نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: نمونه ای از قساوت جاهلی در برخورد با دختران

نیمه حرفه ای

||| نمونه ای از قساوت جاهلی در برخورد با دختران |||

مردی خدمت پیامبر ـ صلی الله علیه و آله ـ آمد، اسلام آورد، اسلامی راستین؛
    روزی خدمت رسول خدا صلی الله علیه وآله رسید و سؤال كرد: آیا اگر گناه بزرگی كرده باشم، توبه من پذیرفته می*شود؟
    پیامبر فرمود: خداوند توّاب و رحیم است.
    عرض كرد: ای رسول خدا! گناه من بسیار عظیم است.
    حضرت فرمود: وای بر تو! هر قدر گناه تو بزرگ باشد، عفو خدا از آن بزرگ*تر است.
    عرض كرد: اكنون كه چنین می*گویی بدان: من در جاهلیت به سفر دوری رفته بودم، در حالی كه همسرم باردار بود، پس از چهار سال بازگشتم، همسرم به استقبال من آمد، نگاه كردم دختركی در خانه دیدم، پرسیدم: این دختر كیست؟ گفت: دختر یكی از همسایگان است!
    من فكر كردم ساعتی بعد به خانه خود می*رود امّا با تعجّب دیدم نرفت، غافل از اینكه او دختر من است و مادرش این واقعیت را مكتوم می*دارد، مبادا به دست من كشته شود.
    سرانجام گفتم: راستش را بگو، این دختر كیست؟ گفت: به خاطر داری هنگامی كه به سفر رفتی باردار بودم؛ این، نتیجه همان بارداری است و دختر تو است.
    آن شب را با كمال ناراحتی خوابیدم، گاهی به خواب می*رفتم و گاهی بیدار می*شدم، صبح نزدیك شده بود، از بستر برخاستم و كنار دخترك رفتم، در كنار مادرش به خواب رفته بود، او را بیرون كشیدم و بیدارش كردم و گفتم همراه من به نخلستان بیا،
    او به دنبال من حركت می*كرد تا نزدیك نخلستان رسیدیم؛ من شروع به كندن حفره*ای كردم و او به من كمك می*كرد تا خاك را بیرون آورم،
    هنگامی كه حفره تمام شد، زیر بغل او را گرفتم و در وسط حفره افكندم. (در این هنگام هر دو چشم پیامبر پر از اشك شد)
    سپس دست چپم را بر كتف او گذاشتم كه بیرون نیاید و با دست راست، خاك بر او افشاندم! و او پیوسته دست و پا می*زد و مظلومانه، فریاد می*كشید: پدر جان! چه با من می*كنی؟
    در این هنگام، مقداری خاك بر روی من ریخت، او دستش را دراز كرد و خاك را از صورت من پاك نمود ولی من همچنان قساوت*مندانه خاك بر روی او می*ریختم، تا آخرین ناله*هایش در زیر قشر عظیمی از خاك محو شد!
    در اینجا پیامبرصلی الله علیه وآله در حالی كه بسیار ناراحت و پریشان بود و اشك*ها را از چشمان مبارکش پاك می*كرد، فرمود: «اگر نه این بود كه رحمت خدا بر غضبش پیشی گرفته، لازم بود هر چه زودتر، از تو انتقام بگیرد.» (تفسیر نمونه، ج 11، ص 272)
    ویرایش توسط sadegh1 : 08-19-2015 در ساعت 08:47 PM
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

2. 13 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. کاربر مقابل از D.SOL عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

6. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

8. کاربر مقابل از Shahin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

10. کاربر مقابل از Ramy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    خضعبل

12. کاربر مقابل از mehmet عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)