[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعرفه اینترنت موبایل کاهش یافت
محمود واعظی اظهار داشت: با ارتقاء پروانه اپراتورهای موبایل به نسل 3 و بالاتر، تغییری در تعرفههای مکالمه و پیامک ایجاد نمیشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: تنها تعرفه اینترنت این دو اپراتور کاهش مییابد و قیمت هر کیلوبایت اینترنت از 5 ریال در سرویس gprs به 0.5 ریال در سرویس 3g تغییر میکند.
وی تاکید کرد: با ارائه سرویس 3g از سوی اپراتور اول و دوم تلفنهمراه، قیمت دیتای این دو اپراتور مانند قیمت دیتای اپراتور سوم تلفنهمراه کشور محاسبه خواهد شد.
اینم تست سرعت من
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا همین تست 1700 تومن کم شد ازم
اینم تستای دیگران توی سایتای دیگه شاعر اینجاس که میگه پشمام فر خورد
واقعا این 3 جی ایرانسل سرعتش خنده داره
منم دو سه روز پیش تست گرفتم
اولا اینو بگم لینک اول سرعت adsl که دارم هست
ولی از 3جی بخوام براتون بگم واقعا اعداد خنده دار و عجیبی بهم میده ایرانسل
ضمنا هر سه عکس از سرور پارس انلاین در تهران داره استفاده میکنه برا تشخیص سرعت
این عکس با گوشیمه
برای مشاهده سایز اصلی عکس کلیک کنید
همونطور که میبینید بالا سمت چپ هم برنامه internet speed meter داره سرعت رو به کیلو بایت نشون میده و تضمینیه برای صحت عملکرد برنامه
عکس دوم فردای اونروزه و اینرنت گوشی رو دادم به لپ تابم و عددش واقعا شکم کرد
ضمنا همون موقع دانلود کردم و داشتم با سرعت 2.7 مگا بایت در ثانیه دانلود میکردم
نمیدونم چرا از ذوقم عکس نگرفتم از اون صفحه
اینم سرعت با لپ تابم از 3 جی ایرانسل
برای مشاهده سایز اصلی عکس کلیک کنید
ضمنا من همدان هستم
آقا احسان میخوای اسم تاپیکو بذار تست سرعت شما از تری جی بقیه هم یه تستی بگیرن تو شهرای مختلف ببینیم چجوریاس
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)