صفحه 3 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 61

موضوع: خبر های 3g اپراتورهای تلفن همراه

فعال
    مقایسه قیمت اینترنت 3G همراه اول با رایتل

همراه اول و ایرانسل سخت در تلاش هستند تا هر چه زودتر شبکه‌ی خود را به نسل سوم ارتقاء دهند و سرویس 3G خود را از حالت آزمایشی وارد مرحله عملیاتی کنند. در همین راستا هر دو اپراتور اطلاعاتی را در باره اینترنت 3G منتشر کرده‌اند و علاوه بر آن، همراه اول حتی تعرفه قیمت‌های اینترنت نسل سوم خود را اعلام کرده است. برای مقایسه قیمت اینترنت 3G اپراتورها همراه زومیت باشید.

ایرانسل نحوه‌ی فعال سازی اینترنت 3G را در وب سایت خود شرح داده است تا کاربرانی که در مکان‌های تحت پوشش شبکه‌ی نسل سوم این اپراتور قرار دارند بتوانند از شبکه‌ی دیتای پرسرعت بهره ببرند. اما همراه اول پا را از این هم فراتر گذاشته و نه تنها نحوه‌ فعال سازی سرویس 3G خود را شرح داده بلکه تعرفه‌ی قیمت سرویس‌ نسل سوم خود را نیز اعلام کرده است.

نوع بسته سرعت حجم
    (همراه اول)
    قیمت (ریال)
    همراه اول
    حجم
    (رایتل)
    قیمت (ریال)
    رایتل
    ۱ روزه 128KB 100MB ۱۰٫۰۰۰ N/A N/A
    ۷ روزه 128KB 300MB ۳۰٫۰۰۰ 200MB ۳۰٫۰۰۰
    ۳۰ روزه 128KB 1GB ۱۰۰٫۰۰۰ 1.5GB ۱۲۵٫۰۰۰
    ۳۰ روزه 1024KB 2GB ۲۰۰٫۰۰۰ 2GB ۲۳۰٫۰۰۰

قیمت‌گذاری همراه اول احتمالا رایتل را نیز مجبور می‌کند، تعرفه‌ی قیمت سرویس‌های خود را کاهش دهد.

2. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    تعرفه سرویس‌های ۳G همراه اول اعلام شد

همراه اول تعرفه سرویس‌های اینترنت همراه روی شبکه نسل سوم تلفن همراه خود با نام تجاری نوترینو را اعلام کرد.

این تعرفه‌ها که مربوط به شهریور ماه ۹۳ هستند، در دو نوع آلفا با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه و آلفا+ با سرعت یک مگابیت بر ثانیه ارایه می‌شوند.

این بسته‌ها برای هر دو سیم‌کارت دایمی و اعتباری طراحی شده است که هزینه بسته‌ها در سیم‌کارت‌های اعتباری از شارژ مشترک کم شده و در سیم‌کارت‌های دائمی در قبض آنها لحاظ می‌شود.

در بسته‌های آلفا با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه، بسته یک روزه ۱۰۰ مگابیتی بر ثانیه با قیمت ۱۰ هزار ریال، بسته هفت روزه ۳۰۰ مگابیتی ثانیه با قیمت ۳۰ هزار ریال و بسته ۳۰ روزه یک گیگابایتی با قیمت ۱۰۰ هزار ریال عرضه می‌شوند.

در بسته‌های آلفا+ با سرعت یک مگابیت بر ثانیه، بسته یک روزه ۱۵۰ مگابیتی با قیمت ۲۰ هزار ریال، بسته هفت روزه ۴۵۰ مگابیتی با قیمت ۶۰ هزار ریال و بسته ۳۰ روزه ۱٫۵ گیگابایتی به اضافه ۵۰۰ مگابایت هدیه با قیمت ۲۰ هزار ریال عرضه می‌شوند.

کد دستوری #۱۰۰* به منظور فعال‌سازی بسته‌ها، آگاهی از میزان مصرف و دریافت راهنمای بسته‌های نوترینو فراهم شده است و مشترکین برای خرید بسته‌های آلفا+ با سرعت یک مگابیت بر ثانیه باید کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل، کارت نظام پزشکی یا نظام مهندسی، پروانه وکالت، کارت بازرگانی معتبر، حکم یا کارت معلمان، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه، تصویر روزنامه رسمی برای شرکت‌ها و سازمان‌های غیردولتی و کارت ملی نماینده، جواز کسب معتبر، معرفی‌نامه از شرکت‌ها برای کارمندان، کارت طلبگی یا کارت خبرنگاری را به دفاتر خدماتی و مراکز تلفن ثابت تحویل داده و یا در وب سایت همراه اول به نشانی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بارگذاری کنند.

4. 4 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    مفت گرون نمی ارزه چون نا محدود نداره , 30 روزه میده 2 گیگ من 2 گیگ رو کجای کجای سرم قرار بدم ؟ 2 گیگ که فقط برای یه ساعته منه !!! دوستان به نظرتون نامحدود نمیاد ؟

6. 2 کاربر مقابل از amirsarab عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirsarab نمایش پست ها
    مفت گرون نمی ارزه چون نا محدود نداره , 30 روزه میده 2 گیگ من 2 گیگ رو کجای کجای سرم قرار بدم ؟ 2 گیگ که فقط برای یه ساعته منه !!! دوستان به نظرتون نامحدود نمیاد ؟
    مدل گوشیت را نوشتی " زپرتی " بعد دو گیگ را با اون یک ساعته می خوری ؟ مدل گوشیت چیه مگه ؟ عوضش کن مصرفش بالاست ؟
    فکر کنم شکسته نفسی می کنی آیفون داری 5s ا؟

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsansalehi نمایش پست ها
    مدل گوشیت را نوشتی " زپرتی " بعد دو گیگ را با اون یک ساعته می خوری ؟ مدل گوشیت چیه مگه ؟ عوضش کن مصرفش بالاست ؟
    فکر کنم شکسته نفسی می کنی آیفون داری 5s ا؟

نه عمو من مودم دانگل دارم (سیم کارت خور) که 3g رو هم ساپورت میکنه یه خط جدام که واسه گوشی دارم . سیم کارتو میزارم توش و با کامپیوتر میام نت .

10. 2 کاربر مقابل از amirsarab عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    فعلا که تو قیمت ایرانسل بهتره ماهی 5 گیگ 20 تومن منتها هنوز که سراسری نشده
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن

همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن

کمکی بود در خدمتمتتونم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

12. 2 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    فعلا که تو قیمت ایرانسل بهتره ماهی 5 گیگ 20 تومن منتها هنوز که سراسری نشده

آخه خداوکیلی تو توی ماه فقط 5 تا مصرف داری ؟ بابا اینقدر قانع نباشید توی پاریس یکی از بچه ها رفته بود میگفت یه دکل وای فای کلی توی پاریس هست به صورت رایگان در هر جا که باشی 10 مگ هم سرعتشه و اگه بخوای بیشتر بخری یه دوزار میدی سرعتتو بیشتر میکنن .

14. کاربر مقابل از amirsarab عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirsarab نمایش پست ها
    آخه خداوکیلی تو توی ماه فقط 5 تا مصرف داری ؟ بابا اینقدر قانع نباشید توی پاریس یکی از بچه ها رفته بود میگفت یه دکل وای فای کلی توی پاریس هست به صورت رایگان در هر جا که باشی 10 مگ هم سرعتشه و اگه بخوای بیشتر بخری یه دوزار میدی سرعتتو بیشتر میکنن .
    اینجا ایرانه چی فک کردی الان تازه همین ایرانسل که سرعت سه مگابیت(300 kB) میده همه ذوق مرگن در اصل سرعت تری جی باید 42 مگابیت(5 MB) باشه
    البته من که هنوز نتونستم امتحان کنم ببینم آیا واقعا همین سرعته یا نه به توجه به تستای دیگران گفتم
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن

همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن

کمکی بود در خدمتمتتونم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

16. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    کسی نداریم تهران باشه تست کرده باشه؟

18. کاربر مقابل از جادوگر عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    یک نتی از 2020 دارم هر روز قطعه

20. کاربر مقابل از جادوگر عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)