سلام .. نرم افزار های حسابداری می تونین بزارین ؟
ردیابی افراد از روی اکانت بی تالک (نیاز به روت و تضمینی) = ۷۰۰۰ تومان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه ای کامل در زمینه ی ردیابی افراد از روی اکانت …شما با این روش می توانید افراد مورد نظر خود را از طریق نقشه گوگل مشاهده نمایید و فاصله خود را با فرد نظر بسنجید .
این روش بسیار کاربردی و مورد نیاز افراد می باشد .
توجه : این روش برای والدینی که میخواهد از وضعیت فرزندشان اگاه باشند بسیار کاربردی می باشد و هرگونه سوء استفاده از این آموزش بر عهده فرد می باشد . /
نکات :
برای اجرا کردن این آموزش ، شما نیاز به گوشی روت شده دارید .
استفاده اولیه از این نرم افزار نیاز به ف-ی-ل_ت-ر_شکن دارد .
سرعت اینترنت شما برای دفعه ی اول استفاده باید بالا باشد .
قیمت این آموزش ۷۰۰۰ تومان می باشد /
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به همه دوستای عزیز من تزه با ای فرم اشنا شدم والا موندم چه جوری این کارا رو میکنید لی دمتون خیلی گرم
من برنامه ی فو ل آنلاک شده یinstafollow رو میخوام اگه میتونید بزارید ممنون میشم![]()
برنامه رتریکا نسخه کامل و با همه افکت ها
در خواست شده تو تله
اگه در خواستی داشتین بیاین اونجا @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]damghani
با تمام افکت ها
بازم سلام.کارتون خیلی درسته .اموزشی هست که بشه از لینکهای پولی بدون پرداخت پول دانلود کرد یعنی بدون پرداخت پول لینک دانلود رو بدست اورد؟
دسترسی به تلگرام
178,000 ریال
ترفند ساده دسترسی به تلگرام ۱۰۰% تست شده و عملی
اینا از چوس هم کره میگیرن از هر چیزی پول میگیرن
ویرایش توسط stock : 09-23-2015 در ساعت 09:35 PM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)