانشون پایبند تر هستند...
یکی از دلایلش میتونه تربیت خانوادگی باشه یکیش اینکه چون در جوونیشون تو محدودیت نبودن بعد از ازدواج دیگه پایبند شوهرشون میمونن..امیدوارم متوجه منظور من شده باشید
اصلا روش های زندگیشون متفاوت هست اگر بخوایم با خودمون مقایسه کنیم ما خیلی عقب تر هستیم....
ما دم از صداقت و راستی میزنیم اما اونا انجامش میدن....منظورم من کشور های نامبر وان جهانه نه همه ی کشورا های خارجی قطعا خیلی جا ها هم هست ممکنه از ایران بدتر باشه...
تو یه آماری که چند وقت پیش از سایت های معتبر ایرانی منتشر شد بیشترین فحشا تو قم بود یا اول بود یا دوم دقیق یادم نیست اما منظور اینکه این فحشا از محدودیت اومده...
هرچقدر تاثیر دین تو یه کشور کمتر باشه اون کشور پیشرفت می کنه
ببینید از چیزی اطلاعات ندارین لطفا اضهار نظر نکنید تو دین مسحیت تا زمانی ک ازدواج نکنی می تونی عیاشی کنی بعدش نه باس پای بند عشقت باشی تا اخر عمرت قضیه بازیگرا هالیوود و سلبریتا و.... هم خیلی فرق می کنی .... تو یا خری بلانسبت یا تو جامعه نیسی خبر نداری فساد گرفته همه جارو ی سر تو تلگرامو... بزن پره فاحشه خونه شده...
ویرایش توسط sadegh1 : 08-19-2015 در ساعت 11:46 PM
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)