هفته دیگه منتظر پخش تیزر آلبوم جدید علی عبدالمالکی باشید
هفته دیگه منتظر پخش تیزر آلبوم جدید علی عبدالمالکی باشید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نیستی هواتو نفس میکشم
...............................
من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت
..........................
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الــوعـــده وفـــــــــــــا
رضـا صـــــادقی , محمـد علیــزاده فیـت وُسعت صـــدای ایــــــران
تنــــظیم معــــین راهـــــبر
بــــه یـــاد مرتضــی پاشایی ...
ویژه برنامه احسان علیخانی شبکه سـه سیمــــــا
جزییـــــــــات بــــه زودی اعلام خواهد شد
کـــــــاملا اختصـــــاصــــــی
علی عبدالمالکی فن پیچ
-------------------------------
پخـــش تیزر : هفتــــــه آینــــــده
ششم اسفند ماه کنسرت علی عبدالمالکی در ارومیه
وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN
لام و ارادت
این روزا شدیداً درگیر مراحل پایانی آلبوم هستم فقط به عشق خودتون.
فقط یک نکته می مونه و اونم اینه که من به غیر از همین فن پیج فیس بوک و اینستاگرام اصلی خودم که آدرسش و تو همین پست براتون مینویسم و مستقیم زیر نظر خودم هست به هیچ وجه هیچگونه پروفایل و صفحه ی دیگری ندارم که زیر نظر من باشه چه به عنوان هواداری و چه شخصی ..بنابراین ازتون میخوام که فقط و فقط و فقط و فقط تو این صفحه و اینستاگرام اصلی خودم از من حمایت کنید و به هیچ عنوان از صفحه ی دیگری حمایت نکنید .با این کار میتونید کمک کنید که بین هواداران هیچ دو دستگی به وجود نیاد و همه همینجا به هم عشق بدیم و عشق بگیریم.و از عزیزانی که دارن این صفحه هارو مدیریت میکنن خواهشمندم که برای حمایت از من این صفحات رو هر چه سریع تر ببندن...
دوستون دارم..
.بنابراین ازتون میخوام که فقط و فقط و فقط و فقط تو این صفحه و اینستاگرام اصلی خودم از من حمایت کنید و به هیچ عنوان از صفحه ی دیگری حمایت نکنید.
یعنی با این حرفش چیز کرد به "پیچ فن". آی دلم حال اومد.
وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)