صفحه 14 از 113 نخستنخست ... 412131415162464 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 131 به 140 از 1128

موضوع: علی عبدالمالکی

فوق حرفه ای
    دوستان اگه لازم میدونید چیزی به صفحه اول اضافه بشه بگید تا بذارم
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن

همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن

کمکی بود در خدمتمتتونم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. 2 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    علی عبدالمالکی در نیشابور ...دوستان نیشابوری بشتابین ...اگه از دوستانتون هم از بروبچ نیشابوری داشتین حتما بش اطلاع بدین ...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN

4. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    بیانیه جدید فنس:

سلام خدمت دوستان و طرفداران عزیز ...
    اول از هر چیز یه تشکر ویژه از داداش گُلم سجاد 94 داشته باشم که اون حرکت دیدنی رو انجام داد و دست از حمایت کشید ...
    من خودم به شخصه فقط منتظر یه جرقه بودم که این حرکتو شروع کنم که خداروشکر از طرف سجاد عزیز و بروبچ فنس انجام شد ...
    ما هم ادامه دهنده این زنجیره هستیم و فعلا از حمایت دست میکشیم و هیچ پستی هم قرار نمیدیم تا بلکه آقای عـبدالمالکی که از صمیم قلب دوسش داریم به خودش بیاد ..
    این حرکت یک حرکت نمادین هست که از پیچ های دیگه هم انتطار داریم حرکت ما و فنس کلوب رو ادامه بدن و فعلا به هیچ وجه هیچ حمایتی انجام ندن تا به آقای علی عبدالمالکی بفهمونیم که چقدر از دستش ناراحتیم و ما چه انتظاراتی داریم ازش و ایشون داره چیکار میکنه ... بلکه ما از این بیراهه بکشیمش بیرون ... ×
    تا وقتی که علی به خودش نیاد این پیچ آپ نمیشــــه !
    و اگه پیچای دیگه این کارو نکنن طرفدار نیستن !
    پ.ن: تکلیف کافه عبدالمالکی هم که با خودش مشخصــه
    راستــــی :
    این پست فقط به این خاطر بود :
    آلبومی که تکمیل بود بازم عوض شد و حالا حالاها منتظرش نباشیــــــــــد

6. 2 کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط 8813222 نمایش پست ها
    بیانیه جدید فنس:

اول از هر چیز یه تشکر ویژه از داداش گُلم سجاد 94 داشته باشم که اون حرکت دیدنی رو انجام داد و دست از حمایت کشید ...
    من خودم به شخصه فقط منتظر یه جرقه بودم که این حرکتو شروع کنم که خداروشکر از طرف سجاد عزیز و بروبچ فنس انجام شد ...
    ما هم ادامه دهنده این زنجیره هستیم و فعلا از حمایت دست میکشیم و هیچ پستی هم قرار نمیدیم تا بلکه آقای عـبدالمالکی که از صمیم قلب دوسش داریم به خودش بیاد ..
    این حرکت یک حرکت نمادین هست که از پیچ های دیگه هم انتطار داریم حرکت ما و فنس کلوب رو ادامه بدن و فعلا به هیچ وجه هیچ حمایتی انجام ندن تا به آقای علی عبدالمالکی بفهمونیم که چقدر از دستش ناراحتیم و ما چه انتظاراتی داریم ازش و ایشون داره چیکار میکنه ... بلکه ما از این بیراهه بکشیمش بیرون ... ×
    راستــــی :

بهترین کار میتونه باشه , شورشو در آورده دیگه تضمین داده بود بعد ماه رمضون آلبوم میاد گایید ما رو دیوث 7 ساله منتظر آلبومشیم کاش کافه و دیگر پیج ها هم اینطوری کنن البته کافه پاتوق در و دافه زیاد نمیشه ازشون انتظار داشت

8. کاربر مقابل از amirsarab عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    بیانیه جدید فنس:

راستــــی :

اگه غیر از این بود باید تعجب میکردیم
    تو از پرواز میگفتی هوات بوی سقوط میداد....میدونستم ولی چشمات بهم حق السکوت میداد

10. 2 کاربر مقابل از MOh@MM@d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    دوستان عزیزم والا من این پست که درمورده دست از حمایت کشیدن و پست اعتراضی به آقای عبدالمالکی بود رو 4-5 روز پیش میخواستم بزنم و حتی متنش هم آماده کردم ولی حتی حس و حاله همونم که پستو بزنم نداشتم !دیگه ایشون جای طرفداری باقی نذاشته و تا تونسته هواداراشو مسخره کرده ولی من چجوری میتونم بیام جلوی شما سرم بالا باشه و از وعیده وعیدها و قولای الکی صبت کنم !؟ نه به مولا قسم ما دیگه سرمون جلوی شما پایینه ... عوضه اینکه عبدالمالکی خجالت بکشه ما عوضه اون شرمنده و شرمساریم و حرفه دیگه ای برای گفتن به شما رو نداریم ! دیگه صبرو تحملم حدی داره ولی دیگه مسخره کردن هوادارا هم حدی داره ! چی بگم از کجا بگم که حرفا زیاده ولی کو گوش شنوا ...!؟روزایی بود که ایشون دیگه تو اوج بی خبری بود اما ما هرچند کم خواستیم شمام تو جریانات کاری ایشون بذاریم چون دلمون واسه هوادارا میسوخت و از اینکه هوادارا این همه بی ارزش قلمداد بشن ما ناراحت بودیم !
    ولی تا کی آخه خوده خواننده ساکت باشه و ما عوضش حرف بزنیم !؟
    والا بلا صبرم حدی داره ... آخه من الان چی میتونم بگم تا خشم شما هوادارا کم بشه !؟ آخه چه حرفی میتونم برای گفتن داشته باشم وقتی همه حرفا خودش واضح و مبرن هست و همه دارن همه چیزو میبینن ...!
    تو این 7-8 سال جز اینکه علی عبدالمالکی به هوادارا گفته : روزایی خوب نزدیک است ... چی دستِ هوادارا گذاشته !؟
    والا باز جای شکرش باقی بود سالیان قبلی که هیچ خبری از آلبوم نبود چنتا تک ترک دست هوادارا میذاشت و ساکتشون میکرد ولی حالا چی !؟ 7 ماه از سال گذشته جز یه ترک که اونم جدید نبود و تو کنسرت خونده شده بود ، هیچی دیگه برای هوادارا نذاشته ... جز چند وقت یبار که ایشون بیان و فیس رو آپ کنن و یک عکس با تیپ و مدل موی جدید بذارن و زیرشم بنویسن من عاشقتونم شدید ...!
    والا بلا دیگه این حرفا خریدار نداره اگه مَردی تو عمل ثابت کن از حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه !
    هواداری عزیز که تو این 7 سال مرام و معرفتشونو نشون دادن حالا نوبت آقای عبدالمالکیه ...
    پس مام دیگه کاری نمیکنیم و دست روی دست میذاریم و منتظره یک اقدام عملی از آقای عبدالمالکی میشیم ...
    شاید که ایشون به خودشون بیان و گوشه چشمی هم هوادارارو ببینن ...
    خدمتتون عارضم آلبوم هرروز دچاره تغییرو دگرگونی میشه و امیدی زیاد به اومدن آلبوم به این زودیا نمیشه داشت ...!
    یه موارده ناراحت کننده ای هم درباره عوامل آلبوم بوجود اومده که یک ماهه میخوایم شمام درجریان بذاریم ولی روی گفتنشو نداشتیم !
    خب من دیگه نمیدونم آقای عبدالمالکی چیکار میخواد بکنه باید صبر کرد و دید ... من که دیگه عقلم بجایی قد نمیده !
    بازم شرمنده ی همه هوادارا هستیم و ما بجای ایشون از شما عذر میخوایم .
    از قدیم گفتن حرف زیاده ولی حوصله کم ...
    از اینکه تو این مدت مارو تحمل کردین و از پیج خودتون علی عبدالمالکی فن پیج حمایت کردین ممنون و سپاس گذارم .
    به امیده اینکه دوباره یه خبری از زبون خوده آقای عبدالمالکی شنیده بشه و یا یه اقدام عملی از ایشون انجام بشه و مام دوباره پیشتون باز گردیم ...
    پس تا اون موقع یا علی ...

12. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    دوستان عزیزم والا من این پست که درمورده دست از حمایت کشیدن و پست اعتراضی به آقای عبدالمالکی بود رو 4-5 روز پیش میخواستم بزنم و حتی متنش هم آماده کردم ولی حتی حس و حاله همونم که پستو بزنم نداشتم !دیگه ایشون جای طرفداری باقی نذاشته و تا تونسته هواداراشو مسخره کرده ولی من چجوری میتونم بیام جلوی شما سرم بالا باشه و از وعیده وعیدها و قولای الکی صبت کنم !؟ نه به مولا قسم ما دیگه سرمون جلوی شما پایینه ... عوضه اینکه عبدالمالکی خجالت بکشه ما عوضه اون شرمنده و شرمساریم و حرفه دیگه ای برای گفتن به شما رو نداریم ! دیگه صبرو تحملم حدی داره ولی دیگه مسخره کردن هوادارا هم حدی داره ! چی بگم از کجا بگم که حرفا زیاده ولی کو گوش شنوا ...!؟روزایی بود که ایشون دیگه تو اوج بی خبری بود اما ما هرچند کم خواستیم شمام تو جریانات کاری ایشون بذاریم چون دلمون واسه هوادارا میسوخت و از اینکه هوادارا این همه بی ارزش قلمداد بشن ما ناراحت بودیم !
    ولی تا کی آخه خوده خواننده ساکت باشه و ما عوضش حرف بزنیم !؟
    والا بلا صبرم حدی داره ... آخه من الان چی میتونم بگم تا خشم شما هوادارا کم بشه !؟ آخه چه حرفی میتونم برای گفتن داشته باشم وقتی همه حرفا خودش واضح و مبرن هست و همه دارن همه چیزو میبینن ...!
    تو این 7-8 سال جز اینکه علی عبدالمالکی به هوادارا گفته : روزایی خوب نزدیک است ... چی دستِ هوادارا گذاشته !؟
    والا باز جای شکرش باقی بود سالیان قبلی که هیچ خبری از آلبوم نبود چنتا تک ترک دست هوادارا میذاشت و ساکتشون میکرد ولی حالا چی !؟ 7 ماه از سال گذشته جز یه ترک که اونم جدید نبود و تو کنسرت خونده شده بود ، هیچی دیگه برای هوادارا نذاشته ... جز چند وقت یبار که ایشون بیان و فیس رو آپ کنن و یک عکس با تیپ و مدل موی جدید بذارن و زیرشم بنویسن من عاشقتونم شدید ...!
    والا بلا دیگه این حرفا خریدار نداره اگه مَردی تو عمل ثابت کن از حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه !
    هواداری عزیز که تو این 7 سال مرام و معرفتشونو نشون دادن حالا نوبت آقای عبدالمالکیه ...
    پس مام دیگه کاری نمیکنیم و دست روی دست میذاریم و منتظره یک اقدام عملی از آقای عبدالمالکی میشیم ...
    شاید که ایشون به خودشون بیان و گوشه چشمی هم هوادارارو ببینن ...
    خدمتتون عارضم آلبوم هرروز دچاره تغییرو دگرگونی میشه و امیدی زیاد به اومدن آلبوم به این زودیا نمیشه داشت ...!
    یه موارده ناراحت کننده ای هم درباره عوامل آلبوم بوجود اومده که یک ماهه میخوایم شمام درجریان بذاریم ولی روی گفتنشو نداشتیم !
    خب من دیگه نمیدونم آقای عبدالمالکی چیکار میخواد بکنه باید صبر کرد و دید ... من که دیگه عقلم بجایی قد نمیده !
    بازم شرمنده ی همه هوادارا هستیم و ما بجای ایشون از شما عذر میخوایم .
    از قدیم گفتن حرف زیاده ولی حوصله کم ...
    از اینکه تو این مدت مارو تحمل کردین و از پیج خودتون علی عبدالمالکی فن پیج حمایت کردین ممنون و سپاس گذارم .
    به امیده اینکه دوباره یه خبری از زبون خوده آقای عبدالمالکی شنیده بشه و یا یه اقدام عملی از ایشون انجام بشه و مام دوباره پیشتون باز گردیم ...
    پس تا اون موقع یا علی ...

زنده باد عوامل فنس واقعا حز کردم با خوندن این متن زنده باد فنسی های با شعور و لعنت خدا بر اون کافه ی جن.... خونه که شده پاتوق یک عده علاف واقعا درود بر شرف هر چی مرده درود بر شرف هر چی فنسی درود بر شرف کمپین اعتراضی عشق میکنم فنس اینطوری بیانیه میده یعنی واقعا مو به تنم سیخ میشه همه به این نتیجه رسیدیم که اگه یکی تا هفت جد آبادشو هم بگائه باز عبدل دایورت میکنه دیگه من تموم کردم با این بشر .

14. 2 کاربر مقابل از amirsarab عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

16. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    سعیدم به خاطر همین نمیاد دیگهمیگه وللش باو علی کیه
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن

همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن

کمکی بود در خدمتمتتونم

18. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    کــافـه عـبدالمالکــی :V
    عامل بدبختی عبدالمالکی همین آدمای کافه هستن !
    یارو اصلا طرفدار عبدالمالکی نیست شده مدیر کافــه
    شما وقتی داشتی آهنگای پویا بیاتی رو پلی میکردی و باهاشون میرفتی تو رویاهات ما داشتیم واسه عبدالمالکی و برداشتن کارای دزدیش از گانجا و سایتای دیگه فحش میخوردیم
    یعنی اینقدر شعور این گروه نمیرسه که ما داریم به صورت نمادین این کارو میکنیم و هدفمون اینه علی بفهمه که ما از دستش دلخوریم و فقط میخوایم علی رو تو جایگاهی ببینیم که لیاقتشو داره حالا تو بازم عاشقشی و دردش تو سرت !؟ عـاخه من چی به این گروه بگم ... :|||
    ارزش پست گذاشتن نداشتید ولی واقعا حیف بود شما رو تو فاز خودتون ول کنــیم :))
    Nj Feels angry

20. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 14 از 113 نخستنخست ... 412131415162464 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)