با سلام اقا من 9 تا پارت رو دانلود کردم بازم ارور میده باید چیکار کنم
با سلام اقا من 9 تا پارت رو دانلود کردم بازم ارور میده باید چیکار کنم
لطفا کمک کنید چرا فایلهه همشون ارور میدن خودتون اموزش بدید بعد دانلود باید چیکارشون کنیم
فقط توجه کنید که در هر دو روش زیر اسم همه فایلها باید مثل هم باشه فقط تفاوتشون در 001. و 002. و 003. و ...... آخرشونه که شماره پارتهاست . و همشون باید کنار هم تو یک پوشه قرار داشته باشند.
روش اول با برنامه hjsplit : به عکسای زیر دقت کنید :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپس گزینه استارت کلیک کنید تا شروع به چسباندن پارتها به یکدیگر کند.وقتی کارش تموم شد یه فایل با پسوند tar وجود خواهد داشت و باید دوباره با winrar یا 7zip اون فایل با پسوند tar از حالت فشرده خارج کنید .
لینک دانلود [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روش دوم : اگه از برنامه 7zip استفاده میکنید روی پارت 1 کلیک راست کنید و گزینه 7zip انتخاب کنید . و از منوی باز شده گزینه extract here انتخاب کنید . با این کار یه فایل با پسوند tar تحویلتون میده که حجمش هم باید با مجموع اون 9 تا پارت دانلودی یکی باشه .
وقتی چسباندن فایلها تمام شد باید دوباره با winrar یا 7zip اون فایل با پسوند tar از حالت فشرده خارج کنید .
سوالی بود بازم بپرسید .
ویرایش توسط 3ehrooz : 09-20-2015 در ساعت 12:23 AM
اره درست شد اشتباه من جای دیگه بود همه فایلها درست بودند
سلام اقا میشه دوباره اپلود کنی من امروز دیدم خیلی دنبالش میگشتم ممنون میشم.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)