صفحه 6 از 113 نخستنخست ... 456781656106 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 1128

موضوع: علی عبدالمالکی

فعال
    برگــرد تنم دوباره با عشق تو تب کرد بازم نبودنت حالم و بد کرد برگرد

وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN

2. 2 کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    اینم از بخت بد ماست راضیم هر چی خدا خواست ای خدا برس به دادم ای خدا .......

4. 2 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    از لب های سردم خنده گریزونه راز دل خستم هیشکی نمیدونه بازیچه شدن تا کی..........

6. 2 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    توضیحات «سامی آهنگری» (مدیربرنامه های علی عبدالمالکی) درباره شایعه خداحافظی این خواننده از دنیای موسیقی:

برخی اتفاقات باعث واکنش احساسی «علی عبدالمالکی» شد
    موسیقی ما – انتشار برخی صحبت‌ها و انتقادات تند در صفحه شخصی منتسب به یک خواننده پاپ حرف و حدیث‌های فراوانی را در فضای مجازی و در بین دوستداران این خواننده پاپ باعث شد.

به گزارش «موسیقی ما»، علی عبدالمالکی هفته گذشته در صفحه شخصی‌اش در یکی از شبکه‌های اجتماعی، از خداحافظی همیشگی‌اش از بازار موسیقی کشور خبر داد و عنوان کرد به دلیل برخی اتفاقات تلخ حاضر نیست در این حوزه به فعالیت‌اش ادامه دهد.

انتشار همین صحبت‌های کوتاه و صریح که در عین حال شوک بزرگی به دوستداران این خواننده بود، باعث شد خبرنگار «موسیقی ما» پیگیری‌هایی را برای دلایل این تصمیم عبدالمالکی انجام دهد.

«سامی آهنگری» (مدیر برنامه‌های این خواننده) درتوضیح دلایل این تصمیم و انتشار این صحبت‌ها از سوی عبدالمالکی به «موسیقی ما» گفت: «متاسفانه عده‌ای با عنوان کردن برخی اطلاعات نادرست درباره مجوز نگرفتن آلبوم این خواننده بهوی باعث شدند که او به یک باره و به صورت احساسی دست به چنین کاری بزند.»

وی افزود: ‌«این صحبت‌ها ناراحتی شدید علی عبدالمالکی را در پی داشت و باعث شد او به شدت احوالات کاری‌اش بهم بریزد و همه این فشار‌ها باعث شد چنین متنی منتشر شود. بعد از این اتفاق و با پیگیری‌هایی که صورت گرفت متوجه شدیم صحبت‌های این افراد به کل اشتباه بوده و به هیچ وجه صحت ندارد.»

آهنگری درباره آخرین اخبار از آلبوم عبدالمالکی که دو سه سالی هست قرار است منتشر شود نیز گفت: «شعرهای این آلبوم مجوز گرفته‌اند و قطعات در اختیار تنظیم کننده‌ها قرار گرفته‌اند و به محض اینکه تنظیم قطعات تمام شوند، آلبوم به بازار می‌آید. همه مراحل اداری نیز انجام شده و هیچ نگرانی‌ای وجود ندارد. امیدوارم در کمترین زمان ممکن بتوانیم بهترین آلبوم را جمع آوری و منتشر کنیم تا طرفداران این خواننده بالاخره شاهد انتشار نخستین اثر رسمی این خواننده در بازار موسیقی کشور باشند.»

منبع:
    http://www.musicema.com/node/205271

8. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    ایول همه چی مثه یه کابوس بود که بالاخره به خوبی و خوشی تموم شد ............... منتظر آلبومت هستیم علی جوووووووووووووووووووووووو وووون. کور بشن حسودات

10. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    سلام به همه هوادارن عزیزم
    این روزها خبرهایی رسید که تصمیم به خداحافطی از روی احساساتم گرفتم . ولی این تصمیم هیچ ارتباطی با احساسات شخصی من نداشت .
    واقعا دیگر توانایی ادامه دادن را نداشتم , دقیقا انگار تمامی راه ها به روی من بسته شده بود . من هیچ وقت سرم را جلوی کسی به خاطر کارم خم نمی کنم به غیر از شما که هر چه دارم از شما بوده و هست و خواهد بود .
    اگر قرار بر این باشد که بخوانم و ادامه دهم فقط به عشق و شوق شما خواهد بود نه به خاطر کسی یا چیزی دیگر .
    در انتها از سامی آهنگری , علی دارابی و علیرضا مرتضی قلی عزیز صمیمانه سپاسگزارم که این روزها برادرانه کنارم بودند و باعث شدند که مشکلاتی که خیلی بی دلیل به وجود آمده حل شود .
    در ضمن مهر و محبتی که طی این چند روز از شما عزیزان به من رسید هیچ وقت فراموش نمی کنم و قول میدهم هیچ وقت ناامید نشم و باز هم میگم علی عبدالمالکی هیچ وقت سرش را واسه کارش جلوی هیچ کس و هیچ چیز خم نمی کند جز برای هوادارن و مردم کشورش .
    مخلصیم , روزهای خوب نزدیکه - علی عبدالمالکی

12. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    تو کامینگ سون بذار

14. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

16. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    تو کامینگ سون بذار
    رو چش دادا.

18. کاربر مقابل از 8813222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    میخواستم برم والیبال ببینم بد گفتم "لطفا"

صفحه 6 از 113 نخستنخست ... 456781656106 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 19 مهمان ها)