ترجیح میدم تا اومدن آلبوم سکوت کنم.
کاش همه ی ترانه ها اینطوری نباشن.
ترجیح میدم تا اومدن آلبوم سکوت کنم.
کاش همه ی ترانه ها اینطوری نباشن.
ویرایش توسط 8813222 : 04-18-2015 در ساعت 10:26 PM
وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN
به نظر ه من همه ترانه هاش عالی بوددددد به جز مخاطب خاص
این البوم فوق العادست
صدام که دیگه تعریف نمیخواد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درکل تراک های متفاوتی داره چندتاش شاد و چندتا هم غمگین و دلی حالا تازه اوله راه وسعت صدا هست می ترکونه عاشقشم اونم 8 ساله...
شعرا چنگی به دل نزد،ولی خب از چند ثانیه هم نمیشه چیزی فهمید باید بیاد ببینیم چیکار کرده این علی اقا
تیزر نسخه سایت اصلی نمیودنم چرا اینقد کیفتش پایینه!نسخه موسیقی ما خیلی کیفیت بهتری داشت
دانلود تیزر ویدئویی این آلبوم با کیفیت بالا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود تیزر ویدئویی این آلبوم با کیفیت متوسط[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام و ارادت
توی این چند روز به شدت بنده رو مورد لطف و محبت خودتون قرار دادید و بیشتر از قبل امیدوارم کردید...
ممنون از طراحی های زیبایی که انجام میدید و ارسال میکنید...زمان دقیق انتشار آلبوم رو تو همین چند روز خدمتتون اعلام میکنم...
دوستون دارم شدید...
حمایت فراموش نشه...
وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN
یکی از کارای آلبوم لورفته
امشب ، تمامی سایتهای موزیک و به اصطلاح حامی خوانندگان با هم متحد شدند و کار " دلم مونده رو دستم " که کاری بی کیفیت نسبت به ورژن اصلی این شاهکار بود رو پخش کردند ... این کار به هیــچ وجه ورژن اصلی این ترک فوق العاده نمی باشد و فقط و فقط لطف یه عده خاص رو به وُسعت صدا رسوند . طرفداران و حامیان همیشگی علی عبدالمالکی ، باز هم تاکید میکنــــیم این کار لو رفته به هـیچ وجه ورژن اصلی آهنگ دلم مونده رو دستم نیست و تنها جهت سنگ اندازی در آلبــــوم استثنــایی "مخــاطب خــــاص" وسعت صدای ایران می باشد
مطمئن باشید با وجود سنگ اندازی بدخواهان علی عبدالمالکی ، وسعت صدا حقش را از موسیقی خواهد گرفت .
پ.ن : حتما این متن رو به اشتراک بگذارید ، اکنون زمان اتحاد طرفداران علی عبدالمالکی هست
فرد خاطی رو هم شناسایی و اقدام لازم در مورد این شخص انجام خواهد گرفت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)