صفحه 15 از 113 نخستنخست ... 513141516172565 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 141 به 150 از 1128

موضوع: علی عبدالمالکی

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط 8813222 نمایش پست ها
    کــافـه عـبدالمالکــی :V
    عامل بدبختی عبدالمالکی همین آدمای کافه هستن !
    یارو اصلا طرفدار عبدالمالکی نیست شده مدیر کافــه
    شما وقتی داشتی آهنگای پویا بیاتی رو پلی میکردی و باهاشون میرفتی تو رویاهات ما داشتیم واسه عبدالمالکی و برداشتن کارای دزدیش از گانجا و سایتای دیگه فحش میخوردیم
    یعنی اینقدر شعور این گروه نمیرسه که ما داریم به صورت نمادین این کارو میکنیم و هدفمون اینه علی بفهمه که ما از دستش دلخوریم و فقط میخوایم علی رو تو جایگاهی ببینیم که لیاقتشو داره حالا تو بازم عاشقشی و دردش تو سرت !؟ عـاخه من چی به این گروه بگم ... :|||
    ارزش پست گذاشتن نداشتید ولی واقعا حیف بود شما رو تو فاز خودتون ول کنــیم :))
    Nj Feels angry

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    لعنت بر کافه که موجب بسته شدن وسعتیها هم شد

2. کاربر مقابل از amirsarab عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    دوستان عزیزم والا من این پست که درمورده دست از حمایت کشیدن و پست اعتراضی به آقای عبدالمالکی بود رو 4-5 روز پیش میخواستم بزنم و حتی متنش هم آماده کردم ولی حتی حس و حاله همونم که پستو بزنم نداشتم !دیگه ایشون جای طرفداری باقی نذاشته و تا تونسته هواداراشو مسخره کرده ولی من چجوری میتونم بیام جلوی شما سرم بالا باشه و از وعیده وعیدها و قولای الکی صبت کنم !؟ نه به مولا قسم ما دیگه سرمون جلوی شما پایینه ... عوضه اینکه عبدالمالکی خجالت بکشه ما عوضه اون شرمنده و شرمساریم و حرفه دیگه ای برای گفتن به شما رو نداریم ! دیگه صبرو تحملم حدی داره ولی دیگه مسخره کردن هوادارا هم حدی داره ! چی بگم از کجا بگم که حرفا زیاده ولی کو گوش شنوا ...!؟روزایی بود که ایشون دیگه تو اوج بی خبری بود اما ما هرچند کم خواستیم شمام تو جریانات کاری ایشون بذاریم چون دلمون واسه هوادارا میسوخت و از اینکه هوادارا این همه بی ارزش قلمداد بشن ما ناراحت بودیم !
    ولی تا کی آخه خوده خواننده ساکت باشه و ما عوضش حرف بزنیم !؟
    والا بلا صبرم حدی داره ... آخه من الان چی میتونم بگم تا خشم شما هوادارا کم بشه !؟ آخه چه حرفی میتونم برای گفتن داشته باشم وقتی همه حرفا خودش واضح و مبرن هست و همه دارن همه چیزو میبینن ...!
    تو این 7-8 سال جز اینکه علی عبدالمالکی به هوادارا گفته : روزایی خوب نزدیک است ... چی دستِ هوادارا گذاشته !؟
    والا باز جای شکرش باقی بود سالیان قبلی که هیچ خبری از آلبوم نبود چنتا تک ترک دست هوادارا میذاشت و ساکتشون میکرد ولی حالا چی !؟ 7 ماه از سال گذشته جز یه ترک که اونم جدید نبود و تو کنسرت خونده شده بود ، هیچی دیگه برای هوادارا نذاشته ... جز چند وقت یبار که ایشون بیان و فیس رو آپ کنن و یک عکس با تیپ و مدل موی جدید بذارن و زیرشم بنویسن من عاشقتونم شدید ...!
    والا بلا دیگه این حرفا خریدار نداره اگه مَردی تو عمل ثابت کن از حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه !
    هواداری عزیز که تو این 7 سال مرام و معرفتشونو نشون دادن حالا نوبت آقای عبدالمالکیه ...
    پس مام دیگه کاری نمیکنیم و دست روی دست میذاریم و منتظره یک اقدام عملی از آقای عبدالمالکی میشیم ...
    شاید که ایشون به خودشون بیان و گوشه چشمی هم هوادارارو ببینن ...
    خدمتتون عارضم آلبوم هرروز دچاره تغییرو دگرگونی میشه و امیدی زیاد به اومدن آلبوم به این زودیا نمیشه داشت ...!
    یه موارده ناراحت کننده ای هم درباره عوامل آلبوم بوجود اومده که یک ماهه میخوایم شمام درجریان بذاریم ولی روی گفتنشو نداشتیم !
    خب من دیگه نمیدونم آقای عبدالمالکی چیکار میخواد بکنه باید صبر کرد و دید ... من که دیگه عقلم بجایی قد نمیده !
    بازم شرمنده ی همه هوادارا هستیم و ما بجای ایشون از شما عذر میخوایم .
    از قدیم گفتن حرف زیاده ولی حوصله کم ...
    از اینکه تو این مدت مارو تحمل کردین و از پیج خودتون علی عبدالمالکی فن پیج حمایت کردین ممنون و سپاس گذارم .
    به امیده اینکه دوباره یه خبری از زبون خوده آقای عبدالمالکی شنیده بشه و یا یه اقدام عملی از ایشون انجام بشه و مام دوباره پیشتون باز گردیم ...
    پس تا اون موقع یا علی ...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ما گناهمون چیه طرفدارشیم؟؟؟
    تو از پرواز میگفتی هوات بوی سقوط میداد....میدونستم ولی چشمات بهم حق السکوت میداد

4. 2 کاربر مقابل از MOh@MM@d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MOh@MM@d نمایش پست ها
    ما گناهمون چیه طرفدارشیم؟؟؟
    دقیقا گناهمون همینه که طرفدارشیم و به هیچ وجه هم نمیتونیم ازش دل بکنیم و اونم عین خیالش نیست. به خدا بهترین طرفدارا رو علی داره؛ اما حیف که " حالیش نیست" .

وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN

6. 3 کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    صحبتای یکی از هواداران علی عبدالمالکی میتونه واسه خیلی از هواداران عزیز جالب توجه باشـــــــــــه
    لطفــا صحبتـاشو کامل بخونــید ...
    تمام حرفاش مو به مو تایید شدست و واقعیت محضـه و اگرم فکر میکنید واقعیت نداره برید از خود علی عبدالمالکی بپرسیــد
    Nj
    بــدون سـانســور :
    "
    کافه عبدالمالکی فقط باید گفت دستمال عبدالمالکی.....آخه یه مشت اوسگول جمع شدین اونجا که همتون مشکل روانی ومعشیتی مریضی پیسی و هزارتا کوفتو زهرمار دارین...من گفته بودم اگه متن قبلی رو بنویسم یه سریا شرو میکنن به این اراجیف گفتن خودشیرینی کردن اما بازم نوشتم...تا اون روز تیریپ ازدواج داشتی با علی حالا شد داداشت ؟؟؟تو که انقده نشستی پشت پویا بیاتی ضر ضر کردی که مثل علی حاشیه درست کردی واسه پویا که خودش بهت زنگ زده هرچی از دهنش دراومده بهت گفته و تو رو از اددمینی برداشته توام از اون روز دیگه بیاتی گوش ندادی...پویا زرنگ بود با کثافت بازیای تو وارد منجلاب نشد اما علی سادستت شایدم اصلا براش اهمیتی نداره حرفات که جواب کاراتو نمیده.تو هرزوز دخترای کافه رو تحریک میکنی راجب علی و زندگی شخصیش چرتو پرت میگی به همه روباز بگم پشت سر علی حر فهای ناموسی میرنی راجب علی ...علی با فلان آدم خراب و از این حرفها آخه گوساله اومل بیمارروانی همچین المیزا الیمیرا میکنی علی هنوزم به وجود المیرا اسدی شک داره....خودتو کافه تو گنده نکن مردم رو گول نزن علی اصلا از وجود شما روحشم خبر نداشت داستان ازاین قرار که مهشید صوفی دوست سابق یکی از دوستان علیه که طی اصرار فراوان به خاطر رابطه ای که دوست پسر سابقش باعلی داشت از علی میخواد که با فردی بنام المیرا اسدی که هوادر علی وسخت بیمار صجبت کنه چند روز بعد این تماس صورت میگیره وخیلی کوتاه به پایان میرسه .......پس تا اینجا فهمیدیم که بخاطر واسطه و خواهش او علی عبدالمالکی با یکی از هواداراش چند دقیقه صحبت میکنه واز روی ترحم بخاطر بیماریش....علی عبدالمالکی سر تمرین بود برای کنسرت ایلام که بهش خبر میدن این خانم فوت کرده اول اصلا خانم رو به یاد نمیاره که فلانی کی هست بعد توضیح یادش میاد همون سفارش شده ای از طرف صوفی بوده....مهشید دوباره اصرار میکنه و آدرس کافه رو میده تا علی توش پست بزار علی بازم تو رودروایسی قرار میگیره واحساساتی میشه و بخاطر اون مرحوم پست میزاره....بعد گذاشن پست علی عبدالمالکی دوچار حاشیه و درد سر میشه چون پیچ های حمایت کننده دیگه که چند سال زحمتشو کشیدن بهشون برمیخوه که چرا واسه اونا این کارو نکرده اما بیخبر از این بودت که همش تحت اصرار مهشید صوفی که دوست دوختر یکی از زندیکان علی بوده صورت گرفته این چیزهام خیلی طبیعی همه ما تو همچین موقعیتهایی قرار گرفتیم که دوستمون ازماچیزی بخواد وما مجبور بشیم انجام بدیم پس پست علی بخاطر کافه نبود بخاطر خواهش مهشید بوده..چند وقت بعد شیوا یه آدم فرصت طلب که شکست عشقی هم خورده و دوستشم از دست داده شروع میکنه به حاشیه ساختن واسه علی پشت سرش حرف زدن و زیرآبی رفتن خودشو میچسبونه به علی دخترای اون موقع کافه شاهدن اما سکوت کردن پاش بی افته......خولاصه حتی تو پستاش همش مخاطب خاص مخاطب خاص میکنه.....علی هم که اینارو میبینه بهش پیغام میده بگید اینا رو ننویسه واسه من حاسیه نسازه الان همه فکرمیکنن این بامن رابطه ای داره....علی وارد حاشیه میشه به وسیله کافه همه هواداراش که واقعی بودن وچندین سال براش زحمت کشیدن ازش شاکی میشن حتی از گانجا هم میرن....علی یواش یواش شک میکنه به وجود المیرا اسدی به نزدیکاش میگه اصلا شاید المیرایی وجود نداشته من فقط وسیله دیده شدن کافه قرار گفتم که تا امروز چیزی معلوم نیست ......علی بهترین هوادارهای خودشو از دست میده تا اینجا بماند "

8. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    صحبتای یکی از هواداران علی عبدالمالکی میتونه واسه خیلی از هواداران عزیز جالب توجه باشـــــــــــه
    لطفــا صحبتـاشو کامل بخونــید ...
    تمام حرفاش مو به مو تایید شدست و واقعیت محضـه و اگرم فکر میکنید واقعیت نداره برید از خود علی عبدالمالکی بپرسیــد
    Nj
    بــدون سـانســور :
    "
    کافه عبدالمالکی فقط باید گفت دستمال عبدالمالکی.....آخه یه مشت اوسگول جمع شدین اونجا که همتون مشکل روانی ومعشیتی مریضی پیسی و هزارتا کوفتو زهرمار دارین...من گفته بودم اگه متن قبلی رو بنویسم یه سریا شرو میکنن به این اراجیف گفتن خودشیرینی کردن اما بازم نوشتم...تا اون روز تیریپ ازدواج داشتی با علی حالا شد داداشت ؟؟؟تو که انقده نشستی پشت پویا بیاتی ضر ضر کردی که مثل علی حاشیه درست کردی واسه پویا که خودش بهت زنگ زده هرچی از دهنش دراومده بهت گفته و تو رو از اددمینی برداشته توام از اون روز دیگه بیاتی گوش ندادی...پویا زرنگ بود با کثافت بازیای تو وارد منجلاب نشد اما علی سادستت شایدم اصلا براش اهمیتی نداره حرفات که جواب کاراتو نمیده.تو هرزوز دخترای کافه رو تحریک میکنی راجب علی و زندگی شخصیش چرتو پرت میگی به همه روباز بگم پشت سر علی حر فهای ناموسی میرنی راجب علی ...علی با فلان آدم خراب و از این حرفها آخه گوساله اومل بیمارروانی همچین المیزا الیمیرا میکنی علی هنوزم به وجود المیرا اسدی شک داره....خودتو کافه تو گنده نکن مردم رو گول نزن علی اصلا از وجود شما روحشم خبر نداشت داستان ازاین قرار که مهشید صوفی دوست سابق یکی از دوستان علیه که طی اصرار فراوان به خاطر رابطه ای که دوست پسر سابقش باعلی داشت از علی میخواد که با فردی بنام المیرا اسدی که هوادر علی وسخت بیمار صجبت کنه چند روز بعد این تماس صورت میگیره وخیلی کوتاه به پایان میرسه .......پس تا اینجا فهمیدیم که بخاطر واسطه و خواهش او علی عبدالمالکی با یکی از هواداراش چند دقیقه صحبت میکنه واز روی ترحم بخاطر بیماریش....علی عبدالمالکی سر تمرین بود برای کنسرت ایلام که بهش خبر میدن این خانم فوت کرده اول اصلا خانم رو به یاد نمیاره که فلانی کی هست بعد توضیح یادش میاد همون سفارش شده ای از طرف صوفی بوده....مهشید دوباره اصرار میکنه و آدرس کافه رو میده تا علی توش پست بزار علی بازم تو رودروایسی قرار میگیره واحساساتی میشه و بخاطر اون مرحوم پست میزاره....بعد گذاشن پست علی عبدالمالکی دوچار حاشیه و درد سر میشه چون پیچ های حمایت کننده دیگه که چند سال زحمتشو کشیدن بهشون برمیخوه که چرا واسه اونا این کارو نکرده اما بیخبر از این بودت که همش تحت اصرار مهشید صوفی که دوست دوختر یکی از زندیکان علی بوده صورت گرفته این چیزهام خیلی طبیعی همه ما تو همچین موقعیتهایی قرار گرفتیم که دوستمون ازماچیزی بخواد وما مجبور بشیم انجام بدیم پس پست علی بخاطر کافه نبود بخاطر خواهش مهشید بوده..چند وقت بعد شیوا یه آدم فرصت طلب که شکست عشقی هم خورده و دوستشم از دست داده شروع میکنه به حاشیه ساختن واسه علی پشت سرش حرف زدن و زیرآبی رفتن خودشو میچسبونه به علی دخترای اون موقع کافه شاهدن اما سکوت کردن پاش بی افته......خولاصه حتی تو پستاش همش مخاطب خاص مخاطب خاص میکنه.....علی هم که اینارو میبینه بهش پیغام میده بگید اینا رو ننویسه واسه من حاسیه نسازه الان همه فکرمیکنن این بامن رابطه ای داره....علی وارد حاشیه میشه به وسیله کافه همه هواداراش که واقعی بودن وچندین سال براش زحمت کشیدن ازش شاکی میشن حتی از گانجا هم میرن....علی یواش یواش شک میکنه به وجود المیرا اسدی به نزدیکاش میگه اصلا شاید المیرایی وجود نداشته من فقط وسیله دیده شدن کافه قرار گفتم که تا امروز چیزی معلوم نیست ......علی بهترین هوادارهای خودشو از دست میده تا اینجا بماند "

و لعنتنا علی الکافه و الشیوا الجنده و البقیه و الاون الدیوث علیرضا کریم نوری .

10. 3 کاربر مقابل از amirsarab عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirsarab نمایش پست ها
    و لعنتنا علی الکافه و الشیوا الجنده و البقیه و الاون الدیوث علیرضا کریم نوری .
    تو از پرواز میگفتی هوات بوی سقوط میداد....میدونستم ولی چشمات بهم حق السکوت میداد

12. 2 کاربر مقابل از MOh@MM@d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    آخرین خبرها از آلبوم عبدالمالکی ...
    آلبوم تا آذر میاد
    ولی خود علی عبدالمالکی بر این تصمیمه که هوادارا تحمل کنند و آلبوم شب عید بیاد
    -------------
    این خبرا واقعا درمورد علی کلیشه ای شده و احتمالا روز قیامت آلبوم رو بشنویم ولی با این وجود این آخرین خبر در مورد آلبوم بود که در اختیارتون گذاشتیم
    البته یه سری جزییات هست که بازم در پستای بعدی بهتون اعلام میکنیم

-------------------------------------------------------------------------

ما عیدی نخوایم باید کیو ببینیم؟؟؟!!!

14. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    مگه خدافظی نکرد؟؟؟؟:|

16. کاربر مقابل از Antiiiiik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Antiiiiik نمایش پست ها
    نه. یه مدتی جو گیر شده بود. دوباره برگشت.

18. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Antiiiiik نمایش پست ها
    با علی کریمی کل انداخته

صفحه 15 از 113 نخستنخست ... 513141516172565 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)