کسی داشتیم گارنا باز بود بهم pm بده اکانتم تو امضاء هست !
کسی داشتیم گارنا باز بود بهم pm بده اکانتم تو امضاء هست !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
TraXeX
پینگش همینجوری بمونه خوبه
TraXeX
سلام من الان نزدیک 6 ماهی میشه که 3g یک مگه رایتل دارم .خداییش از سرعتشم راضی ام.هی تند تند هم پشت هم 7 گیگ 7 گیگ حجم هدیه میده.اگه میخوای دانلود کنی باید از ساعت 3 صبح تا 9 صبح دانلود کنی که سرعت خیلی خوبه من سرعته دانلودم 170/80 میشه همیشه.ولی من اکثرا برای لاین و وایبر و وبگردی و فیسبوک تو گوشیم استفاده میکنم ولی 2 روز مونده که زمانم تموم بشه نگاه میکنم میبینم همیشه 700/800مگ مونده که همیشه سریال دانلود میکنم که تموم شه.چون بعد اتمام دوره دیگه میسوزه.1 مگ 2 گیگ 1 ماهه 23 هزارتومن.سرعتشم در روز برای وبگردی عالیه.ولی واسه دانلود زیاد راضی کننده نیست که گفتم شبها خوب میشه.درضمن ما کرج هستیم..امیدوارم این رقابت بین اپراتورهای تلفن همراه بیشتر و بیشتر بشه که درنهایت رقابت اونها به نفع مصزف کننده میشه...
یعنی وزیر ارتباطات گفت میخواهیم براتون یک کاری کنیم حالشو ببرید میتونید با هر سیم کارتی اوپراترتون رو مشخص کنید بعد از تعرفه اون استفاده کنید فکر کن همه رایتل
ولی شتر در خواب بیند.......
آقا هیچی نامحدود پارس آنلاین نمیشه , بهت ضریب اشتراک 100 درصد میده (برای نامحدود) و ماهی هم 27 تومن تازه مودمش هم Adsl و خیلی خلاصه حال میده ولی جار کشا توی شهر ما نمیزارن .
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)