صفحه 2 از 113 نخستنخست 12341252102 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 1128

موضوع: علی عبدالمالکی

فوق حرفه ای
    آلبوم نیز آماده پخش می باشد که در فرصت مناسب درباره آن گفتگوی مفصلی با علی عبدالمالکی خواهیم داشت که فایل آن را نیز در اختیار شما قرار می دهیم
    کماکان منتظر باشید

به احتمال زیاد بعد ماه رمضون میادش
    عوامل آلبوم:
    در بخش ترانه سرایی از حضور «علیرضا مرتضی قلی» ، «مریم اسدی» ، «امیر پیرنهان» ، «زهرا عاملی» و «مهرزاد امیرخانی» بهره بردیم و خودم هم چند ترانه دارم. در قسمت آهنگسازی تمامی ملودی ها به جز یک مورد برای خودم است و ملودی آن اثر هم توسط «مرتضی پاشایی» ساخته شده است. «امیر فتحی» ، «مهران عباسی» ، «کوشان حداد» ، «امیربهادر دهقان» و «معین راهبر» در بخش تنظیم حضور دارند و بنده نیز چند تنظیم را انجام داده ام.

ویرایش توسط daniyal : 06-21-2014 در ساعت 06:00 PM

2. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    من که به صحت این خبر خیلی بد بینم

وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN

4. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    خواهشا تو تایپیکی که از خواننده مورد نظر خوشتون نمیاد بحث نکنید که دلخوری پیش نیاد

6. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    خواهشا تو تایپیکی که از خواننده مورد نظر خوشتون نمیاد بحث نکنید که دلخوری پیش نیاد
    ممنون. آخه بعضیا خودشون حدشون رو رعایت نمی کنند

8. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    ( از دست ندین -_- )
    ترک بی نظیر مسعود فتحی ( داغ دل )

ترانه و آهنگ : علی

داغ دلم تازه میشه ،

هر دفه یادت میکنم

اما صبورم و بازم

با تنهاییت تا میکنم

از وقتی رفتی شب و روز

از غم عشقت میخونم

تو بی کسی هام تو رو من

تنها رفیقم میدونم

پس زدی دل منو

وقتی دلم تو رو میخواس

فکر کی بودی شب و روز ؟

بگو دلت پیش کیاااس ؟

فرق میکنی تو با همه

یاد تو تکرار غمه

لحظه هام از تو پر میشن

فکرت همیشه با منه

فرق میکنی تو با همه

یاد تو تکراره غمه

لحظه هام از تو پر میشن

فکرت همیشه با منه

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

10. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    زنگ زدم روابط عمومی همراه اول و هرچی میتونستم بهشون گفتم که چرا آوا اهای انتظار علی عبدالمالکی رو قرار نمی دید. به من میگه بررسی میشه. میگم که آخه بعد 100 تا ایمیلی که من بهتون دادم و حدود 1 سال ازش میگذره چیش بررسی شده عایا؟؟!!! یعنی همچین توپیدم بهشون که اگه تو همین چند روزه درخواستمو انجام ندن خعلی بی شعورن. چیزشون پارست کار کنن، میگه درخواستها بالاست. خو دندتون نرم شه چارتا کارمند اضافه کنید.
    اپراتور داریم!!!

12. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط 8813222 نمایش پست ها
    زنگ زدم روابط عمومی همراه اول و هرچی میتونستم بهشون گفتم که چرا آوا اهای انتظار علی عبدالمالکی رو قرار نمی دید. به من میگه بررسی میشه. میگم که آخه بعد 100 تا ایمیلی که من بهتون دادم و حدود 1 سال ازش میگذره چیش بررسی شده عایا؟؟!!! یعنی همچین توپیدم بهشون که اگه تو همین چند روزه درخواستمو انجام ندن خعلی بی شعورن. چیزشون پارست کار کنن، میگه درخواستها بالاست. خو دندتون نرم شه چارتا کارمند اضافه کنید.
    اپراتور داریم!!!
    خسته نباشی

فوق حرفه ای
    مصاحبه کاملا اختصاصی علی عبدالمالکی فنس کلـوب با تنظیم کننده جوان و محبوب کشور " آرمــیــک " ...
    .
    .
    با سلام خدمت طرفداران علی عبدالمالکی و بازدیدکنندگان پیچ علی عبدالمالکی فنس کلوب ... امروز خدمت تنظیم کننده خوب کشورمون آرمیک عزیز رسیدیم تا یک مصاحبه رو با ایشون داشتـه باشیم ...
    فنس کلوب :چی شد که وارد دنیا موسیقی شدید؟
    اتفاقی که ممکنه برای هر کسی بیفته( با خنده) خوب چندین بار تعریف کردم اما بازم میگم کاملا اتفاقی بود مربوط به خیلی وقت پیشه داداشم گیتاری گرفت که بزنه اما دید که نمی تونه و استعدادش رو نداره و من کلاسش رو رفتم در صورتی که اصلا خودم قصدش رو نداشتم. بعد ها فهمیدم چه اشتباهی کردم(با خنده)!
    فنس کلوب :اسم هنریتون آرمیکه؟! بله
    فنس کلوب :اسم اصلیتون؟ محمود
    فنس کلوب : اولین کار حرفه ایتون چی بود؟ از نظر خودم هنوز کار حرفه ای نکردم(با خنده)!
    فنس کلوب :تجربه کار در آلبوم مجاز داشتید؟ نه هنوز خیلی زیاد پیشنهاد داشتم اما خواننده مطرح نبودن
    فنس کلوب : تو زمینه موزیک بیشتر از خوانندگی خوشتون میاد یا تنظیم یا آهنگسازی یا میکس و مسترینگ؟ تنظیم رو بیشتر دوست دارم
    فنس کلوب : بهترین صدایی که روش کار کردید و تنظیم زدید؟ علی عبدالمالکی
    فنس کلوب "بعضی ها اعتقاد دارن تو زمینه میکس و مسترینگ بیشتر موفق بودید نظرتون چیه؟ نه به نظر من اینجوری نبوده چون خیلی وقت گیره و اگه این وقت رو واسه تنظیم می ذاشتم قطعا تو زمینه تنظیم خیلی بیشتر پیشرفت می کردم
    فنس کلوب : دوست دارید در آینده با کدوم خواننده کار کنید؟ والا دیگه قصد ندارم کار کنم می خوام واسه خودم کار کنم
    فنس کلوب :علاقه دارید در آینده به علاقمندان موسیقی آموزش بدید؟ نه راستش خیلی وقت گیره
    فنس کلوب : ساز مورد علاقتون چیه؟ ساز مورد علاقه خاصی که ندارم اما گیتار، گیتار الکتریک، پیانو می زنم
    فنس کلوب : تو موسیقی الگوتون کیه؟ الگوی خاصی ندارم
    فنس کلوب :ترانه سرا، آهنگساز و تنظیم کننده مورد علاقتون؟ ترانه سرا : روزبه بمانی آهنگساز : سیاوش قمیشی تنظیم کننده : بهروز صفاریان
    فنس کلوب :چند تا اسم میگم نظرتون رو راجع بهش بگین
    علی عبدالمالکی: علی عبدالمالکی علی عبدالمالکیه خودشه فرق داره با همه
    مرتضی پاشایی: پسر خوب و دوست داشتنیه
    سعید شهروز: نظری ندارم
    مهدی احمدوند: نظری ندارم!
    مهدی پوران: پسر خوبیه
    فنس کلوب : میگن سرسخت ترین رقیبتون آرش پاکزاده درسته؟ نه من اینجوری فکر نمی کنم رقابت تو دنیای موسیقی کاملا دوستانه س و همه داریم تلاش می کنیم
    فنس کلوب :بهترین تنظیم از خودت که به دلت نشست؟ (نمیگم نه) خودم رو دوست دارم
    فنس کلوب :بهترین آلبوم امسال چی بود؟ نمی دونم بهترین نداشتیم راستش از نظر من
    فنس کلوب :اولین آلبوم و تک آهنگی که ازش خوشتون اومد؟ آلبوم مرتضی پاشایی خوب بود نگو طفلی سیاوش قمیشی
    فنس کلوب : کدوم کارتون بیشتر هیت شد؟ یه دل شکوندم
    فنس کلوب : خواننده قدیمی مورد علاقتون؟ فریدون فروغی
    فنس کلوب : تا حالا شده کاری رو در زمینه موسیقی انجام داده باشی بعد پشیمون بشید بگید مثلا فلان جای کار خوب نبوده کاش تغییرش می دادم؟ حداقل صدبار این اتفاق افتاده
    فنس کلوب : موسیقی رپ رو دنبال می کنید ؟ نه اصلا
    فنس کلوب : تو آلبوم مجاز علی حضور دارید؟ خیر
    فنس کلوب : نظرتون راجع به صدای علی چیه؟ صداش خوبه حس خیلی خوبی داره
    فنس کلوب : رابطت با علی چطوره ؟ ازتون شده مشاوره بخواد؟ رابطمون خوبه نه مشاوره نخواسته
    فنس کلوب : علت تاخیر ترک نفس بکش چی بود؟ خوب حقیقتا ساعت 10 11 تازه کار به من تحویل داده شد یه مقدار وکالش مونده بود گرفتیم و میکس و مسترینگش رو انجام دادیم و منتشر شد
    فنس کلوب : میگن قرار کاری خوبی با علی داشته باشید بهتر از یه دل شکوندم درسته؟ بله
    فنس کلوب : بهترین همکاریت با علی چی بود؟ یه دل شکوندم 2!!!
    فنس کلوب : یه دل شکوندم 2؟؟؟!!! 2 قراره بیاد بهتره قطعا از 1
    فنس کلوب : به نظرتون علی پیشرفت داشته ؟ کاراشو دنبال می کنید؟ 100% بله علی باهوشه و موفق ترم میشه انشاءالله
    فنس کلوب : یه بیت شعر از علی که یادته؟ همش یادمه، یه دل شکوندم و خوش به حالت و زمستون و....
    فنس کلوب : دوست دارید علی با دی جی سروش دوباره کار کنه؟ والا اینو علی باید دوست داشته باشه
    فنس کلوب :نظرتون راجع به کاور کردن چیه؟ یکی از راه های موفقیت خیلی از خواننده هاست اخیرا هم که هی تو علی رو یه خواننده ازبکی کاور کرده خوشبختانه که شایعاتی شده بود مبنی بر اینکه علی از خواننده ی ازبک کاور کرده اما باید بگم خانم مولوی با خود خواننده ازبکی صحبت کردن گفت علی عبدالمالکی بزرگترین خواننده ایرانه و از علی کاور کرده
    فنس کلوب :همکاریای جدیدتون؟ علی رهام،فاتح نورایی،عماد،ندیم...
    فنس کلوب :سخن پایانی؟ یه خواهشی دارم اگه استعدادی در زمینه موسیقی ندارید تورو خدا وارد موسیقی نشید وقتی موزیک رو درک نمی کنید همین باعث شده که موزیک ایران روز به روز پسرفت کنه یه خواهش دیگه هم اینه که الکی کسی رو بزرگ نکنید وقتی حرفی برای گفتن نداره
    ---------------------------------------------------------
    تشکـــر ویژه از خانوم مرجان مولوی و پــــوریـــا و محمد رضـــا بابتــــ مصاحبه
    منتظر مصاحبه های بعدی علی عبدالمالکی فنس کلوب باشید ...
    ویرایش توسط daniyal : 06-26-2014 در ساعت 12:54 AM

15. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ..... نمایش پست ها
    خسته نباشی
    مونده نباشی

17. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    این روزا به فکرتونم حسابی منتظر باشید جاتون تو قلبمه

منبع: فیس بوک علی عبدالمالکی

19. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2 از 113 نخستنخست 12341252102 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)