صفحه 35 از 113 نخستنخست ... 2533343536374585 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 341 به 350 از 1128

موضوع: علی عبدالمالکی

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط kaghazi نمایش پست ها
    عوامل آلبومش رو اعلام میکنید؟

عوامل آلبوم:

در بخش ترانه سرایی از حضور «علیرضا مرتضی قلی» ، «مریم اسدی» ، «امیر پیرنهان» ، «زهرا عاملی» و «مهرزاد امیرخانی» بهره بردیم و خودم هم چند ترانه دارم. در قسمت آهنگسازی تمامی ملودی ها به جز یک مورد برای خودم است و ملودی آن اثر هم توسط «مرتضی پاشایی» ساخته شده است. «امیر فتحی» ، «مهران عباسی» ، «کوشان حداد» ، «امیربهادر دهقان» و «معین راهبر» در بخش تنظیم حضور دارند و بنده نیز چند تنظیم را انجام داده ام.

تو ص اول همین تاپیک هم بود.

وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN

2. 2 کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط 8813222 نمایش پست ها
    عوامل آلبوم:

در بخش ترانه سرایی از حضور «علیرضا مرتضی قلی» ، «مریم اسدی» ، «امیر پیرنهان» ، «زهرا عاملی» و «مهرزاد امیرخانی» بهره بردیم و خودم هم چند ترانه دارم. در قسمت آهنگسازی تمامی ملودی ها به جز یک مورد برای خودم است و ملودی آن اثر هم توسط «مرتضی پاشایی» ساخته شده است. «امیر فتحی» ، «مهران عباسی» ، «کوشان حداد» ، «امیربهادر دهقان» و «معین راهبر» در بخش تنظیم حضور دارند و بنده نیز چند تنظیم را انجام داده ام.

تو ص اول همین تاپیک هم بود.
    امیر بهادر دهقان دیگه کیه>؟؟؟؟ زده تو کار استعداد یابی
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

4. 3 کاربر مقابل از Shahin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo نمایش پست ها
    امیر بهادر دهقان دیگه کیه>؟؟؟؟ زده تو کار استعداد یابی
    نمیدونم دقیقا!!! آهنگ "تو کنار اون خوشی" ‫‏علیرضا طلیسچی رو تنظیم کرده.

6. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    البته این مصاحبه که عوامل رو اعلام کرده مربوط به سال گذشتس...ممکنه تغییرات داشته باشه

8. کاربر مقابل از 1313 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

با حضور چهره های نام آشنای موسیقی

نخستین آلبوم رسمی «علی عبدالمالکی» منتشر می‌شود
    موسیقی ما – مدیر برنامه‌های «علی عبدالمالکی» از انتشار قریب الوقع نخستین آلبوم رسمی این خواننده خبر داد.

به گزارش «موسیقی ما»، سامی آهنگری، با تائید خبر انتشار نخستین آلبوم این خواننده، از حضور چهره های سرشناس موسیقی پاپ در این اثر خبر داد.

آهنگری در این باره به «موسیقی ما» گفت: ‌«مجوزهای شعر و موسیقی این آلبوم گرفته شده و تمام برنامه ریزی ما برای انتشار آلبوم در سال 93 است که اگر امضای مجوز نهایی نیز با مساعدت مسئولان محترم موسیقی کشور صادر شود، سریعا برای انتشار این آلبوم تا اواخر امسال اقدام خواهیم کرد.»

مدیربرنامه های عبدالمالکی در پاسخ به خبرنگار «موسیقی ما» درباره جزئیات بیشتر نخستین آلبوم این خواننده گفت:‌ «15 قطعه جدید برای این آلبوم در نظر گرفته شده است. من با قاطعیت به شما می گویم که این آلبوم قطعا «آلبوم هیت» سال خواهد بود. مرحوم «مرتضی پاشایی» یک ملودی عالی برای علی ساخته و بقیه ملودی ها را خود علی عبدالمالکی آهنگسازی کرده است. در بخش تنظیم آثار چهره هایی چون مهران عباسی، امیر فتحی، معین راهبر، امیر بهادر دهقان، پازل بند، مجید اصلاحی و ... برای این آلبوم در نظر گرفته شده اند و ترانه سرایانی مثل مهرزاد امیرخانی، علیرضا مرتضی قلی، زهرا عاملی، نرگس جعفری و... ترانه های این آلبوم را سروده اند.»

مدیربرنامه های عبدالمالکی همچنین از ساخت تیزرهایی برای این آلبوم خبر داد و گفت: «تیزر و پوستر این آلبوم به زودی به صورت اختصاصی در اختیار «موسیقی ما» قرار خواهد گرفت تا در اختیار دوستداران این هنرمند قرار بگیرد. علی در همه این سالها بدون حتی یک آلبوم رسمی بیشترین کنسرت را در تهران و شهرستان روی صحنه برد که از این لحاظ یک رکورد به حساب می آید. امیدوارم بعد از انتشار آلبوم، همین رویه ادامه پیدا کند و قطعا به نظر من اتفاق های خوبی برای این آلبوم و علی عبدالمالکی رخ خواهد داد و گذر زمان می تواند ادعاهای من را ثابت کند.»

تیزر و اطلاعات دقیق‌تر این آلبوم بعد از اخذ مجوز نهایی انتشار از طریق «موسیقی ما» در اختیار دوستداران این خواننده قرار خواهد گرفت.

10. 4 کاربر مقابل از AliReza_0111 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    از این کاربر 2 بار در 1 ارسال تشکر شده است.
    صدایی متفاوت.........

12. 2 کاربر مقابل از ملا قلی خان اژدر عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    سلام و ارادت
    تمام کارهای آلبوم به اتمام رسیده و بقیه ش برمیگرده به اون بالایی
    دوستون دارم .

14. 3 کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    یعنی امیدی هست نوروز آلبوم مجازشو بشنویم؟

16. 2 کاربر مقابل از masoud888 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud888 نمایش پست ها
    یعنی امیدی هست نوروز آلبوم مجازشو بشنویم؟

چرا که نه.
    البته اگه حسودا بذارن.

18. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    سلام و ارادت
    توی این روزهای سخت خیلی از عزیزان بودن که برادرانه و از ته دل به من کمک کردن تا آلبوم به بهترین شکل آماده بشه و دوس داشتم اینجا ازشون واقعاًتشکر کنم..مهران عباسی عزیز با اینکه سرش خیلی شلوغ بود کارها رو به موقع رسوند ...معین راهبر عزیز و با احساس که واقعا سنگ تموم گذاشت...فرشید ادهمی عزیز که فوق العاده هنرمند و خوش قلبه .......امیر فتحی عزیز که مثل یک برادر بزرگتر وقت گذاشت و 2 کار فوق العاده رو تنظیم کرد و خیلی لطف های دیگه رو در حق من کرد....امیر بهادر دهقان که جدا از تنظیم با احساسی که توی آلبوم ازش خواهید شنید یک دوست عزیز و با ارزشه برام....فرشاد یزدی عزیز که با اینکه تازه پدر شده و طبیعتاً وقت نداشت کارو رسوند.....بچه های گروه پازل که هنرنماییشون رو در آلبوم خواهید شنید .....کاووس حسینی با استعداد...
    محمد فلاحی عزیز که واقعاً در یک تایم بسیار کم چند تا از کارهارو فوق العاده میکس و مستر کرد ..... مهندس اخوت ..
    محمد تورانی عزیز ....علی دارابی بزرگوار که چند ساله دلسوزانه و برادرانه از هیچ کمکی دریغ نکرده...و تمامی کسانی که کمک کردن این آلبوم با تمام سختیهاش به اتمام برسه...همه ی عزیزان دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد که واقعاً لطف داشتند به بنده...با در نظر گرفتن اینکه فقط امضای آخر مونده که آلبوم بره برای انتشار و اینکه احتمالاً از روز 25/26 اسفند ماه همه ی ادارات رو به تعطیلی میرن احتمال این هست که پخش آلبوم بره برای اوایل سال جدید ...باید دید قسمت چی میشه ....ولی این مهمه که همه ی این کارها به عشق شماست ....عاشقتونم شدیییید.

20. 4 کاربر مقابل از AliReza_0111 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 35 از 113 نخستنخست ... 2533343536374585 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)