پسر این آهنگ کوچ حجت اشراف زاده چقدر خوبه
پسر این آهنگ کوچ حجت اشراف زاده چقدر خوبه
رامی کدوم دیوثی به تو مخفی شدن را یاد داد بگو برم تقشو بزنم
یه دیوثی بود به اسم ........ M
دوستان شرمنده اگر در بحثتون دخالت میکنم، میخواستم من هم نظرم رو بدم
یکی از دوستان ترانه سرای شهرمون، در ماه های پایانی عمر استاد بابک بیات خیلی تلاشش رو کرد تا بتونه با ایشون همکاری کنه و تا یه جایی هم موفق بود که متاسفانه عمر استاد به دنیا نبود و ... اینش زیاد مهم نیست، این رو گفتم که به اینجا برسم. توی یکی از تماس هایی که با این مرد بزرگ داشتن از ایشون پرسیدن شما به عنوان یه استاد با تجربه ، موسیقی ایران رو چگونه میبینید و اصلا موسیقی و خواننده های داخل ایران رو تایید میکنید؟ ایشون هم در جواب گفتن تمام هنرمندها و خواننده های داخل کشور دارن تمام تلاششون رو میکنن که بهترین کار رو انجام بدن؛ در نتیجه در داخل کشور هنرمند بد نداریم. همشون به نسبت تلاشی که میکنن قابل تقدیر هستن/ این رو گفتم چون در همین تاپیک یکی از دوستان از استاد بیات نام برده بودن
از یک استاد اپرا هم که اسمشون متاسفانه در یادم نیست پرسیده بودن چه کسی میتونه اواز بخونه و تاییدشون روی اواز پاپ بوده. ایشون هم جواب دادن انسانی که لال نباشه میتونه این کار رو بکنه . وقتی اساتید بزرگی چون بابک بیات و ... نظرشون این هست بهتر هست ما هم دید و نظرمون رو کمی تغییر بدیم به همه ی خواننده ها, اهنگسازی ها و سبک ها احترام بزاریم؛ حتی اگر باب میل ما نباشه. دوستان از امیرتتلو نام بردم که از نظر من ایشون توی سبک خودشون بهترین هستن، همینطور عبدالمالکی و .....
صدا و سبک موسیقی سلیقه ای هست. یکی می پسنده و یکی....
باز هم شرمنده بابت ورود در بحثتون
ویرایش توسط guitar : 03-25-2017 در ساعت 03:29 AM
فدااااااااات سالار قربون ادبیات و مرامت
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)