صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16

موضوع: علی طباطبایی بر اثر سکته قلبی درگذشت + عکس

نیمه فعال

علی طباطبایی بر اثر سکته قلبی درگذشت + عکس

علی طباطبایی بازیگر جوان سینما و تلویزیون و پسر تهیه کننده مشهور سینما ساعاتی پیش (۸ شهریور) درگذشت.تاکنون چند بازیگر صحت این موضوع را با انتشار پست هایی جهت تسلیت در صفحات اجتماعی شان اعلام نمودندهنوز علت و دلیل فوت این بازیگر جوان مشخص نشده است و اخبار جدید به زودی در همین جا اعلا میگرددوی پندی پیش در سریال بچه های نسبتا بد و مجموعه قلب یخی به ایفای نقش پرداخته بود
    روحش شاد و یادش گرامی

لیلا بلوکات :انّالله و انّا اليه راجعون علي طباطبايي روحش شاد شوكه شدم خداي من …. بر اثر سكته قلبي فوت شده تسليت ميگم
    مهدی هاشمی :روحت شاد
    سید علی صالحی :هیچ وقت دلم نمیخواد رفتن کسی اعلام کنم ،اما نمیدونم سید کمال طباطبایی چه جوری میتونه رفتن پسرش علی باور کنه ،همه کسانی که با سید کار کردن و میشناسن میدونن که علی همه زندگی سید کمال بود تسلیت میگم به سید کمال طباطبایی و خانواده گرامیش و از خدا میخوام بهشون صبر بده
    ملیکا شریفی نیا :واقعا نمي دونم چي بايد بگم فقط اينو مي دونم كه اين دنيا خيلي بي رحمه مراقب خودتون باشين و عزيزانتون… ا علي طباطبايي برادر كوچولوي ما در سريال آشپزباشي در اوج جواني از بين ما رفت به همين سادگي به همين تلخي…
    محمدرضا غفاری :من برادر نداشتم هيچ وقت … حتي حس داشتنش رو هم نميدونستم چه جوريه…تا با تو…علي جانم…سر اشپزباشى اشنا شدم… تو عزيزترين برادر دنيا بودى برام… حتي نميدونم الان چرا دارم مينويسم چقدر احمقم من كه دارم مينويسم كه نيستي سه هفته پيش قول داديم قرار بگذاريم باهم على جانم…تو عزيزترين و مهربون ترين داداش روي زمين بودى انقدر كه همون روز اول اشپزباشي فكر نكردم كه داريم نقش بازي ميكنيم روحت ارام عزيز دل برادر
    پانته آ بهرام :همين الان خبر دار شدم متأسفم. متأسفم حقيقت داره علي طباطبايي پسرك عزيز سينما و تلويزيون. فرزند آقاي كمال طباطبايي تهيه كننده سريال تعبير وارونه… امروز سفر كرده تا ابد خداي من
    امیرمحمد زند :ما از اويم و به او باز ميگرديم واقعاً نميدانم چه بگويم ،واقعاً سر از راز هستى و زمانى كه خداوند متعال به هـر كدام از ما ميدهد ،در نمى آورم،اى پروردگار آسمانها اى كسى كه ميميرانى و باز زنده ميكنى،روح دوست و همكار عزيزم على طباطبايى كه ساعاتى پيش بعلت ايست قلبى از اين دنيا رخت بربست را قرين آرامش قرار بده و در پناه خودت بگير و به پدر و مادرش و خانوادش صبر و عجر عنايت فرما،و بما نيز
    مهراوه شریفی نیا :تلخ، سخت و غيرقابل باور… چقدر بده كه اينهمه از هم بى خبريم. على طباطبايى برادر مهربون و دوست داشتنى ما در سريال آشپزباشى ديگه بينمون نيست… RIP
    شهنام شهابی :علی جان روحت شاد.. خدا به خانواده عزیزت و ما صبر بده..
    شهره سلطانی :و باز هم خبري جگر سوز …. فوت علي طبا طبايي عزيز را به همه دوستان و همكاران و طرفداران اين بازيگر جوان تسليت ميگويم و براي خانواده اش آرزوي صبر دارم ….
    حمید گودرزی :با نهايت تاثر و تاسف دوست خوبم علي طباطبايي ازميان ما پركشيد روحش شاد
    پرستو صالحی :كاش شايعه بود !!! خدايا به خانواده اش صبر بده خيلي زود بود، خيلي … علي طباطبايي پر كشيد اصلا باورم نميشه پي نوشت : علت مرگ ايست قلبي ، متاسفانه خبر شايعه نيست كاش بود
    فلور نظری :خدايا … خدايا … خدايا چرا نمي تونم باور كنم …تسليت به خانواده ي اون عزيز تسليت به همه ي همكارانم و تسليت به مردم … حقيقتش دستم نمي رفت چيزي بنويسم خداي من ، صبر ارزو مي كنم براي خانواده اش خصوصا مادرشون .. ايست قلبي و بعد …. يك لحظه احساس كردم زمان متوقف شد و همه ساكت شدند سكوت ، چي مي شه گفت سخته، خيلي سخته درك كنيم حكمت خدا رو …. تسليت
    سمانه پاکدل :اى كاش شايعه بود….. على طباطبايى عزيز به ديار باقى شتافت، واقعا باورم نميشه چون خيلى خيلى جوون بود. آخدا چرا انقدر زود قربونه كرم و حكمتت ايشالا اون بالا ها جاى خوبى براش گذاشته باشى، على هم بچه ى خوبى بود ، هم انسان بى آزارى، خدا بيامرزد به خانواده ى اين عزيز آقا ى سيد كمال طباطبايى و خانواده ى محترمشون صبر بده علت مرگ : ايست قلبى
    حسین مهری :شوك شدم روحت شاد بازيگر

گلاره عباسی :اخ كه چقدر دل همه ي ما سوخت امشب با پر كشيدنت .علي عزيز ..
    نسرین مقانلو :انه الله وانا الیه الراجعون علی طباطبایی بازیگر جوان سینما و تلویزیون بر اثر سکته قلبی در گذشت تسلیت به خانواده محترمش ودوستان روحش شاد و درآرامش باد
    سعید داخ :علي طباطبايي جوان هم از بين ما رفت … روحش شاد
    امیر جعفری :خداحافط رفیق…
    هلیا امامی :باور كردني نيست تحمله اين روزاي سخت فقط يه صبر عظيم از سمته خدا ميخواد براي دله داغدار خانوادش و همه ي دوستان و طرفداران علي طباطبايي كه با رفتنش داغه بزرگي بر دله بازمانده ها گذاشتگ
    رز رضوی :علي طباطبايي هم از بين ما رفت .روحش شاد ويادش گرامي . چقدر كوتاه است فاصله بين اومدنو و رفتنمون وچقدر غم انگيزه فهميدن واقعيت بودن ما آدمها تو دنيا انقدر زودگذر و لحظه اي شده… خداوند به خانواده بسيار محترم طباطبايي صبر بده
    برزو ارجمند :اى واى، على جان روحت شاد، خدا به خانواده ات صبر بده، اگه شد سلام منو به پدرم برسون.

علیرام نورایی :باز هم خبر بد! خبرى كه با شنيدنش خشكم زد… امشب على طباطبايى بازيگر جوان و دوست داشتنى رو از دست داديم… تسليت به خانواده محترم طباطبايى ، جامعه هنرى و همه مردم ايران… خدا به پدر و مادرش صبر بده دوستان عزيز مهم نيست علت مرگ چى بوده مهم اينه كه متاسفانه اين جوون ديگه بينمون نيست پس لطفأ با كنجكاوى در مورد علت فوت يا پر و بال دادن به شايعات بى اساس باعث آزردگى روح اون مرحوم و خانواده و نزديكان داغدارش نشيم روحش در آرامش
    سیاوش خیرابی :هيچى ندارم بگم فقط ميدونم حالم خيلى بده. على كاش الان زنگ بزنى بگى سيا سر كار بودى. با كمال ناباورى بايد تسليت بگم به خانوادت على تسليت ميگم به خانواده دوست عزيزم
    کاوه سماک باشی :علی عزیزم؛ دوست مهربان،مؤدب؛دوست داشتنی من دیگر در جمعمان نیست.روحت شاد رفیق.همیشه درکنارم و در یادم خواهی ماند.تا روزی که زنده ام
    عباس غزالی :روحش شاد… فاتحه فراموش نشه…پیج رسمی
    مرتضی پاشایی ( مصطفی پاشایی ) :
    هنرمند هيچگاه نمي ميرد – مرتضي ، امشب مهمون عزيز و هنرمندي داري – بيا ديدنش
    خاطره حاتمی :تسليت عرض ميكنم چقدر زود چقدر بد كاش شايعه بود مرگ على طباطبايى ….
    نرگس محمدی :اي واي خدا بيامرزه خيلي جوون بود خدا به خانوادش صبر بده تسليت به اقاي طباطبايي روحت شاد
    شهرام قائدی :صبر كردم كه شايد خدا بخواهد و شايعه باشد،ولي متاسفانه حقيقت دارد علي پر كشيده ،،هزاران حيف محجوب بي ازار بود،باورش سخت است ،او خاك را ترك كرده ،،،روحش شاد ،تسليت به خانواده ي طباطبا يي ،بخصوص پدر هنرمندش
    امیرحسین بزرگ زادگان :قرار نبود اين عكس ، عكس مرگ باشد … شد … پاشو علي جان … خيلي زود است براي رفتن رفيق جان ….. كاش شايعه باشد مرگ تمام جوانان اين شهرِ شلوغ كه بي موقع مي روند و بي خبر و پُر افسوس …. خدايش رحمت كند ، علي جان طباطبايي
    لیندا کیانی :خيلى ناراحت كنندست… خدا به خانوادشون صبر بده
    مهدی احمدوند :باز هم جوان باز هم هنرمند… با نهایت تاثر و تاسف تسلیت...
    میلاد کی مرام :چى ميتونم بگم؟!!!!
    مازیار فلاحی :علي…
    سحر قریشی :روح و روانت شاد برادرم ….
    مریم معصومی :متاسفانه خبر درسته، على عزيز بر اثر ايست قلبى از بين ما رفت… تسليت به آقاى طباطبايى و همسر گراميشون (مادرشون) نميدونم چى بگم
    ویرایش توسط amir_77 : 08-31-2015 در ساعت 02:39 AM
    دلکم تنـــهات گذاشتن
    هرکی
    رفته پی کارش
    اونکه پاشعمرتو دادی
    حالا
    رفته پی یارش
    دلـــکم دیدیدروغـــه
    دیدی تــنهات گذاشت
    دیدی ضرب المثله دل بــــــه دل راه نداشت

...

2. 19 کاربر مقابل از amir_77 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    اره اینستا پُر شده از عکسای خدا بیامرز...
    از بازیش خوشم میومد، حیف شد، چقدر جَون میمیرن
    حال ما را از کسی پرسیده ای؟ **** مثل ما بال و پرت را چیده ای؟
    حسرت پرواز داری در قفس؟ **** می کشی مشکل در این دنیا نفس؟
    سادگی هایت برایت تنگ نیست؟**** رنگ بی رنگیت اسیر رنگ نیست؟
    رنگ دنیایت هنوزم آبی است؟**** آسمان باورت مهتابی است؟
    هرکجایی شعر باران را بخوان**** ساده باش و باز هم کودک بمان
    باز باران با ترانه ، گریه کن!**** کودکی تو، کودکانه گریه کن!
    ای رفیق روز های گرم و سرد**** سادگی هایم به سویم باز گرد!

4. 3 کاربر مقابل از YAS عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    اکثراً میگن سکته کرده
    حال ما را از کسی پرسیده ای؟ **** مثل ما بال و پرت را چیده ای؟
    حسرت پرواز داری در قفس؟ **** می کشی مشکل در این دنیا نفس؟
    سادگی هایت برایت تنگ نیست؟**** رنگ بی رنگیت اسیر رنگ نیست؟
    رنگ دنیایت هنوزم آبی است؟**** آسمان باورت مهتابی است؟
    هرکجایی شعر باران را بخوان**** ساده باش و باز هم کودک بمان
    باز باران با ترانه ، گریه کن!**** کودکی تو، کودکانه گریه کن!
    ای رفیق روز های گرم و سرد**** سادگی هایم به سویم باز گرد!

6. کاربر مقابل از YAS عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    پسر آروم و خوش سیمایی بود

روحش شاد

8. کاربر مقابل از majid136 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای

10. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    باورم نمیشه سریال بچه های نسبتا بد رو ازش خیلی دوست داشتم.

12. کاربر مقابل از hossein007 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    یادها میرندو ماهم میرویم از یادها | کی پرکاهی بماند درمیان بادها

فعال
    شایدهم سکته نکرده باشه!!
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    Atheist

کاربر جدید
    تیتر خبر رو درست کن داداش.

"بر اساس" سکته قلبی نمیمیرن؛ "بر اثر" سکته قلبی میمیرن :)

16. 2 کاربر مقابل از Apocalypse Now عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    من مشکوکم

18. 2 کاربر مقابل از Black-EYE عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)